לילה טוב../images/Emo70.gif
אני והיום שלי. זאת הולכת להיות מגילה. אוהבי המגילות נא להמשיך לקרוא. שונאי המגילות - לילה טוב וכל טוב
עבדתי כרגיל.. השתחררתי ב1 כדי להספיק לצאת לפסטיגל בזמן. לפני שיצאתי הייתי צריכה להוציא כסף מהבנק ואבא הסכים לקחת אותי ותוך כדי שכנעתי אותו שאני אנהג! אז פעם ראשונה שלי באוטו.. זה אאודי ישנה מאוד ויש לה הגה כוח שזה חזקקקקקקק ולא כיף! היה מוזר לנהוג.. באוטו לא של המורה נהיגה.. ואני לא מכירה את המימדים של המכונית.. בעע.. אבל אני אלמד לאט לאט. יצאתי עם אחי הקטן ובת הדודה לכיוון הפסטיגל מפה לשם הגענו באיחור של שיר אחד. ראיתי את רן דנקר
וטל מוסרי שאני מתביישת לכתוב את השם שלו פה אני כ"כ שונאת אותוווווווווו. מצאתי את עצמי, נערה בת 18, שרה ביחד עם טל מוסרי (בעעעעעע) ורבקה מיכאלי "שני חברים יצאו לדרך" וכאן הקהל ואני בתוכו מצטרף:
"בים בם בום" וקולטת את הצחוק של אחי הקטן ובת הדודה. היה איזה קטע שהיו שירים מערוץ הופ, אז כל הילדים הקטנים שלא נדע ידעו את כל המילים בע"פ. סתם זה היה ממש יפה.. ילד ממש קטן התחיל לשיר בקולי קולות הוא היה חמוד. וההורים מסכנים.. עד לקטע של רבקה מיכאלי. ששם, הייתם צריכים לראות, כל הילדים לא מבינים כלום וכל ההורים, אבל כל ההורים מדקלמים מילה במילה! גברים, נשים לא משנה! כולם!!!! היה איזה אבא אחד ששר אפילו את השיר של הפיג'מות. איך לעזאזל הוא מכיר הפיג'מות??? כמה צחקנו עליו. אה והיה ילד קטן, ממש קטן שכשמרגול שרה עמד על הכיסא שלו והתחיל לרקוד וזה היה כ"כ קורעעעעעעע נו, צריך להיות שם בשביל להבין.. באמת שהיה מצחיק. רוצים את סיפור החזרה? חיכינו בתחנה חצי שעה לאוטובוס. ואני ידעתי שהוא צריך להגיע. אבל היו שם בנות פרחות מעצבנות שאמרו לא אנחנו ביררנו הוא לא יבוא האחרון יצא ב7. ביררתי ובאמת האחרון יצא ב7. אז התחלתי להתקדם לעבר תחנה אחרת במהירות כשלפתע אחי הקטן קולט את האוטובוס שחיכינו לו חצי שעה חולף לו בכביש. רצנוווווווו ורצנוווווווו ואני אומרת לאחי רוץץץץץץץץ תעצור אותווו ואחי התחיל לצרוח, פשוט לצרוח: תעצרו אותווווו תעצרו את האוטובוססססססססססס (איך התביישתי
) ניסינו להספיק אותו שלא יברח ובסוף תפסנו אותו... תודה לאל. משם הלכנו לדודים לאכול על האש ועכשיו חזרתי הביתה. היה אחלה יום וטוב שהיה
פייי יצאה ממש מגילה.