שרשור יומי-28/7

a Warming Sign

New member
קמתי../images/Emo122.gif../images/Emo194.gif

אני צריכה ללכת לקנות דברים,לנקות,לבשל.. הכל לקראת בואה של המפקדת[אהמ,אמא]
תראו איזה מגניב, http://www.youtube.com/watch?v=4gFVJpDJADE&search=robbie%20williams זה הוידאו הראשון מההופעה ששומעים בבירור עד כמה חזק היה הקהל, בחיקוי למיק ג'אגר
. איזו הפקה מגניבה עושים סביב Rudebox
, צילומים אדירים,גרפיקה שאני אוהבת.. הא...להתמוגג. תנו לי להיות הצלמת של רובי,לעצב לו את האתרים והדיסקים-ואני לא צריכה יותר מזה בחיים.

../images/Emo176.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ללכת לקניות וללמוד לתאוריה
שבת שלום!

Tauron

New member
אח שלי חזר הביתה../images/Emo9.gif

מגבול הצפון
ועכשיו רק הוא ואני בבית, אז כנראה שבשבת נלך לאכול אצל הסבים והסבתות <ונקווה שלא יתפוס אותנו איזה פאג'ר בדרך
> למזלנו, בשבת מותר לאכול בשר
יומעולה

C u b e

New member
אני לא מאמינה...

נכנסתי מתוך הרגל לפורום שמיניסטים והגבתי שם
אני צריכה למחוק את זה מהמועדפים
אז היום, הלכנו לבקר את אחותי במחנה של הצופים, עכשיו אני נחה קצת ובערב עובדת [איך אני שונאת משמרת ערב בימי שישי
] סופ"ש מוצלח לכולם.

צליל88

New member
אני כבר מחקתי../images/Emo3.gif../images/Emo179.gif

אבל משום מה אני תמיד רושמת שמינ ואז מוחקת
משמרת בערב היום זה לא יותר כסף?
[זה שווה בסוף, כשמקבלים משכורת
]

העייפות ]:

נרדמתי אולי בחמש, ואז בעשר כבר קמתי לצליליו הענוגים של שואב האבק =\ היום נחים! גם ככה אני בקושי זזה. אולי נפתור קצת תשבצים, נרחיב ידיעות. נותרו עוד 8 שעות בערך עד לשינה. יום טוב, ושבת שלום :] נ.ב- חסר להם שם בערוץ 10, אם הם לא ישדרו בנות גילמור מחר ! יש גבול.

אה, אין כלום

בבוקר הלכתי לשלם אגרה על הרישיון, חזרתי לישון, שטפתי את המטבח מרתק-משהו

../images/Emo12.gif

מה זאת ההשתלטות על הפורום?!
סופסוף חזרתי הביתה אחרי 10 ימים בצפון (חמשוש לפנים
). אני צריכה לקנות מתנת גיוס לחברה שלי, ולהשלים עם העובדה שביום ראשון חוזרים לבה"ד
.

jenngirl

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo186.gif../images/Emo82.gif

אני מצוננת]; כואב לי הראש ואני מרגישה כאילו מוחצים לי את האף מבפנים. למה כל כך קר פה בעיר הזאת?פאקינג אמצע יולי אבל מה,ירושלים זו העיר היחידה שצריך לקחת סווטשרט בלילה!רגע לא,לא סווטשרט,מעיל! היום עוד 3 בנות בעבודה באו חולות אפצ'י שיעולים בלאגנים. כל העבודה לא הרגשתי טוב,ואחת מהבנות הפוסטמות שם שתופסות תחת החליטה להתעצבן על כל אחת וגם עליי.היא נורא אגרסיבית. ודודה שלי בעלה והילדים באו לבקר אותי באמצע אז זה נורא שימח אותי[: גם ראיתי מישהי מהעבודה של אבא והילדים שלה,שמזמן לא ראיתי אותם אז זה היה נחמד. ויש אנשים כל כך מגעילים.הם באים לקנות והם רואים שאני עם לקוחה באמצע, או שאני עושה משהו אבל הם ישר מתלוננים "נו כמה זמן אני צריכה לחכות?!אפשר לקבל שקית?!סליחה מה עם האייסקפה?" לכווווווו חפשו! ותאמינו לי שאנחנו סופר מהירות,באמת. קיצור,לא היה נחמד בעבודה היום. אבל,הרווחתי עוד כסף ללונדון![אמןאמן שיתנו לי לעבוד ראשון שני זה יהיה מעולה למשכורת של לונדון].

Gal isr

New member
אפצ'י, תרגישי טוב ../images/Emo13.gif

ואם את חושבת שהתלונות שאת מקבלת מעצבנות...שאני לא אתחיל עם שלי.

למעלה