שרשור יומי - 4.12

AndreaCorr ©

New member
אאאאאה! ראיתם שאנחנו מקום 3?!../images/Emo26.gif

רק עכשיו שמתי לב!! איזה כייף!
בטח השני זה פורום בנות... בכל מקרה, לדעתי זה מגניב ומכובד. (אני אפסיק להגיב לעצמי עכשיו. באמת.)

AndreaCorr ©

New member
איייייייכס

אני צריכה לקום עוד 4 וחצי שעות ואני לא מראה אף סימן עייפות.): משמרות בוקר זה סוגשל שטן, בחיי. חוצמזה - לחזור הביתה ולישון(!) אח"כ אולי לעשות סיבוב אחיינים (הם נהיו יותר מדי
)

jenngirl

New member
:)../images/Emo82.gif

תהני במשמרת מחר..בהצלחה עם הלקוחות ושיהיו הרבה טיפים. מקום שלישי בהחלט מכובד[ובנות באמת מקום שני.כמו כל שנה,וס"ל כמו כל שנה מקום ראשון].

Gal isr

New member
חופששששש

אז למה אני ער בשמונה בבוקר (וקודם)?! רופא שיניים בצהריים ובטלה ממושכת כל שאר היום. יומנעים

onix 88

New member
לפי מה שהבנתי צריכה להיות תכנית

טובה של אופרה ווינפרי ב12:40, שידור חוזר מאתמול, אז אם למישהו יש הזדמנות תנסו לראות (בערוץ 10 למי שלא יודע). היום- עוד מעט אמשיך ללמוד למתמטיקה, אני מרגיש שאני לומד למקצוע הומאני, אני רק קורא עכשיו את החומר מהמיקודית, ויש המון! בהמשך ללכת לעבודה וזהו פחות או יותר. יום טוב!

jenngirl

New member
כל הזמן תוקעים לסרטון הזה../images/Emo82.gif

כותרת אחרת. פעם שלחו לי את זה והכותרת הייתה משהו בסגנון "גם לחיילי צה"ל יש לב"

K e R e N18

New member
אני ראיתי חלק..

זאתי שניסתה להתאבד על פסי הרכבת- ונשארה בחיים.. הזוי
ואיזה מפחיד הבלונדיני הזה..לא ממש שמעתי את הסיפור שלו- אבל רק לראות אותו היה מזעזע..מסכן..

onix 88

New member
זאת הייתה תוכנית על כאלו שניסו

להתאבד ונשארו בחיים. בהתחלה הייתה אמא נשואה לילדים שחטפה דכאון לאחר הלידה והחליטה לקפוץ מגשר בגובה 60 מטר. איכשהו בעלה שמע על הכוונות שלה, התחיל לנסוע אחריה ובנוסף הזמין ניידות משטרה שגם כן רדפו אחריה. ברגע שהיא עמדה לקפוץ שוטר רדף אחריה והצליח לתפוס לה את הזרוע, ביחד עם עוד שני שוטרים הם העבירו אותה לצד הבטוח של הגשר והצילו אותה. הילדה השנייה ניסתה להתאבד כשהייתה בת 16, היא החליטה להשכב על מסילות הרכבת, 30 מסילות עברו עליה אך היא שרדה את זה ובסופו של דבר הנזק שנגרם לה היה שנכרתו לה שתי הרגליים (נזק עצום, אך בהתחשב באירוע זה באמת מינורי). הילד האחרון היה גם כן בן 16-17 כשהוא ניסה להתאבד. הוא לקח רובה ציד וירה לעצמו בפנים, גם הוא הצליח לשרוד את זה. השוטרים אמרו שכשהם ראו אותו אחרי המקרה זאת הייתה ממש זוועה, כאילו יש רק חור במקום הפנים, הכל היה מרוסק, שום דבר לא נשאר שלם. בעצם עשו לו שחזור שלם לפנים, שגם היום לא נראה כמובן מי יודע מה, אבל הוא כן שרד. בנוסף הוא איבד את הראיה. תכנית באמת מזעזעת מבחינת מה שסיפרו וראו, אבל מדהימה מבחינת התוכן ומבחינת מה שהניצולים סיפרו על החיים לאחר נסיון ההתאבדות. כולם טוענים שהם התחזקו מאוד, לפי מה שהבנתי הם גם התחברו לדת והם מנסים לגרום לאנשים לחשוב על מה שהם עושים.

אה כן אני ראיתי..

מזעזע ביותר
ראיתי עם הילדה והמסילת רכבת ועם זה שירה לעצמו בראש.. כ"כ מפחיד לא יודעת איך אפשר לחיות אחרי כזה דבר. למשל איך היא יכולה לחיות רגיל ולחייך ככה אחרי שהיא ניסתה להתאבד על מסילת רכבת ובסוף הרגליים שלה נכרתו, מצמרר ממש...

LuLiLoPiLaTo1

New member
אני מעריצה אותך..

לחזור שוב למתמטיקה..באמת כל הכבוד..הרבה בהצלחה!:)

למעלה