שרשור יומי-28/7

jenngirl

New member
מסיבת סיום];../images/Emo82.gif

השיר הזה מזכיר לי את המסיבת סיום. אה ד"א,אתמול ממש שניה אחרי שהלכת היה ב-24 את משינה עם "משהו קטן וטוב" ורציתי להודיע לך במסנג'ר אבל לא היית שם
ראית את זה במקרה?

gilgula

New member
מממממממ

זהו כולם הלכו היה מעולהההה
באו אלי החברים הקרובים רקקק...לחגוג את היומולדת...היה ממש נחמד נשאר לי מלאאאאא אוכל...אם יש ביקוש ל- לזניה, פיצה ,ספגטי אלפרדו ובורקסים מוזמן ליצור קשר...חחח
היה נייס ביותר, שוטפת ת'כלים והכל ומחר ב9:00 בבוקר עולה על אוטובוס לאילתתתתתתתת!!!
פאןן

gilgula

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo3.gif

אני עייפה בטירוף!! אוווףף מתקלחת ונוסעת לתחנה מרכזית

K e R e N18

New member
בלהבלהבלה../images/Emo204.gif

לא לעשות כלום בעיקרון.. אפילו לים אי אפשר ללכת
אבל נתגבר.. בערב לצאת...
וזהו! יום נעים ושבת שלום!

a Warming Sign

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif

תיכננתי ללכת לישון מוקדם.אבל לא! היה חייב להגיע ג'וק.ולא סתם ג'וק, ג'וק פסיכופת! ענק ומופרע..הוא כל הזמן רץ לכיווני! וכל פעם שהוא עצר הוא ממש הסתכל עליי[והזיז את המחושים
] כדי לתכנן את הצעד הבא לפי התגובה שלי! הוא מהחיזבאללה אני אומרת לכם
אז הייתי חייבת להישאר ולהרוג אותו
,כי לא יכולתי ללכת לישון בידיעה שהוא מסתובב בבית! [טוב,נו,האמת שגם ראיתי סרט ממש נחמד
, והוא הפריע לי לראות אותו!!
הייתי צריכה לראות אותו בעמידה על הספה תוך כדי בדיקות חוזרות לוודא שהוא לא החליף מקום..] זה ממש נורא. לא יכולתי להרוג אותו מקרוב כי הוא היה ענק ומפחיד[מי יודע,הוא עלול להשתמש בכנפיים שלו! הן לא סתם שם כדי לעשות אותו עוד יותר מכוער, וראיתי ג'וקים מעופפים בחיי.] אז לקחתי מגב וחיכיתי לרגע הנכון
ואז הוא רץ אליי!!!!! אז תוך כדי יבבות פקאצתיות הדפתי אותו כמו בהוקי
..הוא התהפך,אז הוא לא יכל לעשות כלום חוץ מתנועות באוויר עם הרגליים[פתטי משהו].. ואז
,ניצלתי את החולשה שלו ונתתי לו כמה מכות ממש חזקות עם המגב! שמעו את זה בטח בכל השכונה. השארתי עליו את המגב,ליתר בטחון
. אין לדעת אם הוא יחליט לקום לתחייה בלילה ולעשת לי הפתעה בבוקר. אוף,עכשיו אין מצב שאני קמה מוקדם. בע
לילה טוב.

K e R e N18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני מדמיינת את זה ונקרעת...

נקווה שהוא באמת לא יקום לתחיה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממש מבצע גמני תכננתי לישון מוקדם, כי נמאס לי להתעורר ולראות שהשעה 2 P: נו טוב, בפעם אחרת

C u b e

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

מצטערת, זה פשוט נורא משעשע
דמיינתי אותך עומדת על הספה תוך כדי צפייה בסרט ומכה בג'וק....
ירדן את קרועה

mAAyAn 1

New member
../images/Emo6.gif

כל פעם את מפתיעה אותנו מחדש עם הג'וקים שבאים לבקר אותך!

בוקר טוב,

קמתי לקטוף מנגו עם זיו במטעים
סתם אממ... ללכת לישון עוד מעט לקום באמצע היום ואח"כ לזרום :) סופ"ש חביב לכם

ממממור

New member
../images/Emo204.gif אני עדיין פה ../images/Emo3.gif

למלמלמ פעם שלישית ברצף שקובעים ללכת לסינמה סיטי ומשו לא מסתדר- אולי זה מסר אזהרה מהמקום?
(סגנון: "סרטים של מסך ענק, עם סראונד מטורף, פופקורן טוב ואח"כ ברים של מאגניבים זה רע לאנושות"
) טוב אז בכל מקרה הלכנו בית הפנקייקס ואח"כ באנו אלי להכין פאנקייקים- נכון מוזר? קיצר...ערב הזוי כרגיל אה- כן- גם הברזתי קצת התלמדות- מעניין מה ילך עם זה
מחר (היום?): אירובי על הבוקר ים ועבודה (בהנחה שלא פיטרו אותי) שיהיה יום שקט לכולנו

יום אחרון במנגו!!

אחרי המנגו אני הולך לישון איזה 5 שעות בצהריים כדי שיהיה לי כוח ללילה.. יש מסיבה באחד הקיבוצים באיזור.. פי, כמה שיכורים הולכים להיות שם P:

Marble Arch

New member
סופסוף תפוז מסכימים לי לשלוח הודעה!

אז הממ, קמתי בשבע בבוקר. יש לי מין קטע כזה שלא משנה לאיזה שעה אני אכוון את השעון, אני אקום לפניו. אבא אומר- זה סימן שיש לך שעון פנימי.. אני אומרת- אתה לא מכיר אותי!? אני ערה ימים ולילות ברציפות, ישנה שבועות ברציפות.. על איזה שעון אתה מדבר?
נוסעת עוד מעט להוד השרון, יש עניינים. ובאופן כללי צריך להיות יום מגניב- אחי ומשפחתו באים לפה לבוקר-צהריים, אח"כ ספינינג עם המדריך האהוב עלי, מנהג הנרגילה של יום שישי נקטע באכזריות
אבל בערב יהיה כייף!

צליל88

New member
בוקר בוקר בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo179.gif

אחרי שיעור נהיגה- היה כיף וטוב יותר מאי פעם
נסעתי בכבישים פתוחים, עם חלון פתוח, ובדיחות קרש של המורה שלי
רק בחמש דק' האחרונות נכנסתי לנתיבות ואז נסעתי לאט יותר. עליתי על משהו בשיעור הזה, יש מושבים יותר משובשים מהמושב שלי! *שוק*. ואז מנתיבות כבר אחי חזר לבית עם חבר שלו [רישיון על אופנוע אעעעה!] אז חזרתי איתם
לעזור קצת לאמא, ולהתבטל
. יומעולה ושבת שלום

למעלה