שרשור יומי 29.7.05

miracle16

New member
אז ככה

עוד חצי שעה יוצאת לשבת קצת עם חברה שלי וחבר שלה.. אני מקווה שאני לא אתחרט על שיצאתי.. דיווחים יותר מאוחר מחר או בעצם עוד כמה שעות מגיעה האחיינית המדהימה שלי ואני יודעת שאח שלי יעצבן אותי בטרוף עם הדרישות שלו ברגע שהוא יגיע הביתה (שאני אפנה לו את החדר שאני אתקין קאזה והוא יתקין אצלי למרות שאני לא רוצה כי זה הורס לי את המחשב ושאני אחפש לו את המשחק מחשב המסכן שלו) אוףףףףףףף מזל שיש את הקטנטנה המדהימה איתו לשפר לי את המצב רוח

פגית

New member
כרגע חזרתי ממקום ממש נחמד

ועם ברמן חתיך,שנפתח לא מזמן, היה ממש כייף..לא שתית משהו כבד כי רק עכשיו חזרתי לצרוך אלכוהול אחרי היתוח וזה אז ככה שליש קלסבורג, ואכלתי קינוח משוקלד מריר שהיה פשוט טעים..בקיצור נהנתי.. יש לי מלא אנרגיה אבל השעה 3 בלילה נראה מה אני אעשה סביר שאכנס למיטה עוד מעט..היום יותר מאוחר בסביבות 11 כשאני אקום אני אתחיל לעבוד על רהיט שאני מכינה, אני אעלה תמונות של המוצר המוגמר,ואז בערב בטח תהיה ארוחת ערב נחמדה עם חברים וזהו..

yaeli87

New member
כלום כלום כלום כלום כלום כלום כלום

כלום כלום ועוד קצת כלום

SuGaRBabe1

New member
אמ.

נפרדתי מחבר שלי.. ולחבר שלי לשעבר יש יומולדת... מה נסגר עם התאריך הזה :| אניוואי מחר אני הולכת להפרד מחברה שטסה לחו"ל... הולכת גם לסבתא שחוזרת מחו"ל מחר... ופוגשת שתי חברות שחוזרות מהצבא

yavin

New member
חזרתי עכשיו מחברים

חה ולמרות שאין לי אמונה באלוהים, מהיום [עד להודעה חדשה] אני הולך לשים כיפה למה? כי אם אני שם כיפה, אבא של חבר שלי מפסיק לעשן! חח אבל איך שהוא נוגע בסיגריה ראשונה שלו אני מוריד [זה היה ההסכם!] [או שפוט משעמם לי מאוד] יש תוכניות להיום[שישי] בערב מקווה שיהיו סגורות כדי שאוכל לומר אותן יום מתוק לכולם

nettus

New member
:-O

סליחה אבל זה מאוד מזכיר לי את מה שידיד שלי כל פעם מנסה לעשות לי, נכון לא על ללבוש כיפה מן הסתם, אבל כן על ללכת לבית כנסת וכל מיני דברים שקשורים לזה, ואחרי כל כך הרבה זמן זה לא עובד לא, אבל ח"ח על היוזמה

yavin

New member
את לא צריכה לבקש סליחה

יש מטרה, שהוא יפסיק לעשן =] אני בתקווה
[לא ננסה לא נדע]

shira245

New member
בא לי למות ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif

זה עוד יומיים ואני חייבת להחליט ואני כ"כ פוחדת שאני אחליט ומשהו ואתחרט עליו כ"כ.איך הכנסתי את עצמי לזה..?!

shira245

New member
הש"ש שלי..../images/Emo4.gif

אתמול פגשתי את האנשים שיהיו איתי והסבירו לנו על התפקיד והכל וזה פשוט זוועה. זה כ"כ לא מדבר אליי וחשבתי שזה יהיה אחרת. מלכתחילה לא קיבלתי את מה שרציתי(גם לא את המסלול וגם לא את האיזור) אבל ניסיתי להיות חיובית בקשר לזה ולהתלהב והכל אבל אתמול פשוט הבהיר לי זה פשוט לא אני. זה ל האינטנסיביות שמפחידה אותי אלא שאני אצטרך להקדיש את עצמי לכ"כ הרבה מקומות(אני צריכה להדריך 3 קבוצות בשבוע, ובבוקר לעבוד עם ילדים בתפנית). אני פשוט אאבד באמצע כי אני פשוט בנאדם שאוהב להתרכז בדבר אחד ולא יודעת, אני לא רוצה לגור בעיר וזה פשוט לא מדבר אליי. אבל הקורס מתחיל ביום ראשון ואני צריכה להיות סגורה על עצמי ואני מפחדת שאני אחליט משהו ועוד כמה חודשים אני אתחרט על זה כ"כ. מצד אחד, אני לא רוצה להיות שנה שלמה בבית, אני אתחרפן וההורים שלי יחרפנו אותי אבל מצד שני, אני לא רוצה להיות במקום שאני לא אהנה בו ורק אסבול.נכון שזו התנסות טוב לחיים ובלה בלה בלה ואני יודעת שאני צריכה לתת לזה סיכוי ולא ל"וותר" מראש אבל אם אני פורשת באמצע אני צריכה לשלם לחלה"ט 1000 שקל כל חודש עד סוף הש"ש. בקיצור, בלאגן אחד גדול.)):

Dawson girl

New member
../images/Emo24.gif

אם זה ממש לא מדבר אלייך, בכלל, אין מצב שתוכלי לשנות תפקיד? כאילו לעשות ש''ש, אבל בתפקיד אחר? אני מציעה לך לנסות בכל זאת.. אולי בכל זאת זה יהיה שווה את זה

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עכשיו חזרתי הביתה וקיבלתי מכתב מהצבא
זימון ליום מיון ומציעים לי ללמוד במסגרת קורס נהיגה
אני לא רוצה בכלל לנהוג וגם לא בחרתי במנילה שום דבר שקשור לנהיגה

למעלה