שרשור לבוש 18.1

Shusho

New member
אכן לא מתה על זה

המכנסיים... הייתי מעיפה ל... איפושהו פשוט כי הן עושות לך עוול את החולצה והמגפיים אני דווקא אוהבת

כתוממי

New member
קודם כל תודה

לכל מי שהגיבה והעירה, גם למי שאהבה וגם לי שלא. מן הסתם, אני יודעת שהסוג הזה של המכנסיים שנוי במחלוקת, ועד לא מזמן אני בעצמי לא חשבתי שפעם אנסה ללבוש כאלה. איכשהו, כמו שקורה לחלקנו, (והרבה בזכות הפורום) גיליתי בשנים האחרונות שיש הרבה דברים שלפי חוקי האופנה המקובלים נחשבים אסונות, ובכל זאת לא תמיד באמת נראים רע (ואולי אפילו נראים טוב), ובשנה-שנתיים האחרונות זה התחיל למצוא חן בעיני, לא סגנון השקי-קקי באופן גורף אלא דגמים/סגנונות מסויימים שלו, ובמשך הזמן רכשתי כמה כאלה. לא להכל זה מתחבר או מתאים אבל יש כאלה שאני ממש אוהבת ללבוש, ולא כפונקציה של נוחות אלא כי זה באמת יפה בעיני.

נפלה עליי רוח הצילומים

קפוצון של קליפ קלאפ בחום מלפני כמה שנים ומאז בערך לא מצאתי שם כלום גופיה שחורה של מאיוש מתחת עוד גופיה כי מסתבר שמאויוש שקופהההה אוהבת את מראה השכבות עליי ג'ינס של עונות מגפונים של גולף וכמובן מאופרת

SleeplessBeauty

New member
היום גם אני!

לא העליתי שום דבר כי אני כבר חודשים הולכת עם אותו שילוב של ג'ינס+סריג, וגם כי התמונות יוצאות ממש גרוע כשהמראה היא בדלת של הארון ולא על הקיר. אבל, ניסיתי, והרי התוצאה: ג'ינס מהוניגמן (משנה שעברה) סריג מזיפ (חדש חדש) מעיל מהוניגמן (גם חדש) ומגפיים מניין ווסט. פרנצ' מהמם - תוצרת בית
(מקווה שהקולאז' יצא טוב!)

lessa7

New member
אהבתי ממש : ) תתחדשי!

אבל נראה לי צריך לשחרר טיפה את הסוודר, שיהיה רפוי יותר.

עידיץ

New member
אוי איזה דברים מהממים!

תקשיבי, הסריג הזה יפה שאין דברים כאלה ... ממש מקסים ומחמיא גם המעיל יפה, אבל אני חושבת שבמראה הזה היה מתאים לך מעיל עם צללית יותר ארוכה גם השילוב צבעים פצצה ... באמת שהכל נראה מעולה :)

עידיץ

New member
עוד יום קפוא וחסר מעוף ...

חולצה לבנה עם הדפס תחרה ממסיבת ההחלפות קרדיגן סגול חציל (לא כ"כ רואים בתמונה אבל תאמינו לי :) ) מחנות עלומה ג'ינס אפור מתמנון מגפיים מגלי צעיף סגול מדהים שהוחרם מאמא והייתי עם חברה בעזריאלי ורכשתי לי ג'ינס חדש בה&מ סביר שתפגשו בו בקרוב :)

למעלה