שרשור כנס?

33>

עלודבר, גם ככה פרשתי, אז למה שלא תחליפי מקום עם התיק שלי? 3: מזל שהם הסכימו, כי הם לא תמיד הגיוניים בקטעים האלה <.<;

rukia chan

New member
אומייגאד! תרגישי טוב... ../images/Emo103.gif

תהיתי איפה את... תשאלי אנשים, כל הזמן שאלתי איפה יעלי והקוספליי לוביה שלה. תרגישי טוב מסכנה ;;;;;;;3333> את תעשי את הקוספליי הזה שוב מתישהו?

תודה!

ובסוף לא עשיתי את לוביה לכנס הזה, אני אעשה אותה כנראה בחופש. אז לא פספסת כלום XD; כשחושבים על זה, מזל שלא עשיתי אותה ם_ם; הייתי רוצחת את עצמי אם הייתי משקיעה בטירוף בשביל שעתיים ._.

rukia chan

New member
יאי, לוביה! ../images/Emo103.gif

איזו תלבושת את עושה? הבנתי שיש לה הרבה, אני בדיוק בקטעים הראשונים איתה במאנגה~

את הראשונה

פרווה + טרו טרו בוזו = 3> חוצמזה, שהשיער שלה הכי יפה בהתחלה ^^ (אם כי אני חומדת את הכובע הקטן שיש לה בפרקים האחרונים, אבל אולי אני אעשה אותו בלי קשר~)

rukia chan

New member
התלבושת הראשונה באמת הכי יפה ../images/Emo103.gif

לפחות מאלה שראיתי. אבל השיער? עם הגל בקצה? אני מתה כבר להגיע לקטע שהיא מסתפרת...

Serf SaN

New member
יעלי!!!!!

ראיתי תמונות של אריק ובנץ בפייסבוק ואמרתי לעצמי "וואי, מעניין מאיזה מסיבת תחפושות זה הגיע.." לא העלתי בדעתי שזה בהארוקון! XD אבל כשחושבים על זה.. זה כל כך את. XD יצא כלכך מגניב! מקווה שאת מרגישה יותר טוב אבל. >:

Kienai Negai

New member
האמת היא שהיה לי כיף!

ז"א... מבחינת כנס היה רע. באמת. היה צפוף, הקופות היו מבולגנות, השמירת יחסים התייחסו אלינו חרא והבמה הייתה...אופס. לא הייתה במה. והגשם המזורגג שהרס לי את הפאה!!! אני ונאקו חיכינו לצוות הצלה בזמן שהמים הקיפו אותנו מכל עבר. ;; אבל הכל הסתדר בסוף חוץ מהפדופיל של גל שגרם לי לעשות פייל ולקרוא לרוקסאס אקסל (הייתם מדהימים!!!!!!!) והרגשתי כזאת מובכת ;;;;; הלילה בכלל היה חרא. מה לא היה... 2 כוויות, הקאות, פלאפון מת (;;) המון לחץ ובכי. הרגשנו שמישהו שם בחוץ קילל אותנו. אבל היה כיף להכין הכל (במיוחד את הצעיף שלי XD) למרות האיחור האופנתי שלנו. והקטע הכי חשוב: מקום ראשון בקאסטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זו תחרות קוספליי ראשונה שאני אשכרה הרגשתי בטוחה בעצמי מספיק כדי להשתתף בה ועוד זכינו מקום ראשון! באמת שאי אפשר היה לתאר עד כמה ששמחתי. בכלל היו המון קוספלייז ואהבתי את הרוב נורא. 3>

Grell

New member
XDD הצעיף

סקרפייס שיפ טו גאאאאאאאאאאד "מישהו" קילל אותנו. אהמאהמ. והצעיף היה הנאה כזאת גדולה, יו 333>

TerryKasper

New member
כן! זו הכל אשמת הפדופילים!! :D

אני תומך בגישה שלך. אבל באמת, זה בסדר גם בלי תרוצים, גם אני מתבלבל כל הזמן בשמות... אני מאמין בך ובאהבה שלך לק"ה 3>. וכן, הייתן מדהימות, וללא ספק הגיע לכן לקחת מקום ראשון :]

WayToDawn

New member
היה מדהיםםםם$#%&^%*&^$&*)&%*%&

לא כי הכנס היה מדהים, כי הוא היה ממש לא משהו בתכלס.היה צפוף להחריד, התוכנייה לא הייתה ממש ממש לטעמי [למרות שבדיעבד אני מצטערת שלא הצצתי בהכה את המומחה] והמזג אוויר היה מזעזע. אבל בגלל האנשים והקוספליי זה היה היום הכי טוב בכל העולםםםםםםםםם. סם, אן, חופית, גל, הילה, תאיר- אני אוהבת את כולכן כל כך כל כך! הייתן מקסימות והגשמתן לי חלום והיה פשוט כל כך כיף להסתכל עליכן שזה לא אנושי ♥ זכינווווווווווווווווווווו%^*^%#*^#%*^%#*^%$ וזה היה, ממש מדהים. היינו בטוחות שלא נזכה. כלומר. כולנו כזה "טוב מקום שלישי!.....שני!......אומאגאד^$%*^&*^$%&$%&$%&$%&%%^&" לא נשמתי מרוב לחץ עד שהם הודיעו, ולא נשמתי גם אז. כולנו צרחנו והתחבקנו ואלוהים....כל הפקשושים והלחץ וכל העבודה הקשה הייתה שווה את זה! היה ממש ממש כיף לזכות, ובלי קשר לקבל את כל הפידבקים החיוביים. וON ANOTHER NOTE- פפפפפפפפפ הגשם הזהההההההה. אנחנו יוצאות בשמש לעשות צילומים- ובשנייה ברד. מבול. אני חופית וקורל היינו תקועות מתחת לרצועה פיצית של תקרה למשך שעה כשאנחנו לא יכולות לזוז כדי שלא נרטיב תפאות והשל והכל וסנטימטר מאיתנו יורד ברד! פפפפ זה היה נוראי. אבל הצילומים יצאו יפה ;3; היה קטע מטורף של כפילויות קוספליי בכנס הזה. אבל בלי קשר ואוו- כמות הקוספליירים הייתה מדהימה. היה ממש תענוג לעיניים לראות כל כך הרבה! והיה ממש כיף לראות את כולם שוב, ולדבר עם כולם 3>

innocence

New member
היית מדהימה!

באמת שלא יכולתי להפסיק לבהות בך כל הכנס. הקוספליי היה פשוט מושלם. ולגמרי הגיע לכן לזכות, זו אפילו לא היתה שאלה לדעתי:) ומזל שהיה לכם זמן לעשות צילומי חוץ, אני פחדתי לצאת בגיי הפיאה וגם לא ממש היה מי שיצלם אותי P:

WayToDawn

New member
תודה 333333>

ובקושי היה זמן, נתקענו בגלל זה שעה בגשם וקיללנו תעולם. אבל לפחות התמונות יצאו יפות מאוד אז אפשר לומר שהיה שווה. רק שקורל ונאקו ישלחו לי הכל <:

למעלה