שרשור "מי אמר למי" חדש

1Shir

New member
רמז (כנראה שזו לא חידה טובה כ"כ)

"!AGREEEED" (נאמר בקול עמום אפל ומפחיד...) אם אתם לא יודעים עדיין אני אתן עוד רמז! שיר

1Shir

New member
אופל, תמיד טענתי שאת המלכה! ../images/Emo8.gif

יאללה גאונה שלי, שימי משפט
שיר

Woogyman

New member
כן. ושיר...

המילה "אגריד" נאמרה בסדרה מיליוני פעמים. נכון שהיא נאמרה רק פעם מסויימת בקול והצורה של המקור, אבל את זה אי אפשר להבין כשקוראים את זה בלי לשמוע. מה גם שה"אגריד" של המקור היה קצר, לא נמרח כמו שאפשר להבין מאיך שכתבת. לא חשוב, הרמז עזר בכל אופן (חבל רק שקראתי אותו הרגע, אחרי שכבר פתרו).

1Shir

New member
סם אתה צודק.

פשוט משום מה חשבתי שאנשים יעלו על זה מייד, כי אצלי בראש מהדהד באופן קבוע המקור אומר את זה... בכל אופן אני אמנע ממשפטים מבלבלים בסגנון הזה בעתיד! שיר

Woogyman

New member
זה דווקא היה רעיון נחמד

רק שאת הרמז היית צריכה לשים מההתחלה לדעתי. החלק שהמקור אמר את זה היה באמת בלתי נשכח.

Phoebe again

New member
וול... אני חסרת רעיונות אבל אנסה...

Piper: Phoebe! Phoebe: Piper... I am so bussted aren´t I? סורי אם אייתתי בסטד לא נכון פשוט לא הייתי בטוחה באיות...

Woogyman

New member
אממ..

היה כדאי להוריד את השמות לפני זה :). שימי משפט אחר.

Hugo Oneil

New member
תני לי לנחש פייפר לפיבי?../images/Emo6.gif

יעל המטרה לזהות מי אמר למי, לא לכתוב את השמות! נגיד ככה "Phoebe" i am so bussted aren´ בלי השמות! ובלי שום דבר מזהה שמאפשר לגלום מי אמר למי פשוט משפט מפרק!

p3

New member
ותודה שהבהרת לה את זה, היא בחיים לא

הייתה מנחשת.

Hugo Oneil

New member
אני יודע!!!!!! *מלמל משהו*

אוך סם אני יודע, אז תפסיק לכתוב דברים שיגרמו לי להראות טיפש המפגר! כן אני לא יודע שהוא צחק עלי! גם ה"שמח לעזור
" היה בצחוק על זה! אוך מה יש לך?!

Hugo Oneil

New member
אתיל´ה אל תתחילי איתי גם את!

את חושבת כדאי כך סתום? אז אני לא ושתקי אין לי סבלות גם אליך! *משבר שאני רוצה מכושפות*

למעלה