שרשור לו"זים...

gorck

New member
שרשור לו"זים...

עכשיו עלה לי רעיון.... סוף השנה הפורמלי הוא ב20/6.... אבל לכולנו יש סוף שנה אמיתי דאנחנו בונים לעצמנו ע"פ מתכונות ובגרויות ומפעלים... ספרו על הלו"זים שלכם, כמה ימים יש לכם ללמוד בתכל'ס בבצפר?! כמה ימים יש לכם חופשים?! מתכונות ובגרויות למיניהן?! מה מתכננים לעשות בחופשים אליהן?!

gorck

New member
לדוגמא...

אז ככה....היום ה15/5....אני מגיע לבצפר במאי אלא אם זה תגבור שאני ביקשתי או מבחן גמר(מתכונת/בגרות) 15/5- מתכונת כימיה 3 יח'ל ראשונות + יום פעילות בשבט 16/5- חופשת מתכונת2 מתמטיקה006 + ישיבות צופים 17/5- חופשת מתכונת2 מתמטיקה006 18/5- מתכונת2 מתמטיקה 006 + סמינר צופים 19/5- שבת + סמינר צופים 20/5- חופשת בגרות אנגלית F+G + תגבור פיזיקה (תנועה מעגלית) + תגבור היסטוריה ב'(קב' ליקויי למידה) 21/5- בגרות אנגליתF+G 22-24/5- חופשת מתכונת היסטוריה ב' 25/5- מתכונת היסטוריה ב' 26/5- שבת+ ישיבות צופים 27/5- חופשת בגרות מתמטיקה 006 28/5- חופשת בגרות מתמטיקה 006 29/5- בגרות מתמטיקה 006 + יו"פ בשבט 30/5- מסיבת פרידה מהמורה לאנגלית + ישיבות צופים 31/5- כרגיל + בוחן בפיזיקה- תנועה הרמונית פשוטה 1/6- כרגיל + יו"פ בשבט 2/6- שבת 3/6- חופשת בגרות כימיה 3 יח"ל ראשונות 4/6- חופשת בגרות כימיה 3 יח"ל ראשונות 5/6- בגרות כימיה 3 יח"ל ראשונות + יו"פ בשבט 6/6- כרגיל+ אירוע סיום מועצת תלמידים 7/6- כרגיל 8/6- כרגיל + סמינר צופים 9/6- שבת + סמינר צופים 10/5- כרגיל 11/5- כרגיל 12/5- כרגיל + יו"פ בשבט 13/5- כרגיל + ישיבות צופים 14/5- כרגיל 15/5- כרגיל + יו"פ בשבט 16/5- שבת 17/5 חופשת בגרות היסטוריה ב' 18/5 בגרות היסטוריה ב' 19/5- כרגיל + יו"פ בשבט 20/5- חופשת מתכונת פיזיקה-מכניקה + קבלת תעודות 21/5- מתכונת פיזיקה-מכניקה 22-30/6- חופש גדול + לימודים לפיזיקה-מכניקה + ימי-עבודה למחנה קיץ + ישיבות בתנועה (25/6) + שיחות תפקיד (23/6) 1-3/7- חופש גדול + לימודים לפיזיקה-מכניקה + ימי-עבודה למחנה קיץ 4-6/7 מחנה קיץ ביער ציפורי 7-8/7 חוזר הביתה + לימודים לפיזיקה- מכניקה 9/7 בגרות בפיזיקה-מכניקה + חזרה למחנה קיץ 9-12/7- מחנה קיץ ביער ציפורי 12/7- אנגלית מועדי ב' 16/7- מתמטיקה מועדי ב' 29/7- חשיפת תפקידי שכב"ג בשבט לשנה הבאה

Sweetened

New member
וווואאאו..

כמה זמן לקח לך לעשות את כל זה?? זה עושהלי חשק לעשות גם לו"ז... אני אעשה עוד מעט, זה באמת יועיל..
אתה במגמה מדעית? והתבלבלת בחלק מהתאריכים רשמת בחודש מאי במקום יוני... אבל לא נורא.. בהצלחה בלו"ז העמוס הזה..

GBAR183

New member
יא צעירה!

איזה ישן זה כימיה 3 יחידותתתת אני כבר לא זוכר את החומר

gorck

New member
צעיר!!!

זה היה מדאיג אותי אם הייתי לומד.... אבל אני לא.... אני סתם "מקשיב" בשיעור

GBAR183

New member
צעיררררר!!

רק תזכיר לי מה זה שיעור...אתה מדבר עם אחד שלא היה בבית ספר חודשיים

ליזיגי

New member
הפצצת חחחח !!

ואתה נורא חכם אם מותר לי לציין גם מתמטיקה 5 יחידות (גם אני אין לי מושג עדיין למה!) גם כימיה גם פיזיקה מה נסגר?!!?!! ואם אתה צריך עזרה בהיסטוריה אני מוכנה לעזור כי אני חולה על היסטורייההההה ודי טובה בזה חח טפוטפוטפו ידוע שאני אכשל או במתמטיקה בגרות או מתכונת בהיסטוריה.... ואני מעדיפה להכשל בבגרות במתמטיקה ! מוזר אבל נכון

gorck

New member
האמת שאני מסכים איתך....

כי יותר קל להשלים חומר למיקוד חדש במתמטיקה מאשר להיסטוריה.... ואולי באמת תלמדי אותי היסטוריה?!

ליזיגי

New member
אויי הנה מישהו שמסכים איתי !

גם מתמטיקה יש מועד ב' להיסטוריה יש מועד חורף- וזה סיוט ללמוד הכל מחדש !! ובכיף רק תגיד במה יש לך בעיה .... אני בעיקרון פשוט קוראת את החומר ומדברת לעצמי חחח זה הכי עוזר ! ...

gorck

New member
הבעיה שלי היא לזכור כמות מטורפת....

של חומר... אני מנסה להבין את המינימום כדי שעליו אני אוכל לנסות לזכור כמה שיותר פרטים ובדר"כ זה לא עובד.... זה 70-80 אבל לא יותר....

ליזיגי

New member
מה 70 -80?

והאמת שזה לא כמו שנה שעברה... כלומר זה הרבה יותר חומר, אבל הכל מתבסס על הכל.. חוץ מהפרק הראשון והאחרון שלא קשור לכלום ! אבל תכלס כל המלחמה, האידיאולוגיה הנאצית, גרמניה הנאצית והשואה מתחבר אחד לשני ..... ולא יודעת, כנראה שכדי להצליח בהיסטוריה צריך זיכרון תותח .... בקטנה העיקר שיש לך פיזיקה ומתמטיקה, ואתה מסודר בחיים חחח

gorck

New member
יש לי כימיה ואנגלית מעל 90 בטוח....

מתמטיקה ופיזיקה מעל 80....

וואו..

זה מזכיר לי שעכשיו עשינו בשכב"ג לוח גדול מתי יש לכל אחד בחודשיים האלה בגרויות, למי יש יומולדת, פעיליות שבט וכו'.

cohen shir

New member
אצלנו יש של מאי-יוני-יולי-אוגוסט בחדר הרשמה.

וגם בשכב"גיה.

cohen shir

New member
בערך רק שהראשג"דים והמרכזים אחראים על זה

ואין צוות פעילים.

GBAR183

New member
הלו"ז הכי טוב...

זה בפלא למי שיש נוקיה....הלוח שנה שם מעולה ובמכשירים החדשים זה אפילו מציע את ההערות במסך הראשי של הפלא...אני משתמש בו

למעלה