שרשור יומי-28/7 שחר יום טוב לכולם!
D DreamS_HunteR New member 28/7/06 #3 שחר, ועוד עברו 9 דקות!../images/Emo121.gif לא שומרת טוב. היום: לקום ב11, ללכת לרדיו עד 2 ואז לקניון לקנות את הדיסק החדש של דפש מוד (הגיע הזמן) ובגדים כניראה.. אח"כ בית בית בית, ארוחת שישי 9-12 רדיו ואז.. להשתולל
שחר, ועוד עברו 9 דקות!../images/Emo121.gif לא שומרת טוב. היום: לקום ב11, ללכת לרדיו עד 2 ואז לקניון לקנות את הדיסק החדש של דפש מוד (הגיע הזמן) ובגדים כניראה.. אח"כ בית בית בית, ארוחת שישי 9-12 רדיו ואז.. להשתולל
S s h u g i t New member 28/7/06 #13 שחר תתביישי לך../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif יום שישי- יום הולדת לאחותי אם אני אקום בשעה סבירה, לנסוע לביאליק לקנות כמה חולצות לצבא. בערב מסעדה+ מופע אילתורים שאמור להיות ממש מגניב - לכבוד היומולדת.
שחר תתביישי לך../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif יום שישי- יום הולדת לאחותי אם אני אקום בשעה סבירה, לנסוע לביאליק לקנות כמה חולצות לצבא. בערב מסעדה+ מופע אילתורים שאמור להיות ממש מגניב - לכבוד היומולדת.
Y Y M C A New member 28/7/06 #14 טוב די שאני אבין, עכשיו כל השרשור הזה הופך להיות שרשור נזיפה בי? זה הצאט! הצאט הסיח את דעתי! הצאט רע!
טוב די שאני אבין, עכשיו כל השרשור הזה הופך להיות שרשור נזיפה בי? זה הצאט! הצאט הסיח את דעתי! הצאט רע!
S s h u g i t New member 28/7/06 #15 *מרביצה לצ'אט*../images/Emo15.gif [אף פעם לא הבנתי למה עושים את זה....כמו שמכים בחפץ שנתקלים בו כאילו זאת אשמתו.לא חשוב.] זה בסדר, את יכולה מדי פעם לתת הזדמנות גם לאחרים לפתוח שרשור
*מרביצה לצ'אט*../images/Emo15.gif [אף פעם לא הבנתי למה עושים את זה....כמו שמכים בחפץ שנתקלים בו כאילו זאת אשמתו.לא חשוב.] זה בסדר, את יכולה מדי פעם לתת הזדמנות גם לאחרים לפתוח שרשור
Y Y M C A New member 28/7/06 #17 ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אתה יודע מה???!!! אין סיפור!!!!
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אתה יודע מה???!!! אין סיפור!!!!
M m i r u s h i New member 28/7/06 #18 ../images/Emo79.gif"מחר, מחר יום חדש../images/Emo108.gif אויר, אויר אני נרגש תחזור, תחזור תן לי גב אולי, אולי אני אוהב" [ג'ן, ] היום? לקום לנקות ;[ ללמוד לתיאוריה אולי לצאת בערב יום נפלא
../images/Emo79.gif"מחר, מחר יום חדש../images/Emo108.gif אויר, אויר אני נרגש תחזור, תחזור תן לי גב אולי, אולי אני אוהב" [ג'ן, ] היום? לקום לנקות ;[ ללמוד לתיאוריה אולי לצאת בערב יום נפלא