קטעים איתך
New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
זה מזכיר לי איזה יפה נהגתי כשלמדתי עוד
תיאור של נסיעה היום עם אבא: רקע: הכל חשוך.. ענבל בשיא ההתהבות מנסה לשפר רושם של מה שקרה יום שישי בנסיעה ממש לא מוצלחת. נוסעים במקום בלי תנועה..(כאילו, בקושי..) אבא מתלהב מהנסיעה הסבירה פחות או יותר בהתחלה ומרשה לענבל לסוע למקום קצת יותר מסובך ומנסה לעזור לה עם ה'זינוק בעליה' מניעה.. האוטו רועד.. (סימן שהוא מוכן לזינוק) ענבל עוזבת קלאץ'... לא י'דעת להמ
מנסים שוב.. "ועכשיו" הוא אומר לי: "שימי גז מייד אחרי".. זה מה שעשיתי.. רק שכחתי שצריך לעצור שבא רכב.. "תעצרייייייייייי" את זה כל תלמיד מתחיל לומד...
בקיצור.. הזינוק עבר בשלום
ואז הוא החליט להסתכן שוב.. (נו, מה לא תעשה בשביל הילדה שלך?) ואמר לי לאותת ימינה במקום להמשיך ישר לכיוון הבית. ואני נוסעת.. קצת חוששת לאחר מה שקרה והוא" נו איפה הביטחון שלך? סעי, תני גז" סעתי.. עצרתי עצור מוחלט בעצור.. ו... המשכתי.. "עצרייייייייייייייייייייייייייייי עצריייייייייייייייייייי " בום!!! עצרתי ב22 (מהשניות שסופרים) פווווווווווווווווו עכשיו ימינה. מהר מהר מהר מהררררררררר טוב נו.. אתה מלחיץ אותי אל תצעק!! שתוק!!!
אבל אני מפחד.. טוב אני לא אלאה אתכם עם ההמשך... היה מפחיד... במיוחד עם החניה.. אבל נראה לי שהבהלתי את מורן מספיק
זה מזכיר לי איזה יפה נהגתי כשלמדתי עוד