שרשור יומי 29.7.05

קצת סדר

עדשות רכות עם צילינדר בסדר גודל של חצי עולות כמו עדשות רגילות (בסביבות ה 500 לשנה וחצי). עדשות עם צילינדרים גבוהים עולות יקר, הצילינדר בדרך כלל לא משתנה כל כך מהר (להבדיל מ"המספר" של המשקפיים, שמשתנה תוך חודשים בדרך כלל, במיוחד בראשונים).

miracle16

New member
יש לי כבר נסיון עם המשקפי צילינדר

לפני 5 שנים שמו לי משקפיים -0.5 ו-0.25 צילינדר חצי היום המספרים שלי הם -4.25 צילינדר 1.25 בשנה הראשונה לא לבשתי בכלל משקפיים התחלתי ללבוש רק בשנה השניה אה כן וכשניסתי לשים עדשות רגילות כשעוד היה לי צילינדר 0.5 לא יכולתי כל כך לקרוא וזה ממש ממש הפריע

אני עם עדשות רגילות

פשוטות קלאסיות ועכשיו הכל בסדר (מודה שבהתחלה היה קשה לי לראות מקרוב כמו שאתה אומר, אבל האופטימיטריסט אמר שהעין תתרגל ואכן היא התרגלה). בעקרון יכול להיות שאם היית ממשיך עם העדשות זה היה מסתדר, או אולי הסוג של העדשות לא טוב.

miracle16

New member
אני בת!!!

המשכתי איתן וזה עדיין מעצבן אותי... בעיקר כשאני לא רוצה עדשות קבועות אלא עדשות לפעם ב.. ככה שאין לעין הזדמנות להתרגל למעבר לכמה שעות שאני לובשת אותם הסוג שלהם טוב.. עדשות חודשיות של דיספו

Dawson girl

New member
הממ הממ

קמתי בעשר ומשו, התקלחתי והתארגנתי ונסעתי עם אמאבא לתל חנן, בנשר, כדי לקנות מכשיר להסרת שיער
והסתובבנו שם קצת.. מצאתי ספר עם 23 סיפורים נבחרים שעובדו לסרטים של דיסני, מין ספר ילדים כזה שהוא אוסף, באנגלית (ממש ממש ממש קלה) עם ציורים מהסרטים, וזה עולה 90 שקל וזה ספר מקסים ויש בו את כל הסיפורים
חזרנו הביתה, אכלתי... בערב מקווה לעשות משו

the last anigma

New member
אממ... אחרי יומיים וחצי הרחק מהמחשב

אני פה... ביום רביעי הייתי במד"א, ואתמול עבדתי (ברבע לתשע הבוס שלי מתקשר אליי ומעיר אותי ב"בא לבוא לעבוד היום?"). והיום... היום סתם יצאתי לסידורים... *מתוסכלת מהעובדה שלא ישנתי כמו שצריך איזה שבוע בערך*

kinbar

New member
חזרתי מתורכיה../images/Emo70.gif

היה הכי כיף בעולםםםםםם אין לי כוח לרשום הכל....אבל מחר בטח יהיה!(אבל תראו התעניינות שאני אדע שאני לךא רושמת סתם)... ביום ראשון אני יוצאת לסמינר....אין לי בית החופש הזה פשוט..

QAF Fan Block

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

איזה כיף להיות בבית! לחברה הכי טובה שלי יש יומהולדת היום אז קבלו מה אמרתי לה: שלחתי לה SMS שנדפקתי ואני סוגרת שבת בבסיס ואז כתבתי לה שתבוא לבקר אותי אם היא יכולה...חחחחח ואז היום באתי אליה הבייתה עם המדים והפתעתי אותה! היא ממש הופתעה אז השגתי את המטרה :) אני מקווה שהיה לכם אחלה שבוע ומחכה לעידכון השבועי :)

למעלה