שרשור מורלים

יש לזה שתי גירסאות..אני יביא את

הגירסה הנורמלית... שבט עידן דן דן אולי הוא קטן טן טן אבל מצויין יין יין בכל העולם!!!

תות15

New member
החזקים שלי..

# יש למישו טישו # חלאוולאו ו..החדש תוצרת שבט יהודה # וקצב וקצב.. אנלא שומעת וקצב וקצב.. אנלא שומעת כי האוזן שלך סתומה האוזן שלך סתומה אמא ש'ך סתומה אמא ש'ך סתומה כי האוזן שלך סתומה האוזן שלך סתומה אמא ש'ך סתומה אמא ש'ך סתומה אמא שלי לא אמא שלי לא אאאאאאאאאאאאאאאאאא...אבא שלי סתום!!!

נוסטלגיה..

תן לי בראש תן לי במחוש צפונבורי אלפיים ושלוש ויש את החדש.. תן לי בתפוז תן לי במשמש צפונבורי אלפיים וחמש

עדי!!!!!!!!!1 מה עם תן לי לאפה?!#?!

יש למישו טישו שליטה!!!!!!!!!!!!! וגם השיר עם הדברים שקונים "אצא לי השוקה תרנגול קטן אקנה לי..." אבל רק בשבט שלנו כי יש לנו את עדי בתור התרנגול חחחחח וכמובן שאחד מהטובים זה "א.....סטופ...ע! עור יהודה!! עור יהודה!!" ויש גם חדיש ומחודש "א....סטופ...כ כוס עמק עור יהודה!! עוד יהודה!!"

תות15

New member
תן לי לאפה 100% מועתק

סתם עשיתי ממנו מוראל שלי חח.. זה מהתג צופיות

Amberit

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אנלא שומעת

זה היה כזה מצחיק באתגר

ליזיגי

New member
תעשו אותי חירשת ../images/Emo3.gif

וקצב וקצב....... אנ'לא שומעת
וקצב וקצבבבבבב... תעשו אותי חירשת

מ י כ ל ל

New member
אחד טוב

כשהייתי קטן (כשהייתי קטן) וצעיר בימים (וצעיר בימים) לא ידעתי דבר (לא ידעתי דבר) על חיות וסמים (על חיות וסמים) אז סבא לקח אותי (אז סבא לקח אותי) לגן החיות (לגן החיות) לראות איך (לראות איך) חיות מסניפות (חיות מסניפות) הנמלה לה לה לה לה התמסטלה לה לה לה לה והשבלול לול לול נהיה מסטול טול טול טול טול הנמלה לה לה לה לה התמסטלה לה לה לה לה והשבלול לול לול נהיה מסטול מס-טול כאן יש בית שלם ששכחתי (על מה כל חיה הביאה, אני זוכרת חלקים "התנין- הרואין..") הנמלה לה לה לה לה התמסטלה לה לה לה לה והשבלול לול לול נהיה מסטול טול טול טול טול הנמלה לה לה לה לה התמסטלה לה לה לה לה והשבלול לול לול נהיה מסטול מס-טול רק הגמל (רק הגמל) נשאר אומלל (נשאר אומלל) (למה?) כי הוא נגמל.

יווו../images/Emo70.gif כל החיים אני מנסה להיזכר במ

במורל הזה
לימדו אותנו אותו ביום צופה בכיתה ח', ומאז אני מנסה להיזכר איך זה הולך
אבל איך את לא יודעת את הבית הזה
את חייבת להיזכר בו
היה תנין והירואין, החמור הביא שחור, הטווס גראס, והיה עוד מלא...

noname202

New member
עוד אחד

כזה שכולם יושבים ישיב שפופה ועולים עם האצבע חח(זה נשמע מטומטם לא
): יאללה עידן
עידן אימפריה
כחול כתום עולה עולה

אבל....

שמשנים אותו לגירסת אור יהודה הוא משתפר ברמות... הסבר: יאללה סעיד (יאללה סעיד) סעיד אימפריה (סעיד אימפריה) המוקפץ עולה עולה (המוקץ עולה עולה) ויש את שירי הנהגים שהם חמדמדים ביותר כגון הנהג שלנו חברמן הוא תימני! ו.. דפקתם לי ת'אוטובוס ואיי ואיי ואיי ואיי ואיי ו-ואיי ואיי ואיי ואיי ואיי דפקתם לי ת'אוטובוס (השיר מוקדש לנהגים של שבט יהודה בכל הטיולים
)

תות15

New member
הייי אני המצאתי ת'ראשון!!

ואת השני גל המציא..נראה לי והשלישי תלמדי אותי בשבט את הקצב שלו.. הידעת
שאם היינו הולכים עם הקורס מכות עוד בערך דקה היו מזמינים לנו משטרה?

חחחחח באמת???

יו זה היה כל כך מצחיק כולכם יצאתם פתאום לא ראו זכר מהבנים של הקורס.. ולמה היו מזמינים משטרה?

תות15

New member
כי אולי הלכו מכות באמצע הכביש

ועל אי תנועה..ועוד באמצע נוה סביון.. o_O

noname202

New member
חחח עדי כנס

זה כן מצחיק כששני אנשחם צרודים לחלוטין צועקים את זה בטירוף ולא יוצא להם כלום מהפה... ואחרי כל משפו כזה הם עושים ששששש ומושיבים את כולם בהיסטריה...

the cow

New member
אני...

*שחור צבע המוות שחור צבע אלים שחור צבע שבטיינו-כפר יונה רגבים *באמוס באמוס השחור עולה *מי הם הרגבים אנלא יודע אולי הם אלפים אולי פי מאה אללה יביא מזל טוב (עוז) מי הם האחרים אנלא יודע אולי הם אחדים אולי פי מאה אללה יביא מזל רע (דבעע) *ערבה להתעורר לעודד חזק יותר לעודד מהנשמה תרעוד פה כל ההנהגה *תנו לנו לשמוח שלא נוכל פה לעמוד אני שחור לנצח ורגבים זה כבוד(אימפריה)אווו אווו אווו אווו אווו שחור בעיניים וערבה בנשמה בט'ן גב הוא המלך וערבה זה שכונה(אימפריה) אווו אווו אווו אווו אוו *ערבה לא נתחיל להלחם עד שנשמע את הכפיים שלכם-ע ע ע רבה.. *החיים יפים יפים שבלולים שבלולים(זה המקורי) של השכבה שלי הולך.. החיים יפים יפים בקבוקים יש קוצים החיים יפים יפים משקופים החיים יפים יפים צימוקים נוהגים החיים יפים יפים אנחנו בצופים החיים יפים יפים מתרגשים ובוכים החיים יפים יפיםהציצי של נינט החיים יפים יפים שבלולים שבלולים החיים יפים יפים אנחנו בצופים החיים יפים יפים נצנצים נצנצים החיים יפים יפים לא מתפנים (כל אחד מעובדות זה מישהו מהשכבה) *יש לי שיר מכל הלב גדוד תבור שימו לב קיס מיי אס קיס קיס מיי אס *ירדנו לאילת-עלינו על גשר-אפחד לא קפץ-מי כן קפץ-ערבה קפצו-ערבה מלך!! * אוו אני שחור בנשמה ורגבים הם אימפריה אוווואההה אווו אהה.. *שחור בעיניים שחור בנשמה רגבים הם מעצמה *יאללה בלאגן ויאללה מסיבה רגבים זה הדבר הבא.. ויש עוד מלא אין לי כח לרשום לילה ט'וב

למעלה