שרשור מורלים

יש לי..

יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים,יש לי שיר שמעצבן אנשים, מי שהתעצבן מהשיר שיסמן

ויש גם את..

יום אחד קמתי בבוקר מוקדם ופיתאום ראיתי על השולחן: בננה,בננה אמא אמרה לי אתה מפגר אתה לא רואה שזה מסמר בננה ,בננה אבא אמר לי אתה מטומטם אתה לא רואה שזה שפם בננה, בננה אבל היו לזה עיינים של בננה ואוזניים של בננה וידים של בננה ורגלים של בננה בננה יאא.. בננה....

שלוקמן

New member
אליאור

יחסרת חיים מה הקלדת את כל זה!
זה בטח לקח לך הרבה זמן ללחוץ!!! (ctrl+v)

noname202

New member
חח../images/Emo46.gif לא סתם זה מעצבן כששרים לך

את זה כמו אממ... נגיד השיר בו בו בו בוקר טוב לא מעצבן אותי אלא אם שרים אותו בארבע בבוקר תוך כדי בעיטות, זריקת אבנים על האוהל וניסיון להפיל אותו...

אם אתם..

אם אתם צפונים יאא יאא אז תשירו את הצפונבון יאא יאא אם אתם צפונים יאא יאא אז תראו את זה בטלפון..הלו היי מה העיניינים ביי וקצב וקצב.. ויש המשך אבל אין לי כוח...

אליאור...

בפעם השניה במורל של הצפונים אומרים "ואם אתם סנובים אוווו יההה אז תראו את זה...." בפעם השניה אומרים סנובים

the cow

New member
זה לא הולך ככה???

מי חזה את המגינה -הרצל הרצל ומי שכבה עם אח שלה-ליה ליה ???

noname202

New member
אמממ...עוד כמה

בואו איתנו, כל נערה ואיש(ואיש!)...
פה פה פה פה פה, הנהגת צפון פון פון פון פון...
שבט, שבט עידן, שבט עידן שבט עידן שבט עידן- עם הידיים ו...
שבט, שבט עופר, שבט עופר שבט עופר שבט עופר- עם הריסים ו...

noname202

New member
עדי אמר שהוא עובד עליו...

ובהתחשב בעובדה שכבר יותר מרבע שעה לא ראיתי פה תגובה שלו אני חושבת שזה מה שהוא עושה עכשיו חח

תות15

New member
שקאאאאאטטט

אין לכם עדכון השבוע!! חרםם סתם נו..אבל נשאר לי עוד קצת בקטע של המשפטים ולא הולך לי כ"כ..

noname202

New member
חח אז תוותר על זה..

ואם לא- לא נורא אז יהיה עדכון רק מחר(או מחרתיים,או בעוד שנתיים...
) חח

עדי קבל עזרה..

בחידה השבועית שלי מישהו שאל אם אבא שלי כבאי וההמשך שלי לזה זה.. אז למה את כזאת מדליקה..

noname202

New member
עוד...

(זה לצפונים..)וואי בא לי...(מה בא לך?)וואי בא לי..(מה בא לך?) וואי בא לי...(מה בא לך?(כאפה?))בא לי על עידן...(בא לך על עידן?)...

noname202

New member
אני לא מאמינה ששכחתי את זה../images/Emo70.gif

טוב חח אבל זה גימיק של שקודי דודי אבל בכל זאת... יאללה סולחה
נה נה נה נה...חח
(המבין יבין..)

למעלה