שרשור יומי 21.10.06

Gal isr

New member
בוקר טוב (ומוקדם?) לכולם

אני נוסע לאוּרים שבנגב לצפות בתחרות אופניים

Gal isr

New member
האמת שבאיזשהוא שלב לא ידענו

שמישהו יודע איפה זה, פשוט זה היה כ"כ רחוק...
ונפל קסאם לידנו

מה? זה ממש לא רחוק

אם אני 50 דקות מת"א, והמקום רבע שעה ממני.. :) בעצם, מאיפה אתה בכלל? P: וחבל, אני נהנית לספק הסברים. עד שמישהו מגיע לאיזור בכלל. P: איך היה? נפל קסאם היום? לא שמעתי בכלל למען האמת מזמן לא שמעתי. ;[

Gal isr

New member
אני 20 ד' מת"א ביום טוב

המאמן שהסיע אותי לשם אמר שיותר מהר יהיה לנסוע דרך כביש 4 לכיוון נתיבות ומשם לאורים, אז יצא לנו שעה וחצי נסיעה (על 130...). כל השאר נסעו דרך כביש 40 על 90 קמ"ש והגיעו בשעה וכמה ד'
. היה נחמד מאוד האמת, נחתי וצילמתי הרבה. נפל אחד בשדרות ואחד לידנו

עזוב אותי מספרי כבישים

נסעתם דרך מחלף אשדוד לכיוון יד מרדכי, נתיבות, אופקים ואורים? ומה זה כביש 40? ;[ lol לא שמעתי כלום בטח ישנתי.. נו טוב. P:

Infin1ty

New member
למה לסבך אנשים עם שמות של צמתים

שאף אחד לא מכיר
סתם צוחק איתך

Hangman Jury 87

New member
איזה לילה הזוי

יצאתי עם עוד 2 חברים לעיר בסביבות 21:00, לפני שיצאתי עשיתי משהו שלא היה צריך לעשות, שתיתי איזה בקבוק בירה... לא ממש השתכרתי או משהו אבל שיצאנו לעיר זה היה לגמרי הזוי, היו 3 בנות (די פרחות) שהתלבשו חצי ערומות (נראות בנות 16-17) שאני וחברים שלי עברנו לידן באיזו סמטה הן התחילו לצעוק לכיוון שלנו, במקום להמשיך ללכת ולא לשים לב אני "זרמתי" ואפילו דיברתי איתן על דברים שלא חשבתי שאדבר איתן והן עוד יותר זרמו! היינו בטיילת שאני עדיין קצת בהשפעה, הלכנו לבית קפה שלא היה בו אף אחד מלבד העובדת ושתינו קפה הפוך (מרוב שהעובדת היתה יפה, היו איזה כמה קטעים.. לא חשוב איזה אני בקושי זוכר
) היו עוד די הרבה קטעים כאלה ואחרים והתנהגתי שונה לחלוטין, אם לא הייתי שותה לפני היציאה כל הדברים האלו לא היו קורים והיה עוד לילה שגרתי. בדרך חזרה הביתה פגשתי במקרה חבר טוב שלי, אז טיילנו קצת ביחד בחוץ, באנו אליי הביתה וראינו ב-DVD סרט אימה "רוד רז", 3 שעות סרט! (מקודם הוא הסתיים). סרט אימה הזוי על איזו אחוזה שיש בה רוחות מלפני 100 שנה משהו כזה... לא ממש זוכר כי אחרי שעה וחצי שנינו נרדמנו מרוב עייפות והתעוררנו רבע שעה לפני הסוף ומקודם הוא הלך הביתה...

Drorrrrrr

New member
זה מה ש*בקבוק* בירה עושה לך?

בקבוק בירה לא עושה לי כלום
.

Hangman Jury 87

New member
זה תלוי איזה....

בדר"כ גם עליי בקבוק בירה אחד לא משפיע כל כך הרבה... אולי אני מרגיש קצת מסוחרר אבל זה ממש לא משפיע על ההתנהגות, וגם אתמול זה לא שממש השתכרתי עד כדי איבוד שליטה, זה בקטנה ככה השפיע והתנהגתי קצת שונה. אני בדר"כ שונה היינקן שעליי זה לא משפיע מבקבוק בירה אחד, אתמול שתיתי משהו אחר לגמרי לא זוכר אפילו את השם

Hangman Jury 87

New member
בקשר לסרט...

מסתבר שהוא 4 שעות ולא 3... מקודם המשכתי לראות מאותו מקום בערך שהפסקתי, וזה הסרט אימה הכי מפחיד שתראו! הוא כל כך הזוי ומפחיד שאפילו אחד השחקנים מת במהלך הסרט (במציאות, לא בסרט) ובסוף כתוב שזה מוקדש לו או משו.. אף פעם לא ראיתי סרט של 4 שעות (במיוחד לא אימה שרובם הם שעה וחצי בממוצע) אבל היה שווה לראות.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בצהריים הולכים לאכול במדעדה לחגוג את שחרורה של בת דוד שלי מהצבא..
. יותר מאוחר להיפגש עם חברות, גם עם חברה שחזרה מהצבא אולי נלך לסרט, נראה.. כנראה מחר טסט פנימי
[עכשיו אני מבינה את החתימות בתפוז : זהירות מתאריך ...אני על הכביש
] באמת תיזהרו
שבת שלום

אתם פראיירים

אבל ממש פראיירים. שאתם לא באים לים שיש פה
זו עיר מדהימה אחרי הכל בזכות הים הזה..המסעדה הייתה על החוף מסתבר שהיא בהמשך הטיילת הזאת,ממש בסוף..מדהים. היא בעצם הייתה על החוף וממנה אפשר לרדת לחוף וכזה להסתכל על הים גם. פשוט...
ועדיין הייתה שמש לא ממש הגיע החורף, אנשים היו בים היה אפשר להיכנס, אבל הוא היה ממש סוער..וכהה לקראת הסוף כבר התחילה רוח קרה..

למעלה