שרשור "מי אמר למי" חדש

Ophel McNeil

New member
סם, איתמר -

מה זה משנה? עניתי על שניכם, כי ידעתי את שני התשובות!

itamr

New member
פיבי לג´נה הזאת שקול הרג בעונה 3!

אחרי שהיא שמה לה את המשחה על היד! והציטוט שלי במקרה וזה נכון ונדמה לי שזה נכון אז אם זה לא נכון אז אל תתיחסו! Lipstick. I´m out. Do you mind? Sure, knock yourself out. You´re welcome!

itamr

New member
אל תתיחסו לזה לא ראיתי שסם ענה

הייתי בתהליכי כתיבה שהוא שלח!!!

Ophel McNeil

New member
המשפט שלי:

I need more crab for my ravioli because somebody threw it all away" and I just got 5 more orders." משפט מטומטם, אני יודעת.

1Shir

New member
פרק 14 בעונה הראשונה

השף שעבד במסעדה של פייפר אמר את זה, לא? קראו לו אולי הארי?...

Woogyman

New member
אופל? זה נכון או לא?

אני יודע שזה נכון, רק לא סגור על השם של השף.

Ophel McNeil

New member
זה נכון, ואמרתי את זה לשיר בצ´אט.

אגב, סם, זאת רק אני או שגם אתה התחלת להתעלם מההודעות שלי? *חיוך תמים וקטלני*

1Shir

New member
המשפט

,Are we on some kind of list" "?And if so, how many points are we worth (מי אמר למי ומתי) שיר

Ophel McNeil

New member
אין לי חיים, אין לי.

פיבי לליאו, 2X22, כשהיא דיברה על הטריאד. המשפט שלי: Ouch, you got skin.

1Shir

New member
ליאו לפייפר ב- 3x07

כשהן התאמנו על ליאו איך לקחת פיסת עור מבלתזור... אופל, את פשוט זוכרת את כל הסדרה, אה? תאשרי לי את התשובה שלי (גם אני יודעת משהו...?) שיר

Ophel McNeil

New member
צודקת.

ובצורה מפתיעה, אני אכן זוכרת את רוב הציטוטים ששמעתי.... למרות שמספר הפרקים שראיתי פעמיים הוא אפסי, ולא ראיתי את העונה הראשונה והשניה (בעצם ראיתי שליש מהשניה... הייתי גם אמורה לראות את כל השאר אבל... *מתחילה למלמל בכעס משהו לגבי הוגו וקניון ערים*). אגב, אני, להבדיל מאחרים, לא רואה בזה דבר טוב. זה שאין לך חיים - זה אף פעם לא טוב....

1Shir

New member
המשפט

מי אמר למי ומתי???? !just stay out of my world, or i´ll kill you" ".I´m just kidding. It´s a joke שיר

Woogyman

New member
פייפר לפרו ופיבי

בפרק עם הוונדיגו. נזכרתי ונזכרתי.. הציטוט שלי- She’s not in jail. She’s in rehab. She didn’t do anything wrong to take responsibility for. She’s sick and that’s it. It’s nothing to be ashamed of.

Woogyman

New member
אביבה, אבל לא לפרו

לדודה שלה, ג´קי. אבל ענית חלקית ואת היחידה, אז שימי משפט.

1Shir

New member
נכון, אתה צודק!

ברגע שראיתי שכתבת שזה לא לפרו נזכרתי מיד שהיא אמרה את זה בכלל לדודה שלה. המשפט- "Agreeed!" שיר

1Shir

New member
אתה רציני?

זה נאמר בפעם משמעותית מסויימת. זה לא קשה! שיר

למעלה