שרשור יפנית

Hayate

New member
שרשור יפנית ../images/Emo194.gif

こんにちはみんなさん~ 最近私はとってもつまらないと感じますから、この日本語トピックをポストしました。 今回も話題がありませんけど、一緒に日本語を話しましょうか

GnomeBubble

New member
(^_^)

話題なしで、 どうしますか? 私の経験から言うと、 ユーザーたちは話題がないと来ませんよ。 誰か、いい話のトッピクがありますか?​

jonbaum

New member
日本語の間&#369

בעיה קטנה: 私はとてもつまらない פירושו "אני מאוד משעמם" אני משועמם זה 退屈しています taikutsu shiteimasu

0Pandemonium0

New member
לא הבנתי בכלל מה ה-kanjimasu kara קשור למשפט

הראשון.
אבל מה שכן הבנתי: שלום, כולם XXX ולמרות שגם הפעם אין נושא, בואו נדבר יפנית. זה נכון?

GnomeBubble

New member
כלומר צ"ל

私はとっても退屈していますから בלי ה-と感じる. הפועל KANJIRU בדרך כל מתאר הרגשה שבאה מבחוץ ולא מבפנים (אבל אני מודה שקצת קשה להגדיר מה זה בחוץ ומה זה בפנים כשמדובר ברגשות...), ככה שלא מתאים בכל מקרה לומר שאתה מרגיש משעמם. זה תרגום מילולי של אנגלית. בעברית אומרים "משעמם לי" או אני "משתעמם" (שזה הרבה יותר דומה לפועל 退屈する). אני חושב שעדיף לנו לנסות לתרגם מעברית איפה שאפשר, ולא לכפות מבנים יחודיים לאנגלית על היפנית.

0Pandemonium0

New member
כלומר:

"שלום כולם כבר כמה ימים שמשעמם לי, אז החלטתי לכתוב פוסט בנושא יפנית ולמרות שגם הפעם אין נושא, בואו נדבר יפנית" נכון?

Hayate

New member
ええ

ヘブライ語のトピックではありません。日本語を使ってください!

Magma99

New member
ok..

話題ののと頭のなかに なにも起こってないみたい でも、やっぱりなにも言わないといけない、 今日、新しいhair-cutをしました! とてもイモらしくて *笑*、格好いいという感じです 写真でも上げない 怪しい奴がインターネットで見ているから (ー_ー済まん) いつもように、どこで間違ったら 直してください。​

באבאקו

New member
夜露死苦

נעים מאוד! עכשיו ממש מתחשק לי לדבר עימך בשפת אמי יפנית. אבל אני משתתף בפורום הזה כדי שאתרגל לדבר עברית, על כן סלח לי שאני שואל אותך בעברית. שאלה יסדית: כל האותיות שבהודעה שלך נכתבות מקצה שמאלית לקצה ימנית, איך עשית כך? יש לך אופן מיוחד? נ.ב. הנושא "夜露死苦" הוא סלנג יפני ממין "当て字", שפירושו כמובן "よろしく". לפנים האיחול היה משמש בחברת גנגסטרים צעירים, וכיום בעיקר משמש כבדיחה באינטרנט יפני. 追伸。間違っているヘブライ語があったら教えてね。

למעלה