אני בקוושי שעה ערה...../images/Emo9.gif
בגלל זה אני לא יכולה ממש לענות על השרשור הזה, אבל אני אנסה... איך עובר היום?-אני כבר מחכה לסופו,לדבר בטלפון עם אבישגי,אני כלכך מתגעגעת אלייה... שיר היום-אני לא מפסיקה לשמוע, מהרגע שהתעוררתי:James Blunt - You're Beautiful זה "השיר של החברות שלנו" [שלי ושל אבישג..
] משהו מצחיק לספר-אני לא יודעת עד כמה זה מצחיק, אבל מה שקרה אתמול מרוב ששתיתי קולה ובמקום לכתוב "חולים על שירי"-כתבתי "חולים על מירי",ואני אח"כ ניסיתי לחשוב איך הגעתי מה-מ' ל-ש'..
משהו עצוב-בגלל שאני חולה והתעוררתי ממש לפני שעה, שכחתי לקחת כדור בבוקר ובמקום לאכול משהו לפני הכדור..פשוט לקחתי אותו.
ואני מרגישה עכשיו בעע...
שהמחלה כבר תעבור. משהו מיוחד שקרה
אתמול-שהודיעו לי שב12.3.06 מורידים לי ת'גשר ואז אני מסיימת טיפול שיניים
מתכננת לעשות בחופש-לצערי, ממש לא הרבה. אין משהו שאני יודעת בוודאות שיקרה. בתדודה שלי תהיה בח"ול וזה מבאס אותי המון,אבל אני שמחה בשבילה, עם כמה שאני כבר מתגעגעת [כי אני חולה..אז אני לא יכולה לראות אותה..].. אני מקווה שיהיה לי מהחופשה הזאת יום אחד שאהיה ביחד עם אחי, אני מקווה שיהיה לי מהחופשה הזאת יום אחד עם ניצן[חברה שלי] הלוואי שאני אפגש עם שיראל, חברה שלי משדרות, אבל הסיכוי כמעט אפסי... והדבר היחיד שבאמת יקרה זה...שברגע שאבריא אני מתכוונת לנקות את כל הבית...[וזה כייף,במיוחד כשבמהלך הנקיון מלכלכים אותו עוד יותר..
]