שרשור יומי

שרשור יומי

איך עבר/עובר עליכם היום? שיר היום?| יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? משהו מיוחד שקרה היום? או שסתם בא לכם להגיד משהו? וגם מה אתם מתכננים לעשות בחופש? איך תנצלו תחופש חוץ מלישון ולעשות ש.ב חחח
ספרו...

שלי.......

איך עבר/עובר עליכם היום? אחלה שיר היום? LISTEN TO YOUR HEART יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו עצוב/מעצבן לספר?לא משהו מיוחד שקרה היום?אתמול דודה שלי ילדה בן...:) או שסתם בא לכם להגיד משהו?היא ילדה בן אבל רציתי בת.... בקשר לחופש....אין לי מושג אני לא יודעת מה יקרהאיתי מחר אבל מאמינה שאני יעשה מסיבה קטנה לכמה חברים...

kocit

New member
../images/Emo207.gif

היי כולם באתי להיפרד אני נוסעת עכשיו לשדה תעופה
אני יתגעגע אז חופש נעים וביוש! נ.ב שמישהו יפתח תתקציר לילדות רעות!

טייייייסה נעיייייייימה ../images/Emo24.gif

וטיייייייייול מהנה,ותחזרי מהר -כי לי ,אישית, אני כבר מתגעגעעעעת לשרשורי פרקים שלך
ואל תשכחי לחזור עם המון חוויות..

אהמ..

איך עבר/עובר עליכם היום? קמתי מאוחר..פיספתי את האימון
שיר היום? לא שמעתי שירים יש לכם משהו מצחיק לספר?דיי רק קמתי אתמול היה טיולל... משהו עצוב/מעצבן לספר? שפיספסתי את האימון ועכשיו המאמן שלי יצרח עליי משהו מיוחד שקרה היום? הוא רק התחיל..... או שסתם בא לכם להגיד משהו? חייבים מנהל\ת לפורום הזה דחוףףףף

אתה מתחבר מהדור השלישי? ../images/Emo12.gif

מתי אתה יוצא לחופש
[או ששוב צליל קשורה לזה?
]

Dorushh 3

New member
אני הדור היחיד../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

היה לי שיעור מחשבים
ו(הפעם) צליל לא קשורה לזה

אני בקוושי שעה ערה...../images/Emo9.gif

בגלל זה אני לא יכולה ממש לענות על השרשור הזה, אבל אני אנסה... איך עובר היום?-אני כבר מחכה לסופו,לדבר בטלפון עם אבישגי,אני כלכך מתגעגעת אלייה... שיר היום-אני לא מפסיקה לשמוע, מהרגע שהתעוררתי:James Blunt - You're Beautiful זה "השיר של החברות שלנו" [שלי ושל אבישג..
] משהו מצחיק לספר-אני לא יודעת עד כמה זה מצחיק, אבל מה שקרה אתמול מרוב ששתיתי קולה ובמקום לכתוב "חולים על שירי"-כתבתי "חולים על מירי",ואני אח"כ ניסיתי לחשוב איך הגעתי מה-מ' ל-ש'..
משהו עצוב-בגלל שאני חולה והתעוררתי ממש לפני שעה, שכחתי לקחת כדור בבוקר ובמקום לאכול משהו לפני הכדור..פשוט לקחתי אותו.
ואני מרגישה עכשיו בעע...
שהמחלה כבר תעבור. משהו מיוחד שקרה אתמול-שהודיעו לי שב12.3.06 מורידים לי ת'גשר ואז אני מסיימת טיפול שיניים
מתכננת לעשות בחופש-לצערי, ממש לא הרבה. אין משהו שאני יודעת בוודאות שיקרה. בתדודה שלי תהיה בח"ול וזה מבאס אותי המון,אבל אני שמחה בשבילה, עם כמה שאני כבר מתגעגעת [כי אני חולה..אז אני לא יכולה לראות אותה..].. אני מקווה שיהיה לי מהחופשה הזאת יום אחד שאהיה ביחד עם אחי, אני מקווה שיהיה לי מהחופשה הזאת יום אחד עם ניצן[חברה שלי] הלוואי שאני אפגש עם שיראל, חברה שלי משדרות, אבל הסיכוי כמעט אפסי... והדבר היחיד שבאמת יקרה זה...שברגע שאבריא אני מתכוונת לנקות את כל הבית...[וזה כייף,במיוחד כשבמהלך הנקיון מלכלכים אותו עוד יותר..
]

miss cool

New member
הלוואי שאני יפגוש אותך הדרו'ש..

ועכשיו הסיכוי הוא יותר טוב שניפגש:)

ביי ביי לכולםםםםםם../images/Emo13.gif

מחר אני נוסעת לטיול שנתי
זה היה אמור להיות אי שם בצפון אבל בגלל חשש לגשם וכל זה הוחלט שלא, מוציאים אותנו לטיול שנתי באילת
חח דווקא נשמע אחלה. אזז בי לכולם

על חשבון החופש? ../images/Emo2.gif

תהניייייייייייי ותקני המווווווווווווון דברים
.... [אני עדיין לא הייתי שם..
]

chagiti

New member
אני....

איך עבר/עובר עליכם היום?היה בסדר=הייתי צריכה ללכת לבית ספר לשעתיים וחצי כדי ללמוד היסטוריה לצערי הרב.... שיר היום?|ככה זה בעולם יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו עצוב/מעצבן לספר?אני צריכה ללכת לבית ספר מחר ..... משהו מיוחד שקרה היום?לא או שסתם בא לכם להגיד משהו?לא וגם מה אתם מתכננים לעשות בחופש? איך תנצלו תחופש חוץ מלישון ולעשות ש.ב חחח ספרו...אני מתכוונת ללמוד למבחנים כי יש לי מתכונות ובגרויות בקרוב....

למעלה