שרשור מורלים

noname202

New member
שרשור מורלים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז המחנק"ים מתקרבים וכל אחד צריך להיזכר בקצת מוראלים... אז הנה שרשור המורלים הגדול
כל אחד כותב מוראלים (ובבקשה תבדקו אם מישהו כבר רשם אותם..)- אני מתחילה
: 1.שבט עידן באלגן.. 2.עידן עולה, עידן עולה, עידן הוא מ-ע-ו-לה
3.כל השבטים בשמיים... 4.כל העולם כולו הנהגת צפון, הנהגת צפון... 5.עידן עושים שמח, שמח, שמח.. 6.צ'יקי קוקו... 7.אם זה טוב ואם זה רע... 8.השלהבת כחולה כתומה(אוףף זה נשמע יותר טוב עם צבע אחד
)מוצקין מוצקין אימפריה... 9.אני סגול בנשמה... וזהו בינתיים..תמשיכו

noname202

New member
אווו סופסוף מישהו מסכים איתי...

אבל אנשים מנסים לשכנע אותי שזה כחול כתום...בעעע איזה צבע מגעיל

גלי ..

לא קשור לצבעים של השבט.. כחול כתום זה צבעים מהממים!!! ורוד צהוב=איככס!! פשוט המילים של השיר זה השלהבת צהובה!!!! השלהבת לא יכולה להיות כחול או כתום!!!

noname202

New member
את איכסה../images/Emo70.gifסתםםם../images/Emo8.gif

תודי שהיה קורע לראות שנה שעברה את רונן בצפונבורי עם הסרטים הוורודים...חח

לא גלי, חמודה....

הצבע שלנו הוא כחול לבן כתום וזה צבע מאוד יפה! השלהבת בשיר בכל מקרה תשאר צהובה גם אם הצבע יהיה ירוק זוהר עם נקודות חומות....

מ י כ ל ל

New member
גם אני רציתי לפתוח כזה, אבל זה

בעייתי כי אי אפשר לשמוע.. 1) ק-ו-ר-ס קורס הפעילים אייל ש-ו-ל-ט קורס אייל הוא השולט!! 2) תנו לי א' א (אחים) 3) צר"ח עולה (טם טם) 4) כשמגעיל עצוב וקר לי ורוצה להיות לבד, מסתכל על השמיים ורואה כוכב אחד.... 5) שונא צר"ח הוא בן זונה, אני צהוב שחור בנשמה... 6) ולא לא לא וכן כן כן שבט רמת חן, והשכן של ישן, שבט רמת חן.. אין לי כח לכתוב עוד...

וואי גלי, העלנו מלא ביום שישי....

אמממ.... יש את מישמאול יש את יו אר גואינג טו נטאניה איך עושה כלב עידן איפמפריה ח' שוחט את מי שלא בח' ח' שולט במי שלא בח' כשהיגענו לצופים למרות שאני לא מי יודע מה אוהבת את זה ח' פולט על מי שלא בח' הפועל חיפה אלופה... חחחחח סתם, זה אישי של אמיר אני אחשוב על עוד ואני אוסיף ברגע שאני אזכר!

אההה ברור...

יש את מוצקין תעשו סיבוב ויש את השיר של מוצקין: כשהרחוב..... אני אמשיך לחשוב

שקד007

New member
../images/Emo55.gifעוד כמה...

1)צרחיה.....כי לנו הגביע.....ולנו זה מגיע.....צר"חים במקום הראשון 2)שבט רמת-חן, אימפרייה צהובה, אותך אני אוהב שחור צהוב תמיד בלב... 3)יש לי שבט ככה, ככה, ומתוכו יוצא מוראל ככה ככה ככה... יש עוד המון...אין לי זמן לכתוב, אני צריכה להתכונן לטקס סיום!!! אולי אני אחזור יותר מאוחר להשלים את הרשימה...

דאנההה

New member
יש גם..

ג'ימליה.. גו עידן גו עידן גו גו עידן ופיצפוצים.... למי יש את הטובים שבמדריכים.. פנתרים פנתרות.. ביצים וקינמון.. השבט שלנו ככה וככה ומתוכו יוצא מורל.. פון פון פון הנהגת צפון.. אממ אני אנסה להיזכר בעוד..

1סתווי

New member
אחד הכי טוב

האהבה הזאת ההיא כמו חלום... אני נמצא איתה בכל מקום... כי בלעדיה אני לא יכול... אצלי בדם זורם סגול סגול... אופק עולה עולה עולההההה... איזה השקעה חיחיחיח

DaNieL aBu

New member
קבלו שירררר

שיר שהגדוד שלי [גדוד חרמש השולטטט] המצאנו בהבטחה: כוכבים נוצצים => שטויות נוצצים כוכבים => שטויות כוכבים נוצצים => שטויות ואנחנו שרים.. איש אחד חלם שבלילה הוא מת ובבוקר הוא קם וגילה זאת אמת כוכבים נוצצים => שטויות נוצצים כוכבים => שטויות כוכבים נוצצים => שטויות ואנחנו שרים.. איש אחד גר מול בית קברות והיום הוא גר מול הבית שלו כוכבים נוצצים => שטויות נוצצים כוכבים => שטויות כוכבים נוצצים => שטויות ואנחנו שרים.. איש אחד קפץ מבניין לבניין והיום הוא קופץ מענן לענן כוכבים נוצצים => שטויות נוצצים כוכבים => שטויות כוכבים נוצצים => שטויות ואנחנו שרים.. איש אחד הלך למקום כתום הגיע לשבט העמר וחי שם עד היום דרך אגב אם יש פה מישו מהשבט אז צריך ללמד את השבט לפני המחנ"ק אפילו שזה שיר ארוך ואפילו שעכשיו נזכרתי שאין עוד פעולות לפני המחנ"ק.. אז באחד המפקדים במחנ"ק.. =] תודו שזה שיר גדוללללללל!! חיחיח

שכב"ג עידן איך שכחתם??

"קצב,וקצב ולא שומעים "קצב,וקצב יותר חזק!! שיבולים אל מול חמה(שיבולים אל מול חמה..) ברינה יוצאים יחדיו(ברינה יוצאים יחדיו) ההקוצרים(ההקוצרים) הדגן לאדמה (הדגן לאדמה) מנשק בתום (מנשק בתום) עידוווו(עידןןן) ממטרים(ממטרים" שבועות 2005-זה מה שקורה שמכריחים אותך ללבוש לבן ונותנים לך בית משיר של שבועות מעידן האבן(אמממ..צפונבורי מישו..) ואתה צריך לנחש מאיזה שיר זה... ואתה לא יודע.. אז מה עושים? יש אותי.. שתמציא לחן חדש!! או יותר נכון שיפרה ולהקתה...

noname202

New member
חח נחמד אהבתי../images/Emo13.gif

ומה עם השיר הנוסטלגי: קצב, וקצב -ולא שומעים- קצב, וקצב -יותר חזק-, קצב, וקצב -ולא שומעים- קצב, וקצב -יותר חזק-, קצב, וקצב -ולא שומעים- קצב, וקצב -יותר חזק-, קצב, וקצב -ולא שומעים- קצב, וקצב -יותר חזק-, קצב, וקצב -ולא שומעים- קצב, וקצב -יותר חזק-, קצב, וקצב -ולא שומעים- קצב, וקצב -יותר חזק-...חח- השיר האהוב על גדוד אלמוג בתור קטע למסדר(קטע שלא נגמר..
)...

theone2468

New member
יששששש ליי חחח

1. ומי חזה ת'מדינה? הרצל הרצל..ומי "ביימה ת'הצגה"? ליה ליה-הרצל הרצל ליה ליה (לטיפשים בינינו-הרצליה) 2. ואיך אומרים חתול בסינית? פאט פאט, ולמה בלבלוט שולט? כי מהו כי מהו-פאט פאט קימאו קימאו (פאקטימו, קורס חמישיות) ויש ת'רגילים "אויי נשבעתי לאהוב, 'כתום לבן זה צבע מצוין שחף בלאגןןן)

למעלה