שרשור לבוש 18.1

אדום ושחור

אז אני היום: בחולצה שחורה ממש ישנה. אבל ממש. מצאתי אותה בארון ואין לי מושג ממתי או מאיפה היא. חצאית אדומה מהמשביר נעלי טבע נאות שרשרת שאני מאוד אוהבת של אנטיקה מורינה וטבעת מאיביי.

B612

New member
יש לי גם את החצאית הזאת :)

אבל היא גדולה עליי :( אני חייבת ללכת לתקן אותה. את נראית מעולה היום. ממש ממש אהבתי :)

כתוממי

New member
אוהבת את השילוב

החצאית מאוד יפה והצללית מחמיאה, אבל חושבת שנעליים שחורות היו מסתדרות פה יותר טוב

whimsical me

New member
אחלה חצאית!

אני צריכה בדיוק כזאת חולצה שחורה. המראה הכללי מוצלח בעיני, מסכימה לגבי הנעליים השחורות

מתה על התכשיטים שלך...

עידיץ

New member
וואו!

אהבתי, ומאד!!! הדברים מצד אחד צמודים ומחמיאים מצד שני החצאית מספיק "קשיחה" והכל יושב מספיק טוב בשביל להיראות לא צמוד מידי הצבעים מהממים ללא ספק אחד המראות שלך שיותר אהבתי .. :)

newKiticat

New member
אהבתי, כהרגלי

אבל מציינת כי אני ממש, אבל ממש אוהבת את השרשרת!

whimsical me

New member
נוסעת לעיר הגדולה

חצאית של ה&או ממסיבת החלפות (תודה לך, מי שתהיי) סוודר קרייזי ליין ישן גרביונים חומים מגפונים מאיביי ג'קט קרייזי ליין השרוולים של הסוודר הם כמו המחשוף הכל בגוונים חומים ולא כפי שנראה בתמונות

lessa7

New member
אהבתי את הלוק : ) אבל משהו לא מסתדר

לי עם החצאית, אולי להעלות אותה טיפה למעלה?

כתוממי

New member
יודעת

שלא ימותו על זה פה, אבל כך אני התלבשתי היום. חולצה - TULA מכנסיים - אריסטושמט מגפיים - אלמביקה צעיף - Top 10, אם זוכרת נכון צמידים - מכל מיני חנויות יד שניה

whimsical me

New member
דווקא מוצלח בעיני

למרותבעיניים רות שאני לא אוהבת את סגנון המכנסיים. אבל בהחלט גרמת לזה לעבוד. מתה על האקסוסוריז שלך!

lisa s

New member
צר לי אבל

זה יוצר לך "מבנה גוף" מעוות לחלוטין, שבפירוש אין לך.

newKiticat

New member
אני מתארת לעצמי שזה פקטור של

נוחות, אבל אף פעם לא אהבתי ולא מסוגלת לאהוב שקקי. זה מעוות לגמרי. חבל. (זה גם מנמיך אותך בצורה משמעותית במקרה הזה כאן).

למעלה