the Girl of Love
New member
../images/Emo210.gifהנני כאןןן../images/Emo210.gifעונה שוב../images/Emo210.gif
איך עבר היום-אני אופטימית! סופסוף!, אז זה מעולה! היום התחיל ממש חרא, אפילו בכיתי, אבל אפשר להגיד שמהרגע שראיתי "ילדות רעות", אז היה שם מסר שממש עזר לי ומאז אני אופטימית יותר ויותר... גם הספקתי להיות בהצפה במסנג'ר והיד התחילה לכאוב לי מרוב שהקלדתי
וגם הייתי בקניון עם אמא וספתא [וכמעט השתגעתי בהתחלה..] וגם דיברתי עם חברה שלא דיברתי איתה המוווווווון... וגם עוד מעט אני אדבר עם אבישגיי [חברה מארה"ב] בטלפון..
ילדות רעותתתתתתתת!
משהו מצחיק:עבדתי על ספתא שבכיתי היום בגלל שאני לא רוצה שבתדודה שלי תטוס [בשבוע הבא] לח"ול ואז אני לא אהיה איתה בערב פסח..
משהו מעצבן-לרגע לא ידעתי אם ההחלטות שלי הן הנכונות, אבל כנראה שאני לא אבין אותן עד שאבצע אותן.. או לפחות עד שאהיה שלמה איתן..
משהו מיוחד-
בא לי להגיד-שהתמכרתי לילדות רעות
תכנונים לחופש-עכשיו כבר יששששששששששששש! טוב,אז ככה- עוד השבוע-להספיק לנקות את הבית. יום ראשון-אני נוסעת עם אחי לת"א לקנות מתנות לאחי שבח"ול,כי בתדודה שלי טסה אליו.. לפני פסח-להכין עוגת מצותתת שכל המשפחה התאהבה בה בשנה שעברה.. ערב פסח-סעודת חג, בפעם הראשונה שתהיה משפחה מאוד מצומצמת, מעולם לא היינו כל כך קצת
טוב,עכשיו סוד[ששש...] הבטחתי לחברה מאוד טובה שלי שאני בפסח באה לישון אצלה.. [היא גרה ממש רחוק=אין סיכוי שאמא תסכים=צריך לברוח] ובחיים לא ברחתי מהבית,אבל החלטתי שאני עושה את זה גם אם אצטרך ...=/ חוץ מזה-יום שלם עם ניצן ומקווה מאוד מאוד [הלוואי!] שאפגש עם שיראל... וגם,כמובן,להספיק להיות עוד עם בתדודה שלי...