סוג של חופשה מוצלחת מהלחץ התמידי.~
(aka BAAWWWW UNIVERSITY) זו הפעם הראשונה שאני אורחת בכנס בלי לקחת בו איזשהו סוג של חלק, או לנהל את אמא"י או דברים שוליים כאלה ואחרים. זו הייתה חוויה.... משונה. אני לא כותבת פה יותר מדי (as dully noted, probably) או מתערה במה שקורה בקהילה, אז זה סוג של גיחה מבחינתי שדי מפתיעה אותי כל פעם מחדש; הפעם לאור העובדה שרמת הקוספליי בארץ לא רק שלא התאזנה, אלא ממשיכה לעלות למעלה בצעדי ענק שקצת מפחידים זקנה שכמוני.
לא הייתי כמעט בשום אירוע כי הייתי עסוקה בלהתרוצץ ממקום למקום ומדי פעם לשמש כגופר לצוות הקוספליי (לול). היה לי קצת צפוף וקצת חם מדי, אבל החורף שהתדפק על החלון די איזן את זה.

היה כיף לראות איך הקוספליי התקדם מפארק הירקון לפני 8 שנים ועד היום, זה פשוט מפחיד איך כל הקוספליירים הכי טובים שאני מכירה קטנים ממני באיזה 5-6 שנים (במקרה הטוב). כאילו, מה, תנו כבוד לקשישים. *מתיישבת בכבדות* אניוואי, אני חופרת על כלום מוחלט. היה נחמד מאוד, שמעתי שההרצאות היו מעניינות, חבל לי נורא שהקראוקי נפל על הקוספליי כי רציתי לעשות גרסת epic!fail ל-cutie honey, אבל לא נורא כי תמיד יש קיץ. וכן, אני חופרת בעיקר על הקוספליי כי זאת הייתה המטרה שלי הכנס; לעשות קוספליי אמיתי בפעם הראשונה מזה שלוש ומשהו שנים, במקרה הטוב. הקוספליי האחרון ששמתי בו כל כך הרבה השקעה היה באיזה תחילת 2007 או משהו אם אני לא טועה.... הכנס הזה, העזרה שנתתי לקוספליי של שתי חברות אחרות שלי שהיו מדהימות, היה שווה הכל - זה הזכיר לי כמה קוספליי זה חלק חשוב בחיים שלי, וכמה שהוא היה חסר. החל מהכנס הזה אני מקווה לחזור להיות קוספליירית במשרה מלאה.