שרשור לכולםם :)

Freak Mor

New member
אניאניאני!

שם. מור. גיל . אממ.. עוד חודש 17. עיר מגורים . ת"א, פוי. >< סוג מוזיקה אהוב . רוק, מטאל, פאנק וכו'. להקה אהובה . אוונסנס! מיי כמיקל רומנס, 30 seconds to Mars, פול אאוט בוי, לינקין פארק. זמר/זמרת אהוב/ה . איימי! ג'רארד. שיר אהוב . My immortal ועוד רבים. אלבום אהוב . Fallen. מאכל אהוב . אין כזה. את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה . איימי, דעעע!
תוכנית אהובה . אין. סרט אהוב . גם אין.
מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . ניגנתי פעם.. גיטרה חשמלית.. >< אני בקושי זוכרת תווים.

larcymosa

New member
~אני~

שם שלכם . ליאת גיל . 18 עיר מגורים . אשדוד סוג מוזיקה אהוב . הכל חוץ ממזרחית!! להקה אהובה . אוונסנס זמר/זמרת אהוב/ה . נלי פורטאדו שיר אהוב . ss אלבום אהוב . tod מאכל אהוב . אממ שניצללל!!!! את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה . אימייייי וטרי חח
תוכנית אהובה . אין סרט אהוב . שודדי הקאריביים 3 יוו הוו!!!! מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . לא... מתחילה על פסנתר בקרובבב1!!!

החלטתי שבשביל שאני אגיע למפגש ../images/Emo26.gif

אני צריכה להכיר את האנשים! אז הנה המסנג'ר שלי: [email protected] אני מקווה שיצא לי מזה לפחות מסנג'ר אחד, אם לא... זהו זה אני מפודחת....

Evi Virus

New member
המ, עשו את זה קצת לפני שבוע. תלכי עמוד אחורה

או משהו, זה לא הלך לאיבוד. :)

SallySkelly

New member
כנראה שלא אהיה במפגש...

אבל הוספתי אותך בכל מקרה
בכיתה י' במקרה?

SallySkelly

New member
את לא אמורה ללמוד עכשיו?!../images/Emo8.gif

קדימה! הרברט סמואל! העלייה הראשונהשנייהשלישיתרביעיתחמישית! הרצל! היהודים בארצות האיסלאם! *נדפק לי השכל*
[גם אני אמורה ללמוד עכשיו
]

XD אוי הרברט.... ../images/Emo99.gif

אוי.. הרברט עושה לי ויברציות
... גגררר! הידעת שעשיתי אותו אתמול בלילה?!
..... זהו! אני דפוקה בשכל רשמית עכשיו! נמאס מהרברט סמואל, והלורד פלומר יכול לקפוץ לי!! >< נמאס לי!

אני ../images/Emo9.gif

שם שלכם: ניר טייב גיל: 17 עיר מגורים: מודיעין סוג מוזיקה אהוב: רוק, פופ-פאנק והיפהופ להקה אהובה: אוונסנס ולינקין פארק. זמר/זמרת אהוב/ה: שון פול שיר אהוב: in between - linkin park אלבום אהוב: fallen מאכל אהוב: שניצלים של אמא, אבל גם כל המאכלים העדתיים (פרסי
). את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה: איימי לי? תוכנית אהובה: מגרש ביתי! סרט אהוב: שודדי הקריביים. מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . מקלדת של המחשב נקרא? סלוגן עם בא P: אין העומד בפני הרצון.

יאללה נעשה גם...

שם שלכם . אסיה גיל . 17 וחצי עיר מגורים . כפר קמא סוג מוזיקה אהוב . כל סוגי המטאל. רוק. פופ. להקה אהובה . EPICA זמר/זמרת אהוב/ה . סימון סימונס P: שיר אהוב . יש הרבה. אלבום אהוב . יש הרבה P: מאכל אהוב . לזניה. את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה . מאוונסנס? איימי וטרי...P: תוכנית אהובה . סיינפלד, גיבורים, נמלטים, אבודים, בובספוג, מטאלוקאליפס, ויש עוד... סרט אהוב . מסור 1-2-3 מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . לא P:

אני

שם שלכם . גיל . עיר מגורים . סוג מוזיקה אהוב : קצת טיפשי לשאול את זה בפורום אוונסנס, לא? XD להקה אהובה : אוונסנס זמר/זמרת אהוב/ה : איימי לי
שיר אהוב : אין אחד אלבום אהוב : מלא מאכל אהוב : הכל
את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה :איימי. דה. תוכנית אהובה : סאות'פארק סרט אהוב :מלאא מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה : לא סלוגן עם בא P: 0____0

SweetSacrifice

New member
Oh, well. אני =0

שם שלכם . רעות :] גיל . 14 P: עיר מגורים . ג'רוסלם. סוג מוזיקה אהוב . רוק גות'י, מטאל סימפוני/גות'י, פאנק. להקה אהובה . Evanescence ועוד כמה P: [ווית'ן,אפיקה...] זמר/זמרת אהוב/ה . איימי? XD שיר אהוב . יש יותר מידי ^^ [אבל זה מאוונסנס P:] אלבום אהוב . כנ"ל. מאכל אהוב . אממ פיצה/בורקס XD את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה .איימי כמובן 3> טרי 33> תוכנית אהובה . יש הרבה ^^ סרט אהוב . לא יודעת XD מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . גיטרה בעיקר P: וטיפ טיפה קלידים P:

Blue Aura

New member
Thay never see, I'll never be../images/Emo216.gif../images/Emo189.gif

שם שלכם . הילה. גיל . 17. עיר מגורים . אזור טבריה. סוג מוזיקה אהוב . רוק, פופרוק. להקה אהובה . אוונסנס... זמר/זמרת אהוב/ה . קלי קלארקסון. שיר אהוב . וואו. *_* אלבום אהוב . יש הרבה. מאכל אהוב . אמ, פיצה?
סתם, לא יודעת. את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה . איימי. תוכנית אהובה . אבודים, סמולוויל, קרוב לבית, חברים[
], ג'ואי. סרט אהוב . יש הרבה. מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . הייתי מתה לנגן על פסנתר!
סלוגן עם בא P:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Blue Aura

New member
אני לא אתחיל שנה הבאה...../images/Emo189.gif

זה לוקח הרבה זמן ללמוד ושנה אחת לא מספיקה, אחרי זה אני מתגייסת.><"

Yoko Nakajima

New member
../images/Emo45.gif

לא סתם משו זה משו משו ! ****פסנתר
**** הילה לכי ללמוד לנגן בפסנתר ואז תהיי שקסית (נמנמנ, סטייה שלי)

למעלה