שרשור "מי אמר למי" חדש

Woogyman

New member
שרשור "מי אמר למי" חדש

אתם זוכרים את החוקים.. מי אמר למי, מתי, למה ואיפה. Oh my. Santa, you’ve changed.

Ophel McNeil

New member
נו, באמת חשבת שאני לא אדע?!

פיבי לליאו ב1X07. ^^ אגב, שימו לב לאירוניה, לפרק קוראים "האחות הרביעית". (מצחיק גם שלפרק לפני זה קראו "חתונה מהגיהנום", אבל אני אסתום). המשפט שלי: "28 minutes, 33 seconds." ("28 דקות, 33 שניות." - מצטערת על התרגום לעברית, אבל השורות הארורות פשוט לא מסתדרות לי!) וסם - *שיעול*תרגיש חופשי לחזור לצ´אט*שיעול*.

Woogyman

New member
אם הוא רק היה מתחבר לי.. *אנחה*

בכל אופן, אני לא אענה על הציטוט כי זה כבר נהיה מצחיק בצורה לא מצחיקה (?!) שרק אנחנו מדברים עם עצמנו.

Ophel McNeil

New member
אבל זה ציטוט חמוד!

(שלין תהרוג אותי עליו, אבל לא נורא). תענה.... ותמשיך לנסות להתחבר. משעמם לי (ההודעה הזאת תשמיד בעוד חמש דקות).

Woogyman

New member
פיבי לפייפר

תן לי סימן. מדדה את הזמן שפייפר משווה בין דן וליאו. למה שלין תהרוג אותך על זה? והציטוט שלי - But something is bothering me. Clearly some of these spells are for personal gain. זה אולי טיפה קשה, אז רמז - עונה שניה.

Ophel McNeil

New member
דווקא קל לחלוטין.

פרו לפייפר 2X02. ולין תהרוג אותי כי זה משפט של פיבי מהעונה השניה. ^^ הנה המשפט שלי (תענה אם אתה יכול, עדיין משעמם לי). An angel brought you back to life. Trust me, you´re cured. ובאמת מותר לך לחזור לצ´אט, באמת.

Woogyman

New member
ציטוט

. If I was a warlock and I wanted to hurt you, don’t you think I would have done it the last time I was here?

Ophel McNeil

New member
נו, באמת.

ליאו לפיבי, 1X14. ותרגיש חופשי להמשיך לענות: What? There is no courage potion

Hugo Oneil

New member
אני יודע

זה פרו לפיבי ב2X06 או 205 לא זוכר זה עם האישה ההיא שהיתה מכשפה נכון? תגידי לי כן/לא ואני אשים משפט

Hugo Oneil

New member
זה כן והינה משפט

(ואפילו לא הסתכלתי האתר הטסריטאים!) Clickety-clack, Piper, clicky-clack.

Woogyman

New member
מישהו יודע?

אני לא רוצה לענות, אין לי כוח לשים משפט. מישהו עונה או שאופיר יתן רמז?

Hugo Oneil

New member
אין לי רמז!

אההההה.. *חושב* רמז: זה מעונה שלישית, וזה פרק יפה, וזה נאמר ל**** על פייפר! כול כך קשה המשפט?

PopPy

New member
אההה!../images/Emo85.gif

האור הלבן החברה של ליאו, זו שמתה, לליאו!!! נו איך קוראים לה ולפרק?! נטלי לליאו, ב3x11! :) אמממ.. משפט.. דאמט... מעבירה את הטור לראשון שירצה לשים משפט *בורחת על נפשי*

PopPy

New member
הא וול.. משפט...../images/Emo85.gif

(קל בטירוף) "What are you? The end."

itamr

New member
הנה המשפט שלי:

person 1:"but it’s not my birthday until next week" person 2:"consider this a preview."

Woogyman

New member
פרו ואנדי, ב"להתאהב במת", לא?

כשהוא הביא לה את המתנה.

למעלה