שרשור יומי 29.7.05

the first duke

New member
כרמיצ זאת מלכודת לרוב..............

הם לא נותנים סתם מתנה, הכוונה כנראה להפוך אותכן לנהגות צבאיות, הצבא מחפש כל הזמן נהגים ונהגות והוא מציע להם כפיתוי קורס נהיגה על שחבונם ואח"כ כמעט בלתי אפשרי לצאת מזה! אין מתנות בחיים, כמעט ,במיוחד לא בצבא...

נכון הם רוצים להפוך אני לנהגת../images/Emo10.gif

אני מעדיפה לשלם מהכסף שלי לרשיון ולא להיות נהגת בצבא

the first duke

New member
חחח חמדוה זה לא ככה, פקידה עדיף

זה ששום תפקיד לא נראהכ רגע באופק לא אומר שצריך להתאייש כרמיצ! א) את יכולה וכדאי לך ללחוץ על הצבא ועל הלשכת גיוס לקבל זימונים לתפקידיםן שמעניינים אותך ב) גם בכלל צה"לי אפשר לקבל תפקידים טובים ללא מיון מוקדם, יש גם תפםקידים שכאלו לסמן במנילה ג) עדיף לך צלהיות פקידה קרוב לבית במיזוג ואולי אפילו פקידה במקום איכותי עם אנשים ברמה ותנאים טובים. את לא צריכה להעדגיף להיות נהגת על זה, אלא אם כן בוער לך לנהוג כל היום חחח...

אה ו

זה נורא באסה להיות קטנה ולקבל את כל השאריות שיש מצה"ל משמע כל הקורסים מלאים אז דוחקים אותנו לסוף וכל תפקיד שנבקש יחזירו לנו תשובה 'צורכי צה"ל לא זקוקים לך כרגע'. זה לא שניסיתי.

the last anigma

New member
מבינה אותך בקטע של השאריות...

למה העובדה שנולדתי בדצמבר צריכה לדפוק אותי מבחינת שירות צבאי?! למה מישהו שנולד באותו יום כמוני.. אבל נשאר שנה בגן, יכול לקבל מיונים שאני לא?! בגלל שהוא היה לא מספיק מפותח בגן ונשאר?! למה אני צריכה לקבל עונש?!

nettus

New member
יאפ

מהיום, הלכתי לרופא עניים כי הרגשתי שמהו לא בסדר ועכשיו יש לי משקפיים, -0.5 וחצי צילנדר

miracle16

New member
אוי נדפקת..

צילינדר זה חרא... אוי גם לי יש תור לרופא עיניים ביום שני

miracle16

New member
כי אם תרצי לעבור לעדשות

זה יהיה לך בעייתי.. עדשות עם צילינדרים הם הרבה יותר יקרות ואם תקחי עדשות רגילות את לא תראי טוב.. כמוני

nettus

New member
אההההה

טוב נו בינתיים אני מנסה להשתמש בהם כמה שפחות שאני לא יתרגל אליהם יותר מידי ,האבל העניים שלי עייפות מהעבודה אז בעעעע

תראי

יש כאלה שיגידו לך לעשות כמו שאת עושה (כמו שאמרו לי), אבל בסוף יגדל לך המספר, וזה סתם עוד החלפת משקפיים. לדעתי תני לעיניים שלך לנוח, אם הן צריכות משקפיים אז תני להן. את סתם נותנת להן לעבוד סתם. (אני לא רופא או משהו אז תתייחסי להודעה לי בהתאם).

למעלה