שרשור לכולםם :)

w e e d s

New member
עידןןןןןן

איפה אתה איפה!@?#@ למה אתה לא מתחבר למסנג'ר$#%$#

pink floyder

New member
חחח, זה די מוזר...

כולם ענו שהסגנון שלהם זה גותי מטאל ורוק וכל זה, ורק אני שומע אפילו שירי מיימון(
) לירז צ'רכי, וכל מיני כאלה... אני מוכרח להגיד שאני לא סובל את כל הלהקות האלו סטייל מטאליקה וכ'ו... גם בהתחלה לא אהבתי כל כך את אוונסנס... חפרתי. שם שלכם - בר. גיל - 16. עיר מגורים . שהם. סוג מוזיקה אהוב - כל מיני. להקה אהובה - אוונסנס. זמר/זמרת אהוב/ה בארץ- שירי מיימון(אני באמת חושב שהיא שרה מדהים... פאדיחות...) חו"ל- איימי. שיר אהוב . הרבה מTOD... אלבום אהוב . TOD. מאכל אהוב . הכל- ובגלל זה אני נראה ככה. את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה . איימי. תוכנית אהובה . זהות בדויה, מכושפות, מלאך שחור, סמולוויל, באפי. סרט אהוב - לא יודע. מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה . אורגן. סלוגן עם בא P:

ayala65

New member
שיר מיימון באמת מדהימה O:

עזוב אותך מכולם, אתה שומע ת'מוזיקה הכי טובה פה

נו באמת

כל מה שרואים על שירי מיימון זה הציצים שלה. בחיי שאין לי מושג איך היא נראית. (חוץ מזה שהיא בלונדינית XD)

2nd me

New member
היי! היא נמוכה ממש ויש לה גומות!

(ואני, למשל, לא שמתי לב לציצים שלה.)

kittycatbone

New member
אני לא רשמתי!../images/Emo10.gif

כמובן שעניתי איזה יומיים אחריך אבל לא חשוב
עניין פעוט

rotemg10

New member
../images/Emo221.gif אני ../images/Emo221.gif

שם שלכם- רותם גיל .- החודש 18 :] עיר מגורים .- תנובות סוג מוזיקה אהוב .- הכלל חוץ ממזרחית.. בע להקה אהובה .- אוונסנס, מיי כמיקל רומאנס, היהודים, סטיינד זמר/זמרת אהוב/ה .- איימי לי, ג'רארד וואי שיר אהוב .- my immortal
אלבום אהוב .- TOD FALLEN, מאכל אהוב .- אממ... יש הרבה XD את מי הכי הייתם רוצים לפגוש מהלהקה .- אממ.. איימי יהיה נחמד... תוכנית אהובה .- האנטומיה של גריי, גיבורים, חברים, עקרות בית נואשות כמעט כל יס סטארז... סרט אהוב .- כרגע חמש בנות יפות כי ראיתי אתמול :] מנגן על כלי נגינה (כן/לא) עם כן על מה .- כן. גיטרה חשמלית, אקוסטית וקלאסית :] סלוגן עם בא P: - "i'm going to see the pyramids in isreal XD" הודגש לבד רקע שעשיתי היום--> :]]

Freak Mor

New member
וואו!! ../images/Emo99.gif

איזה רקע יפה. XD חבל שאני לא יכולה לשים אותו.. זה המחשב של אחותי. @$$!#4#$!!@%*#@

למעלה