איזה לילה הזוי
יצאתי עם עוד 2 חברים לעיר בסביבות 21:00, לפני שיצאתי עשיתי משהו שלא היה צריך לעשות, שתיתי איזה בקבוק בירה... לא ממש השתכרתי או משהו אבל שיצאנו לעיר זה היה לגמרי הזוי, היו 3 בנות (די פרחות) שהתלבשו חצי ערומות (נראות בנות 16-17) שאני וחברים שלי עברנו לידן באיזו סמטה הן התחילו לצעוק לכיוון שלנו, במקום להמשיך ללכת ולא לשים לב אני "זרמתי" ואפילו דיברתי איתן על דברים שלא חשבתי שאדבר איתן והן עוד יותר זרמו! היינו בטיילת שאני עדיין קצת בהשפעה, הלכנו לבית קפה שלא היה בו אף אחד מלבד העובדת ושתינו קפה הפוך (מרוב שהעובדת היתה יפה, היו איזה כמה קטעים.. לא חשוב איזה אני בקושי זוכר
) היו עוד די הרבה קטעים כאלה ואחרים והתנהגתי שונה לחלוטין, אם לא הייתי שותה לפני היציאה כל הדברים האלו לא היו קורים והיה עוד לילה שגרתי. בדרך חזרה הביתה פגשתי במקרה חבר טוב שלי, אז טיילנו קצת ביחד בחוץ, באנו אליי הביתה וראינו ב-DVD סרט אימה "רוד רז", 3 שעות סרט! (מקודם הוא הסתיים). סרט אימה הזוי על איזו אחוזה שיש בה רוחות מלפני 100 שנה משהו כזה... לא ממש זוכר כי אחרי שעה וחצי שנינו נרדמנו מרוב עייפות והתעוררנו רבע שעה לפני הסוף ומקודם הוא הלך הביתה...