שרשור יומי 20.12.06

danzk

New member
שרשור יומי 20.12.06

יום טוב וחמים לכולם

אני אוהבת את עדי טובה והודי!../images/Emo54.gif

נפגשנו עכשיו,זללנו בקופי שופ, ואח"כ פגשנו עוד חברות. וקיבלתי טרמפ הבייתה... היום (ז"א אחרי שאני אשן כמה שעות) יש לי עוד יום רגיל של שירות. אין לי חופש. אה, ואח"כ קורס פסיכומטרי. אוף.

אמן חמים../images/Emo42.gif

חזרתי מפאב עכשיו..יש לי ריח כאילו יצאתי ממינימום -מאפרה.. כל המכוערים התחילו איתי
(בעצם, לא היו שם חתיכים בכלל
רק אחד שבא לקראת הסוף אבל כולן התעלקו עליו ועוד אחד שנראה ארגנטינאי או משהו.. אבל הוא היה בטטה -עזבו אותי.............) היו מאחורינו חבורת שווים עד שהתחילו לבוא שאר החבר'ה שלהם.. הבנים שווים אחד אחד!! הבנות.. מי הסתכל עליהן בכלל?
אבל נראה לי סתם קטינים...
היום.. חופש רשמי מהעבודה.. סתלבט
יומטוב לכולם

זה לא סותר P:

עדין מגיע לנו להתחיל עם אנשים (בכוונה לא יחסתי מגדר). לחקלנו יש אחלה אישיות (משום מה רשמתי בהתחלה אחלה סוודר o_O, זה כנראה מתקשר לבדיחה שתבוא עוד רגע P:). "אתם מכירים את זה, שחבר שלכם בא אליכם ואומר לכם 'מה אחי, איך המעיל החדש שלי?'. ואת םבחוסר טאקט מושלם אומרים לו 'תקשיב הוא מכוער'. אז מה עונה לכם המפגר 'מה, אבל איך הוא מחמם' ". מוסר ההשכל, מכוערים טובים לחורף!

oh-da

New member
לא יכול לענות בתור מכוער

אבל כאחד שמכיר מכוערים, אני יכול לומר שעראן צודק.

oh-da

New member
לא הסכמתי, אמרתי שאתה צודק!

לכך שמכוערים מועילים בחורף.

את נורא קטנוני לאחרונה P:

פרויד היה אומר על זה, שאתה סובל מקטנוניות במיטה. דקארט היה אומר על זה, שלפחות יש לך מיטה (עם בחורה בתוכה).

oh-da

New member
ואו-דה היה אומר על זה

פחות מילים יותר ידיים עובדות

כן שמעתי שביטלו את הא'.

דבר מטומטם. (הרי המילה מוחה באה מהמילה מחאה, שורש מ.ח.א לא? אז למה לא עם א' לעזאזל :( גם כן אקדמיה).

למעלה