שרשור יומי - 4.12

אוף.

הצבא עושה בעיות. ככל הנראה אני לא אקבל את הדור המשך מאבא שלי למודיעין. מה שאומר שאני אלך למצ"ח. הבעיה היא שלפני שאני מגיעה למצ"ח אני אהיה במ"צ ורק אז אעשה קורס למצ"ח לא? לפי מה שהבנתי בכל אופן.. בתאריך גיוס שלי היה כתוב: "מ"צ [מצ"ח]." וזה מתאים למה שדירגתי במנילה אז... אוף. למה אי אפשר להגיע ישר למצ"ח בלי מ"צ :[ אה כן, והיום לחברה שלי יומולדת. מזל טוב לה

m i r u s h i

New member
אז מה אם רשום בשבוז מ.צ[מצ"ח]?

זה לא אומר שאת תלכי דווקא לשם. תוציאי את זה מהראש P:

אז היום היה

לי שיעור נהיגה אחרי מלאאא זמן שלא נהגתי. מסתבר שיש לי טסט [3 במס'] יום לפני הגיוס ..אההה ואני נוהגת גרוע..כל שיעור המורה מנסה להעלות לי את הביטחון
והוא דיי בריצפה..או יותר גרוע. ובשיעור היום נסעתי בעין שריד אם זה אומר לכם משו פתאום ראיתי שלט ברוכים הבאים לען שריד או משו כזה..זה ליד קדימה,צורן ולמי שלא הבין זה קשור לבני סלע
כל אדם שני שאני רואה מזכיר לי אותו , אני כבר לא הולכת בעיר לבד בלילה , לפני כן הייתי הולכת לבד לבד בשעות 10,11 בלילה ככה..עכשיו בחיים לא!! גם בלי קשר לבני סלע לא הייתי צריכה לעשות את זה אני חושבת.. אה ואתמול קניתי סופסוף משקפיים
שום משקפיים לא מתאימות לי לפנים זה כ"כ מצחיקק
אז מצאתי את ההכי פחות גרוע
היום נלך לקחת אותן וגם לקנות עוד כמה בגדים לצבא..טרנינג וגם גופיות זית. עוד שבוע וקצת

shiran™

New member
מורנוש אל תדאגי

ותחשבי כמה קל זה בעצם לנהוג.. את צריכה להאמין בעצמך יותר ואני יודעת שזה די קשה לחשוב "וואי אני נוהגת טוב אני מוכנה לטסט", אבל האמת היא שאת לא נוהגת רע, לא דרסת אף אחד.. את מסוגלת לעשות את זה! ותתחדשי על המשקפיים.. משקפיים זה אומנם בעע, אבל זה חובה לטירונות. ובקשר למה שאמרת, את צודקת כי את מפחדת, אבל זה לא אומר שלא תצאי מהבית בגלל הפחד. פשוט צריך לדעת להיזהר יותר, לדעת לאן לצאת, עם מי, איך לחזור וכו'. ויום חמישי אנחנו נפגשות נכון? את באה למפגש כן?

למעלה