שרשור מחברות #2

SuGaRBabe1

New member
שרשור מחברות #2

אשמח לקבל כל חומר (מחברות/טבלאות/צ'קליסטים וכו') בקורסים הבאים (מאת"א): קניין - זלצמן מנהלי - ברק-ארז בינלאומי - גרוס תאגידים - חנס עבירות צווארון לבן - אביה אלף פמיניזם ומשפט - בילסקי משפט וכלכלה - טבח ואם מישהו מכיר את הקורס באנגלית שנקרא Law, economics and psychology אני אשמח לשמוע ו/או לקבל כל חומר שיש לכם... תודה

Great King Rat

New member
יש לי משפט וכלכלה, שלחי לי מסרון עם מייל

ותזכי לחיי נצח ותהילת עולם, לאו דווקא בסדר הזה.

מחברות אתא :)

שלום מועדים לשמחה!!! הלוואי שמישהו יוכל לשלוח לי חומר במשהו מהקורסים הבאים: חטיבה שלישית- משפט עסקי סיני..... חוזים צרכניים דיני ביטוח תאגידים משפט כלכלה ומעשה חטיבה שניה- דיני ראיות- עמית פונדיק דיני השלטון המקומי- בלנק מטא משפטי- מבוא לתורת המוסר- זוזה תודההה ותזכו למצוות!!!

silverhawk

New member
ז'וז'ה חזר ללמד מוסר?

מרצה מעולה - הרווחת. יש לי מחברת מלפני 3 שנים (וואו, איך הזמן טס...). שלחי לי מסר עם מייל, אעביר לך (ככל שזה יהיה בכלל רלוונטי).

zamirreut

New member
מחברות ...

היי זה יעשה אותי ממש מאושרת , אם למישהו יש את המחברות הבאות: 1.משפחה יוסי מנדלסון 2.נזיקין אסף יעקב 3. שיטות משפט גיא זיידמן 4.חוזים - יובל פורקצה 5. מנהלי ד"ר וויל כל המעוניין יש לי מחברות של שנה א'.

זקוק למחברות האלו...

המקצוע המשפטי - נטע זיו סד"א- חורי קניין רוחני - חורי מימון חברות - טבח מיסים - טבח מנהלי - דפנה ברק ארז תודה רבה!

gudive

New member
המחברות שיש לי/ שאני צריך

המחברות שיש לי: 1. דיני מידע- בירנהק 2. דיני ערבות- בר קהן 3. המקצוע המשפטי- נטע זיו 4. מיסים- מרגליות 5. עוולות מסחריות- חורי 6. עסקאות במקרקעין- גלוסקא 7. קניין- דגן 8. תאגידים- חביב סגל המחברות שאני צריך: 1. סד"א- רוזן-צבי יששכר 2. סד"פ- יואב ספיר 3. קניין רוחני- אמיר חורי 4. מנהלי- רוזן צבי יששכר 5. אמצעי תשלום- וסטרייך אלימלך 6. עבודה- הילה שמיר 7. ראיות- עמית פונדיק 8. VISUAL ARTS וזה הכל..

נורברט7

New member
יש לי פמיניזם ותאגידים של חנס.

מי שצריכ/ה - לשלוח מייל במסר ואשלח

מחפש סילבוסים

אשמח לקבל כל סילבוס של קורס העוסק באופן מרכזי בעקרון השוויון או בחופש העיסוק.

אשמח לכל פיסת חומר

בקורסים הבאים: קניין רוחני - חורי משפט מינהלי - דפנה ברק-ארז האני והאחר: היבטים פילוסופיים - חגי כנען ספרות, סטייה ויצירה - ש"ג שוהם international IP law - חורי דיני זכויות יוצרים - וקסלמן המקצוע המשפטי - נטע זיו דיני מיסים - טבח משפט, חברה ותרבות - בילסקי משפט וכלכלה - טבח תודה

למעלה