ההמלצות שלי
שרשור נפלא באמת עניין אותי מה החבר'ה פה שומעים חוץ מרוק קלאסי. וחשבתי לפתוח שרשור כזה בעצמי אך נמנעתי בגלל הגלישה מנושא הפורום. בכל אופן ההמלצות שלי: Shuggie Otis - Inspiration Information אלבום שמשלב בין Fאנק בלוז ופסיכדליה מ74' שיצא לפני כמה שנים בהוצאה מחודשת. לדעתי הדרך הכי טובה לתאר אותו היא כאילו לקחו את השיר "have you ever been(to electric ladyland(" של ג'ימי הנדריקס והרחיבו אותו לאלבום שלם. הבחור מנגן פשוט נפלא, (הוא מנגן על כל הכלים). קניתי את הדיסק הזה אחרי המלצה בעיתון שבו הכתב טען שזה נשמע כמו מה שהנדריקס היה עושה לולא מת. זה אמנם לא בדיוק כמו הנדריקס (לא ממש רוק), אבל זהו דיסק נפלא. אני אוהב גם ג'אז אבל אני די בהתחלה בנושא ואני יכול להמליץ על blue train של ג'ון קולטריין וbitches brew של מיילס דיוויס. ובקשר לאמנים חדשים יותר אני מאד אוב את grandaddy בעיקר את the software slump. שיצא לפני כשלוש שנים, דיסק די דיכאוני, אבל מצויין. למי שאוהב Fאנק הייתי ממליץ על outkast ובעיקר על השניים האחרונים שלהם, הם לוקחים את הFאנק וההיפ-הופ למקומות חדשים והם עושים אתזה די טוב. הייתי רוצה להמליץ גם על רוקפור שיותר קשורים לנושא של הפורום. למרות שהם יוצרים כיום (דיסק חדש בעוד חודשיים) הם נשמעים כאילו הם יצאו מבריטניה של שנות ה60 והם עושים את זה ממש טוב, אחת הלהקות הטובות שקיימות היום, ללא קשר להיותם ישראלים. שלושת הדיסקים האחרונים שלהם פשוט מצויינים, רוק פסיכדלי שמזכיר קצת את פינק פלויד מהתקופה של בארט. דרך אגב החודש הם מופיעים בארץ, ובהופעה האחרונה שהייתי שלהם הם נתנו הופעה פשוט מעולה.