שרשור לו"זים...

cohen shir

New member
היום בערב הוא הערב הגורלי שרק אחריו......

אני אוכל לסדר פחות או יותר לו"ז. כי אז אניא אדע אם אני יו"רית במחנה ואם כן של מה וכל הישיבות והכל....

לו"ז לא סופי הכל משתנה לנו..

15/5- פעולהה 16/5- ישב"צ אחוות הבנות 17/5- אחה"צ בפרדסיהה 18/5- ישבית שכב"ג +מבצע מייפים את קציר - צובעים גני שעשועים ומנקים ת'ישוב + שישי בגבעתיים 19/5- שבת -נתניהה 20/5- לימודים 21/5- לימודים + ארוחת ערב עם כלל הנוער של החורים בים ורכיבה על סוסים 22-24/5- שבועות - לימודים למתכונת 25/5- מתכונת היסטוריה + ישיבת שכב"ג +פעולהה 26/5- שבת בית 27/5- לימודים 28/5- חופשת בגרות מתמטיקה 003 29/5- בגרות מתמטיקה 003 30/5- פעולהה 31/5- 1/6- סמינר קיץ!!! 2/6- שבת 3/6- לימודים 4/6- לימודים 5/6- פעולהה 6/6- לימודים 7/6- לימודים 8/6- ישיבת שכב"ג +פעולהה 9/6- שבת 10/6- לימודים 11/6- לימודים 12/6- פעולה 13/6- חופשת בגרות היסטורייה 14/6- בגרות בהיסטורייה 15/6- ישיבת שכב"ג + פעולהה 16/6- שבת 17/6 לימודים 18/6 לימודים 19/6- פעולהה 20/6- מקבלים תעודות 21/6- חופש 22/6 - חופש 23/6 - חופש + מסיבת העשור של הבית ספר (מסיבת סיום י"ב, פגישת מחזורים, הופעה של השכבה שלי, ואני מופיעה במלא סירטונים!!) - חתימות אחר כך..חחח 24/6 - בגרות בלשון + מסיבת שכבה בים 25/6 - 13/7 - חופש + פעולות +ימי עבודה למחנה קיץ 15/7 עד ל20 ומשו - מחנה קיץ. בציפורי.. ואז אין לי שמץ.. אוגוסט - בית ואמסטרדםםם

כל כך עצובב..../images/Emo4.gif

בא לי כבר מסיבת סיום.. בא לי לראות את עצמי על מסך ענק מול כולם.. בא לי לראות את כל השטויות שעשינו כשצילמנו. בא לי לראות פרסומת לקוקה קולה סטייל שוקו יטבתה עם אחת החמושושיות.. בא לי לראות אותי "מתופפת" בחצר בית ספר עם גיטרות והחמשושית שרה... בא לי לראות את זה כבר..... לא פייר שהמורה יצאה לחופשת לידה והסרט אצלה בבית.. בוווו.. בא לי מסיבת סיום.. באלי שתקפצו לי!!! חחחח סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.. לא התכוונתי באמת

shelosh1

New member
שלי..

אני עשיתי אחד יפה במחשב.. כל שנה אני עושה לו"ז לקיץ.. אתם מוזמנים להעתיק ולשנות לפי התאריכים שלכם.. זה ממש נוח!

ליזיגי

New member
אמממ אני

הבגרות האחרונה שלי ב-18/6 ..... בהיסטוריה עד אז יש לי מתכונת בהיסטוריה, בגרות באנגלית, בגרות במתמטיקה ... בתכלס, לא נשאר לי הרבה- היסטוריה מגמה אני מגישה את העבודה עוד מעט.. ולאנגלית אני כבר לא באה.. אחרי הבגרות במתמטיקה.. שלום שלום ואל תבואו לי בחלום חח =]] ובחופשים לבגרויות- כמובן שלחרוש! בחופשה לאנגלית- חח חרישה למתמטיקה=]]

למעלה