שרשור יומי 21.10.06

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי איזה יפה נהגתי כשלמדתי עוד
תיאור של נסיעה היום עם אבא: רקע: הכל חשוך.. ענבל בשיא ההתהבות מנסה לשפר רושם של מה שקרה יום שישי בנסיעה ממש לא מוצלחת. נוסעים במקום בלי תנועה..(כאילו, בקושי..) אבא מתלהב מהנסיעה הסבירה פחות או יותר בהתחלה ומרשה לענבל לסוע למקום קצת יותר מסובך ומנסה לעזור לה עם ה'זינוק בעליה' מניעה.. האוטו רועד.. (סימן שהוא מוכן לזינוק) ענבל עוזבת קלאץ'... לא י'דעת להמ
מנסים שוב.. "ועכשיו" הוא אומר לי: "שימי גז מייד אחרי".. זה מה שעשיתי.. רק שכחתי שצריך לעצור שבא רכב.. "תעצרייייייייייי" את זה כל תלמיד מתחיל לומד...
בקיצור.. הזינוק עבר בשלום
ואז הוא החליט להסתכן שוב.. (נו, מה לא תעשה בשביל הילדה שלך?) ואמר לי לאותת ימינה במקום להמשיך ישר לכיוון הבית. ואני נוסעת.. קצת חוששת לאחר מה שקרה והוא" נו איפה הביטחון שלך? סעי, תני גז" סעתי.. עצרתי עצור מוחלט בעצור.. ו... המשכתי.. "עצרייייייייייייייייייייייייייייי עצריייייייייייייייייייי " בום!!! עצרתי ב22 (מהשניות שסופרים) פווווווווווווווווו עכשיו ימינה. מהר מהר מהר מהררררררררר טוב נו.. אתה מלחיץ אותי אל תצעק!! שתוק!!!
אבל אני מפחד.. טוב אני לא אלאה אתכם עם ההמשך... היה מפחיד... במיוחד עם החניה.. אבל נראה לי שהבהלתי את מורן מספיק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן...

עכשיו אני מבינה רק שלא לכל מי שיש רשיון זה כבר אומר שהוא יודע לנהוג
איאיייי יש עוד על מה לעבוד
[מה אני חשה אין לי עוד רישיון] חחח אבל בלי קשר אליי אני רואה שאם מגישים אותי לטסט פנימי אז.... בוא נגיד אשני מבינה למה צריך מלווה

"היום שבת , היום שבת- שבת מנוחה..."

לנוח, לנוח והרבההההה! ואח"כ אולי מקס ברנר או מקדונלדס, נראה מה אחי יגיד
ואני עדיין מחכה לטלפון המיוחל!
יום נעים לכולם!

4LeafClover

New member
../images/Emo13.gif

יומולדת לחברה הכי טובה. אתמול חגגנו בהופעה של סינרגיה+מקס ברנר והיום באים אליה ועושים על האש. כיףכיף.

עמ.. כלום

קראתי ספר, ישנתי איזה שעתיים.. האוטו לא כאן אז אני תקועה בבית.. בעצם, למה תקועה אני מאושרת להיות סוף סוף בבית. :<

a Warming Sign

New member
צחוקים../images/Emo122.gif../images/Emo194.gif

נסענו אתמול לזוקיני,היה ממש נחמד. פגשנו כמה אנשים שלמדו בבי"ס וחברים שלהם,קיצר,היה איזה אחד שבהה בי כל הערב,וכל פעם החברים שלו באים לשכנע אותי לבוא אליו כי הוא ביישן. אז בסוף באנו לשבת יותר קרוב,והם רצו שאני אבוא לשבת איתם. בסופו של דבר השתכנעתי[אחרי שכולם דפקו שוט "לחיי ירדן"
] וברגע שאני קמה אליהם הם מתחילים למחוא לי כפיים
,ופתאום חצי מועדון[סוג של ביתקפה] מוחא לי כפיים,ופתאום חצי מועדון שר לי היום יום הולדת
, אחד הקטעים ההזויים! היה מצחיק לגמרי,ולא יצא מזה כלום בסוף אגב.הוא לא התגבר על הביישנות אז ויתרתי. ונתקלתי שם בתופעה!! לא האמנתי..כנראה פיספסתי הרבה בסצנת המועדונים. התחיל השיר של יהודה לוי
מהאלופה['רציתי'?],פתאום כל הערסים מתחילים לשיר אותו בקולי קולות ולרוץ לרחבה
אר יו קידינג מי?!?

yanivtr

New member
זה טוב!

אני מחכה כבר ללבוש בגדים ארוכים... קניתי אפילו קפוצ'ון מגניב! רק שיהיה קר כבר!!

DreamS_HunteR

New member
גם אני קניתי!!!../images/Emo121.gif

של אדידס! קנסו אותי בכמה מאות שקלים, אבל הוא שווה

כבר קר../images/Emo123.gif לא צריך יותר

היום כבר יצאתי בערב עם ארוך, סריג. טוב נו אינ מודה החורף לוקח בבגדים
אני אחת ששונאת שופינג או לקנות בגדים [כן אני מוזרה] ולא מתלהבת בבגדים אבל שזה מגיע לכל הדברים המיוחדים של החורף..
זה באמת מחמיא יותר לגוף..

shiran™

New member
שבת ../images/Emo99.gif

קמתי בבוקר והכלבה נכנסה מתחת לשמיכה איזה מתוקה! ראיתי 3 פרקים של פליסיטי. היו פרקים ממש יפים!! אני מחכה כבר לשבת הבאה! חוץ מזה.. כלום.. טלויזיה.. ומנוחה... איזה כיף ! שבוע טוב לכולנו

אבילטלט

New member
../images/Emo60.gifשבוע טוב:]

הייתה שבת כייפית! ההורים נסעו אז הזמנתי חברות. [נעמה לא הייתה
] אמא הכינה לנו המון אוכל לשבת ועוגות. לפני שהם נסעו הם סידרו את הבית ממש יפה, עם בלונים וכל מיניי קישוטים ועל השולחן הם השאירו לי מתנה שעון מעץ עם תמונות שלי כשאני קטנה וגם תמונוות של עכשיו וחרטו על זה ברכה, הם כאלה מקסימים! אני כ"כ אוהבת אותם!

למעלה