שרשור יומי - 4.12

belabula

New member
אין עבודה.. קשה קשה..

אין מספיק עבודה אצלנו אז הוציאו כמעט את כולם לחופש.. מצד אחד לא יזיקו כמה ימים של שינה טובה, מצד שני- פאק, אני צריכה את הכסף הזה! זה לא פייר! בקיצור אני פנויה עד יום ראשון.. למישהו יש רעיון מה לעשות בימים האלה (בלי להוציא יותר מדי כסף)?

jenngirl

New member
הייתה משמרת מגעילה לחלוטין../images/Emo82.gif

שורפות לי העיניים[זה מה שקורה כשישנים רק 5 שעות] והיו מלאמלא אנשים! מה זה,אף פעם זה לא ככה בבוקר,לא היה לי רגע לנוח. אבל היה מצחיק כי יוסי אזולאי קנה בחנות שלנו.פתאום אני רואה אותו מפשפש בבורקסים.אחת העובדות עושה לו "אולי תקנה לאשתך פס ליום אחד?"
[כי לחלק מהעוגות אנחנו קוראים פסים]. וסיימתי את המשמרת מוקדם יותר ממה שחשבתי:O איך שסיימתי את המשמרת דנה עשתה אותי מאושרת כשהודיעה לי על קוקהקולהלייב2
בערב אם יהיה לי כוח אני אצא עם חברה. יום טוב לכולנו!

jenngirl

New member
אכןP:../images/Emo82.gif

דווקא רציתי שהוא יטרטר אותי כמו שאר הלקוחות,באסה
[כשהוא היה בחנות מלמלתי משהו כמו "Aviv Gefen forever and ever"
]. אנחנו 3 עובדות,וממש איזה חצי שעה לפני שהוא נכנס זו שהייתה בקופה ממול התחלפה עם זו שהייתה איתי,והיא ממש מעריצה שלו. דווקא כשהיו מלא אנשים אף אחד לא בא לקופה שלה,וכשהיא התחלפה עם ההיא לקופה איתי הוא שילם שם.איך היא התבאסה

AndreaCorr ©

New member
אני מבקשת לא להתבכיין../images/Emo3.gif

אני ישנתי מארבע לפנות בוקר עד 5 וחצי לפנות בוקר.
ועוד הייתה את המשמרת הכי מגעילה בעולם. חח משעשע הקטע עם יוסי אזולאי ומה זה קוקהקולהלייב 2? :O

shiran™

New member
זה יוסי

וכן, התלהבתי מהקטע של התמונה, אז לא לשים לב אליי! חתיךךךךךךךךךך!

shiran™

New member
לא.. הייתי ביומולדת של איש יחסי

הציבור שלו, אז הוא היה שם והצטלמתי איתוווו

shiran™

New member
זמר.

הופיע בקדם אירוויזיון בשנה שעברה בין היתר. יש לו קול נדיר. באמת קול יפה.

danzk

New member
קוקהקולהלייב2

את יכולה להתעדכן בנצל"ש שלי.. ארסי קולה מנסים לחקות את האירוע של קוקה קולה..

AndreaCorr ©

New member
יופי, שתי הלהקות השנואות עליי ../images/Emo6.gif

סינרגיה ובית הבובות. אולי אני אבוא בשביל היהודים ובשביל העובדה שאני לייפלס. תודה :))

jenngirl

New member
הוP:../images/Emo82.gif

טלוויזיה ממש מרדים]; לפחות פעמיים בשבוע אני נרדמת מול הטלוויזיה כשאני בדרך לישון.

למעלה