שרשור לכולםם :)

Rock For Ever1

New member
שרשור לכולםם :)

אני יחסית חדשה פה, וראיתי את השרשורים פה D: חשבתי שיהיה נחמד לעשות גם אחד כזה להיכרות :)
שם שלכם .
גיל .
עיר מגורים .
סוג מוזיקה אהוב .
להקה אהובה .
זמר/זמרת אהוב/ה .
שיר אהוב .
אלבום אהוב .
מאכל אהוב .
את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה .
תוכנית אהובה .
סרט אהוב .
מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה .
סלוגן עם בא P: Evanescence My Life

נושבו

New member
ברוכה הבאה:) עונה../images/Emo9.gif

שם שלכם . גיל: 16 וחצי עיר מגורים: רחובות סוג מוזיקה אהוב: רוק ישראלי, רוק (לא מטאל וצרחות..) ומוזיקה ישראלית... להקה אהובה: אוונסנסכתר| זמר/זמרת אהוב/ה: עברי לידר שיר אהוב "ואולי" ו-bring me to life אלבום אהוב אממ לא יודעת
אין משהו מסוים מאכל אהוב: דגנים עם חלב
את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה: איימי-לי כמובן!! תוכנית אהובה: האלופה, קצרים, יאיר לפיד סרט אהוב: יעד סופי מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה: כן, על אורגנית

tomerldt

New member
עכשיו אני :)

שם שלכם . תומר גיל . 16.5 עיר מגורים . ירושלים סוג מוזיקה אהוב . רוק, מטאל ומוזיקה גותית להקה אהובה . אוונסנס (כמובן) זמר/זמרת אהוב/ה . אממ... איימי?... שיר אהוב . קשה להחליט... אבל זה יהיה משהו של אוונסנס אלבום אהוב . גם קשה להחליט וזה יהיה של אוונסנס מאכל אהוב . פסטה
את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה . איימי! תוכנית אהובה . חברים סרט אהוב . אפקט הפרפר מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . כן, בס, גיטרה וסקסופון סלוגן עם בא P: אממ... נוותר

AnneClaire88

New member
אני =]

שם שלכם . - הילה גיל . - 19 עיר מגורים . - דרום רמת הגולן... סוג מוזיקה אהוב . - רוק, פופ, מטאל, גותי להקה אהובה . - אוונסנס, לקונה קויל, WT, סינרגיה, היהודים... יש הרבה! זמר/זמרת אהוב/ה . - אבריל לאבין, קלי קלארקסון, נינט, ג'סטין.. שיר אהוב . - יש הרבה אלבום אהוב . - גם הרבה מאכל אהוב . - פיצה, ג'חנון... את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה . - איימי או ג'ון!!! תוכנית אהובה . - הרבה... מגרש ביתי סרט אהוב . - הרבה חחחחחחח אממ "האויב שבפנים" מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . - לא סלוגן עם בא P: אין לי =\

עונה :)

שם שלכם : דניאל גיל : 16 עיר מגורים :ארה'ב, ליטל רוק! סוג מוזיקה אהוב : רוק מטאל ניו מטאל... כל השטויות האלה... להקה אהובה : נו מה? יש פה בכלל שאלה? הלא זה אוונסנס! זמר/זמרת אהוב/ה : אותו הדבר... אימי 3>>>>> שיר אהוב : יש מלאאא אני לא יכולה להחליט! אלבום אהוב : avenged sevenfold - city of evil מאכל אהוב : שניצל וספגטי את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה : פחח את מי לא? תוכנית אהובה : אבודים, גיבורים, מירוץ למיליון... סרט אהוב : יש כל כך הרבה, אני לא יודעת במה לבחור... מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה : גיטרה

ayala65

New member
הופהופ טרלהלה

שם שלכם: איילה, נעים מאוד ^^ גיל: 17 בעוד חצי שנה עיר מגורים: חולון סוג מוזיקה אהוב: רוק, פופ, והיפ הופ כשמתחשק P: להקה אהובה: אוונסנס זמר/זמרת אהוב/ה: אבריל לאבין, אלאניס מוריסט. שיר אהוב: Exodus, Imaginary, whisper, breathe no more אלבום אהוב: fallen, anywhere but home, jagged little pill, let go מאכל אהוב: העוף עם תפו"א החדש שאמא עשתה היום אמג
את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה: בטח את איימי, אבל רק בשביל להצטלם איתה ולהגיד שפגשתי אותה. היא לא נשמעת כזאת אשת שיחה מעניינת. חוצמזה שאני בטח אפוצץ לה ת'בועה אם אני אספר לה שאין פרמידות בארץ. תוכנית אהובה: מגרש ביתי, האנטומיה של גריי. סרט אהוב: ישמצב שנערה בהפרעה. או אבודות והוזות? אולי בעצם מלך האריות 2
מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה: האמת שלא P:

SweetVenom

New member
גדלתי בשנה ../images/Emo9.gif

מרקווה שאני עדיין מעל השיר הזה XD שם שלכם . נועה גיל . עוד מעט 15 עיר מגורים . ירושלים סוג מוזיקה אהוב . רוק, מטאל, דאט' מטאל, גות' ועוד כל מיני..
להקה אהובה . מממ..בוא נחשוב... זמר/זמרת אהוב/ה . איימי
!!! *סגידה* שיר אהוב . מממ...קשה [אך כמובן שזה יהיה משל אוו]
אלבום אהוב . כנ"ל..אבל נראהלי FALLEN מאכל אהוב . סלט
את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה . איימי$!@!#!#@$!@ שד"א אולי יארגנו לי מאחורי הקלעים :p [לא בטוח טפו טפו טפו!!] תוכנית אהובה . גיברים + אבודים
סרט אהוב . מממ..הרבההה :p מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . לא.. רוצה על פסנתרר גררר
סלוגן עם בא P:

SweetSacrifice

New member
מההההההה 0_0

איך מאחורי הקלעים
אני רוצההההה
יש לי אותך במסן, נכון XDD? כי כל המסן שלי מלא בכל מיני דברים שאני בעצמי לא יודעת

SweetVenom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מוחעחעחע. כן יש לך :p אבל אני לא בטוחה שוש~!~! אני לארוצה לפתוח פה!! [טוב שניזכרתי גם..
]

SweetVenom

New member
חחחחחח><"

אני לא יכולה כיכיכי לא בטוח בכלל שני ילך ];]; זה דרך חברה של חברה של חברה שלי
נקווה לטוב

מורני666

New member
*insert title here* ../images/Emo60.gif

שם שלכם: מורן. גיל: 16 ו-10 חודשים ו-11 ימים. עיר מגורים: יהוד. סוג מוזיקה אהוב: רוק, רוק-פאנק, מטאל, ניו-מטאל, פופ-רוק, רוק אלטרנטיבי. להקה אהובה:
My Chemical Romance
>>> AFI Billy Talent Bullet For My Valentine Evanescence Fall Out Boy Oasis Panic! At The Disco Placebo Senses Fail System Of A Down Taking Back Sunday The Used Tokio Hotel 30 Seconds To Mars Madina Lake זמר/זמרת אהוב/ה: --- שיר אהוב: אממ. אלבום אהוב אי אפשר לבחור ;| מאכל אהוב: צ'יפס, והרבה ממנו. את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה: איימי תוכנית אהובה: --- סרט אהוב: --- מנגן על כלי נגינה (כן/לא) *א*ם כן על מה: לא. סלוגן *א*ם בא: "When life gives you lemons... Throw them at people." D;

A t a s h i

New member
אני. D:

שם שלכם: בר. גיל: 16 וחצי. עיר מגורים: מודיעין. סוג מוזיקה אהוב: כמעט כל סוגי הרוק והמטאל למיניהם. להקה אהובה: Evanescence. זמר/זמרת אהוב/ה: Amy Lee. שיר אהוב: יש יותר מדי, לא יכולה לבחור. אלבום אהוב: גם, יש הרבה, לא יכולה לבחור אחד. מאכל אהוב: אין. את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה: ממ. מניחה שאת איימי. תוכנית אהובה: '24', 'האוס'. סרט אהוב: יש כמה. מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה: כן, על קלידים (פסנתר ואורגן), גיטרה קלאסית, גיטרה חשמלית, ופיתוח קול. :}

EvAdorad

New member
אני><"

חגי. 14. יהוד. רוק? איימי. אחד?! אחד?! אחד?!?! אממ, בוא נחשוב.. אולי, את, אממ, איך קוראים לה, אמילי?! לא יצא לי לראות טלוויזיה><" שרק השלישי
ניגנתי
אני היחיד שלא הבין מה כתוב שם?

PerfectSP

New member
]=

שם שלכם . יסמין גיל .13 וחצי עיר מגורים . צור הדסה ליד י-ם סוג מוזיקה אהוב .פאנק-רוק-גות' ופאוור מטאל:) להקה אהובה .סימפל פלאן...ולוסטפרופטס ואוונסנס...(לא שמעתי את אוונסנס מזמן כי חרשתי עליהםP: ) זמר/זמרת אהוב/ה .לא שומעת זמריםP: שיר אהוב . welcome to my life-SP אלבום אהוב .Still Not Getting Any-SP מאכל אהוב .רביולי[= את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה .איימי לי...מי שנשאר ממנה\= תוכנית אהובה . The OC סרט אהוב. היום ראיתי את שודדי הקאריביים 3!!!איזה שלוש שעות הסרט!אבל הוא טוב!:) מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה .ניגנתי 4 שנים על חליליתP: מתחילה על בס,ולומדת בעצמי על תופיםP: אני יודעת לנגן כזה... כי יש לי מערכת בבית של אח שלי:)אז לימדתי את עצמיP:....רק שהוא שמאלי ואני ימנית[= סלוגן עם בא

PerfectSP

New member
[=

שם שלכם . יסמין גיל .13 וחצי עיר מגורים . צור הדסה ליד י-ם סוג מוזיקה אהוב .פאנק-רוק-גות' ופאוור מטאל:) להקה אהובה .סימפל פלאן...ולוסטפרופטס ואוונסנס...(לא שמעתי את אוונסנס מזמן כי חרשתי עליהםP: ) זמר/זמרת אהוב/ה .לא שומעת זמריםP: שיר אהוב . welcome to my life-SP אלבום אהוב .Still Not Getting Any-SP מאכל אהוב .רביולי[= את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה .איימי לי...מי שנשאר ממנה\= תוכנית אהובה . The OC סרט אהוב. היום ראיתי את שודדי הקאריביים 3!!!איזה שלוש שעות הסרט!אבל הוא טוב!:) מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה .ניגנתי 4 שנים על חליליתP: מתחילה על בס,ולומדת בעצמי על תופיםP: אני יודעת לנגן כזה... כי יש לי מערכת בבית של אח שלי:)אז לימדתי את עצמיP:....רק שהוא שמאלי ואני ימנית[= סלוגן עם בא

idanias

New member
אני../images/Emo3.gif

שם שלכם .עידן גיל .16 וחצי עוד 2 דקות
עיר מגורים .בת ים סוג מוזיקה אהוב .רוק להקה אהובה .אוונסנס מן הסתם
זמר/זמרת אהוב/ה .איימי שיר אהוב .GU אלבום אהוב .TOD ו-FALLEN מאכל אהוב .מסטיק את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה .איימי-לייק דה! תוכנית אהובה .חברים סרט אהוב .לא משהו מיוחד מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה .לא סלוגן עם בא P:-וואט דה..?

למעלה