שרשור יומי 20.12.06

shiran™

New member
אני באחת הפעמים היחידות שיצאתי

למועדון, חזרתי הביתה ומיטב בגדי שלבשתי באותו ערב ושיערי היפה
הריחו מסיגריות עד שלא האמנתי שריח כזה קיים (ואני רגילה לריח של סיגריות אבא מעשן די הרבה...). הלכתי לישון וכשקמתי בבוקר החדר כולו הסריח מסיגריות. פשוט נורא.. באמת נורא.. זה הורס את כל הבילוי.

tuti100

New member
מוקדם ואני ערה!../images/Emo2.gif (חפירה../images/Emo18.gif)

אממ היום.. (נתחיל בלילה בין היום לאתמול?
) נסענו ללילה של אר-סי הזה.. היו יותר מידייי ילדים קטנים ודחוסים.. אז החלטנו לוותר ונסענו לערב סלסה .. כולם שם רקדו ממש יפה (!).. זה הולך ככה שלפני כל ערב ריקודים יש שיעור.. ומלא שם מתקדמים.. ואנחנו הגענו אחרי שהשיעור נגמר (וכל קשר ביני לבין סלסה מקרי בהחלט).. ובהתחלה התביישתי.. אבל בסוף היה כ"כ כייף! רקדתי שם עם חצי מהאנשים בערך.. (וחלק היו ממש חמודים
) אח"כ חזרנו להופעה של היהודים שהיתה מבחינתי מאכזבת.. אספנו בדרך מישהי חמודה .. בת 15 שברחה מהבית.. ממש כאב לי עליה.. פשוט לקחנו אותה איתנו לכל מקום עד שחזרנו הביתה ואז כבר הסענו אותה לתחנת אוטובוס.. בתקווה שהיא חזרה בשלום..
ואח"כ.. הסענו את ידיד שלנו הביתה.. והיה סביבות 5.. אז הלכתי לישון אצל החברה שלקחה את האוטו כי היא היתה עייפה ולא רציתי שתנהג לבד ממני אליה (אנחנו לא באותה עיר) .. והגיע בוקר! ב6 ועשרים קמנו,וב 7 יצאנו לאוטובוס.. היא לצבא ואני הביתה.. ועכשיו אני פה.. מזבלת בשכל ומתה מעייפות.. אבל חוץ מרופאה אין לי היום כלום אז אוכל להשלים קצת שעות שינה.. יום טוב! (ותודה למי שהגיע עד פה..
)

יאאאאאאאא אמא אני פה../images/Emo70.gif

התגעגעתי אז באתי!!
אז יצאתי ב6 וחצי( :-O ) מירושלים לבית והגעתי לא מזמן עכשיו מה שנותר הוא....לבלות ברבעוש הזה כמו שצריכ!!! אז היום אין לי ממש מושג מה אני עושה אבל אני רוצה ממש ממש רוצה לצאת בערב... ד"א לכל מי שעדיין לא יודע: אני בשירות לאומי בירושלים...ואני עובדת בפיצה הום בקניון נא לבוא לחפש אותי עם כובע אדום וחולצה אדומה...
בקיצור אני מקווה שיהיה חופש כייפפפפפפפפ נשיקות

jenngirl

New member
אני ומעיין חיפשנו אותך!../images/Emo82.gif

ביום ראשון היא באה לקניון ולא עבדת[היינו שם בסביבות 3 וחצי]. ואני עובדת קומה מתחתייך ואת לא באה להגיד שלום!P: שיהיה לך אחלה רבעוש[[:

jenngirl

New member
היום-->../images/Emo82.gif

מקווה שיהיה לי כוח לסדר את הארון כמו שצריך. יותר מאוחר שיעור נהיגה,ומשם לעבודה-משמרת ערב. מסתבר שהאחמ"ש היחסית חדש שלנו התפטר והוא לא עובד יותר|: עכשיו אני ממש אדפק עם המשמרות ואשתחרר מאוחר יחסית[הוא היה משחרר אותי מתי שאני רוצה]; ]. תאחלו לי בהצלחה בשיעור נהיגה היום,אני ממש מקווה שאני לא אתעצבן על המורה שלי בקשר לטסט. יום טוב לכולכם
[עוד 10 ימים!
]

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

מקווה שיביאו מישהו מהר ושהוא ישאר שם כי אני בינתיים נדפקת עם המשמרות.

jenngirl

New member
היה סביר../images/Emo82.gif

משום מה זה נראה לי כאילו כל שיעור היא מלמדת אותי משהו חדש,כאלה דברים שהיא לא אמרה לי לפני...מוזר|: נראה מה יהיה שיעור הבא..

DreamS_HunteR

New member
אאאיןןןןןןן ממיייםםםם../images/Emo121.gif

איך אני שונא לקום בבוקר ולגלות שאין מים בברז!!!!!!!!!!!!!!!! עד 2 בצוהריים!!!! שונא אותם!! הרסו לי את כל היום!!!

m i r u s h i

New member
שאאאלום

מחר מטווח בפעם הראשונה ועוד מעט סופ``ש! יאי! שיהיו לכם יומיים 100מים/tapuzforum/images/emo3.gif

למעלה