שרשור לכולםם :)

tomtomeva

New member
סליחה תרשו לי לתקן נסעתי* חח זה בתל אביב..

סורי שאני מגיב על כך הרבה חח.. בכל מקרה אמן שיש קשר.. אבל לא חושב..

tomtomeva

New member
חח שאלתי אבל אממ הבעיה היא שהיא

לא יודעת כל כך מי זאת חחחח סבתא שלי לא מודרנית.. אבל מוזר שראיתי את נינט ליד הבית של סבתא שלי.. צריך לחקור את זה חח

ברוכה הבאה

אני יחסית חדשה פה, וראיתי את השרשורים פה D: חשבתי שיהיה נחמד לעשות גם אחד כזה להיכרות :) שם שלכם .מרק גיל .17 ומשהו עיר מגורים .באר שבע סוג מוזיקה אהוב .מטאל להקה אהובה .iron maiden זמר/זמרת אהוב/ה .^^^^^^ שיר אהוב .מממ.... יש הרבה אלבום אהוב .Iron Maiden - A Matter of Life and Death מאכל אהוב .קשה ....לא יודע את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה .טרי תוכנית אהובה .גיבורים סרט אהוב .ארמגדון מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה .לא וחבל שכך סלוגן עם בא P:

FireInsaid

New member
../images/Emo11.gif

שם שלכם .
אוראל. גיל . 16
עיר מגורים . *פדיחות* >:
סוג מוזיקה אהוב .
רוקפופ קלאסי מטאל גותי בלהבלה, הכל קיצר חוץ ממזרחית ו...ישראלי XD וR&B ! איכ >: להקה אהובה . שיאו, מה נראלכם?
זמר/זמרת אהוב/ה .
איימי לי ה100ממת
וקייטי רוז ה100לפת
ונרינה פאלוט ה100חרת
שיר אהוב .
מה השאלה הזאת? XD טונות. אלבום אהוב . פולן אעאעאאעע
וFIRES של נרינה. מאכל אהוב .
מישהו אמר פיצה?P: את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה .
איימי כפרעלייה
תוכנית אהובה .
הקס [ראערררר],
סמולוויל [יאמייייי],
בקו העימות [יעיעיע],
בלייד [ אווווו קריסטה
],
ישנן בנות[!@#@!#~!@] ועוד ועוד. סרט אהוב .
שלוש עשרה [אוון
],
אבודות והוזות, ונו יש טונות עזבו 'תי ]: מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה .
כן, גיטרה ^^ ועל מייתרי הקול
סלוגן
הנה.

Blue Aura

New member
את מושלמת!../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif../images/Emo189.gif

אמ, מסר|מסר|

FireInsaid

New member
דיי, את תגרמי לי להסמיק ;בלאש; ../images/Emo98.gif

קראתי ת'מסר... אבל חסמו לי ת'סמים ]: אז אני אשלח לך הודעה ממקום אחר

randu

New member
)*&^%$../images/Emo23.gif)*&^%$.

שם שלכם .רן. אבל אתם יכולים לקרוא לי רני.
גיל .רבע ל-15. באמת.
עיר מגורים .נתניה.
סוג מוזיקה אהוב .הכל, אבל לא מזרחית.
להקה אהובה .אוונסנס.
זמר/זמרת אהוב/ה .עברי, אביב [לידר וגפן, בהתאמה] ואיימי.
שיר אהוב .וואו, יש המון. של אוונסנס-נכון לעכשיו, יו'ר סטאר. בעברית-נכון לעכשיו, ביום שמש יפה. אלבום אהוב .אני משער שפולן ו-TOD. ואולי..מלטף ומשקר של עברי.
מאכל אהוב .שניצל וצ'יפב בבגט, עם חומוס, סלט וקטשופ.
את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה .נחשו.
איימי, אופקורס.
תוכנית אהובה .הבורר, האקס המיתולוגי [שוש, זו טלי שרון.
], וכ"נ.
סרט אהוב .בינתיים אין כזה.
מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה .
|תסקלו אותי באבנים פה ועכשיו|. סלוגן עם בא P:הממ..מה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Guitar Girl1

New member
../images/Emo3.gif

שם שלכם . אוריין גיל . 16 וחצי עיר מגורים . נס ציונה סוג מוזיקה אהוב . רוק כבד להקה אהובה . אוונסנס זמר/זמרת אהוב/ה . ^^ שיר אהוב . קשה להחליט מאכל אהוב . פיצה את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה . איימי והבסיסט כי הוא חמוד תוכנית אהובה . יש מלא
סרט אהוב . מלך האריות רולז מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . כן, גיטרה סלוגן עם בא P: אם*.. אין לי כרגע

SallySkelly

New member
עונה=]

שם שלכם:ספיר
[נעים להכיר
] גיל:16 וקצת. עיר מגורים:איזור המרכז [שליטע!] סוג מוזיקה אהוב:רוק [קלאסי וגותי בעיקר], פופ-רוק... לא יודעת
להקה אהובה:קווין, אוונסנס... זמר/זמרת אהוב/ה:קשה מדי
שיר אהוב:אפילו קשה יותר
אלבום אהוב: אין משהו קבוע, נכון לעכשיו Embrace - Out of nothing מאכל אהוב: הכל=] [לא, ברצינות, ה-כ-ל
|שמנמן
|] את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה:איימי
ולא אתנגד לפגוש את הבסיסט החמוד ששכחתי איך קוראים לו
תוכנית אהובה:חברים
סרט אהוב: מנגן על כלי נגינה (כן/לא) אם כן על מה:כן, על גיטרה. סלוגן אם בא P::היסטוריה סאקס! [לא בדיוק במפר סטיקר אבל ככה אני מרגישה כרגע
]

evilagnimon

New member
גם עונה...

שם שלכם: נדב גיל: 17 וחצי עיר מגורים: ראש העין >< סוג מוזיקה אהוב: EBM, אינדסטריאל, אלקטרו, וכו.. להקה אהובה: אין זמר/זמרת אהוב/ה: גם אין שיר אהוב: pulcher femina - burn my chains (2001 mix) אלבום אהוב: אין מאכל אהוב: אוהב הכל ^^ בעיקר ג'אנק... את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה: לא יודע.. איימי אני מניח... תוכנית אהובה: פמילי גאי סרט אהוב: מטרופוליס, הסיוט שלפני חג המולד, יש הרבה... מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה: לא סלוגן עם בא: לא בא :)

2nd me

New member
../images/Emo98.gif

שם שלכם בר. גיל 16. עיר מגורים חיפה. סוג מוזיקה אהוב רוק. להקה אהובה אוונסנס, נכון לעכשיו. זמר/זמרת אהוב/ה כל מיני. שיר אהוב מליארדים. אלבום אהוב היום אני חושבת שאלך על August and Everything After, של Counting Crows. מאכל אהוב היום קוסקוס. את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה איימי לי. תוכנית אהובה לא יודעת. סרט אהוב היום Lost & Delirious. מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה כן, בגיטרה.

NeT NiT

New member
עונהנהנה../images/Emo9.gif

שם: נטע גיל: אוטוטוטו 18 [יום לפני ההופעה ביצ'ס!] עיר מגורים: ישוב בעמק יזרעאל סוג מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון להקה אהובה: המון המון.. אין כוח לפרט כרגע קמתי זמר/זמרת אהוב/ה: אנני דיפרנקו
, עברי לידר, אביתר בנאי שיר אהוב: אין חיה כזאת! אלבום אהוב: מלאאא מאכל אהוב: מג'דרה, פסטות, פשטידות, ובקיצור כל האוכל שהביאו לנו לחזרות XDDD את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה: הממ האמת שלא כזה עקרוני לי לפגוש אותם.. תוכנית אהובה: מלאך שחור, אבודים, סמולוויל, חברים, פסיפיק בלו... להלה סרט אהוב: גרין מייל, מה נשים רוצות מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה: כן, גיטרה סלוגן עם בא: אין לי כוח

kittycatbone

New member
ואוו,

האוכל שהביאו לנו אתמול התמרתים היה חבל על הזמן
היה כל כך טעיייייייייייייייייייים ^^ בכלל הארוחות האלה היו מהנות ^^

rotemi22

New member
את אוהבת מג'דרה? D:

אמא שלי כרגע הכינה, סירבתי לאכול. אנ'לא אוהבת את זה.

למעלה