שרשור יומי 08.02

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך
יום של פסיכומטרי!../images/Emo54.gif

נראה לי אני הולכת לבכות לכם כאן עד שזה ייגמר. אז ככה: סימולציית בוקר. פגישה עם המדריך. סימולציית ערב. ואז
לצאת עם טובה והודיה!

jenngirl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

את ואסתר עשיתן לי את היום. היה כזה נחמד לדבר עם כולם[מה זה כולםD: מהעבודה,מהביצפר,מהשכונה.צחוקים!הרגשתי כמו במפגש פורום ושעוד שנייה השמירה הייתה מעיפה אותנו
]. קיצר,היום יהיה פנאן[בלו הול שליט"א!]

mAAyAn 1

New member
אני לא מאמינה שהתעוררתי עכשיו...!

אבל הלכתי לישון מאוחר...!!!!!!111];

jenngirl

New member
יש לך את הכל היום לישוןP:../images/Emo82.gif

עד מחר בבוקר שתצטרכי לקום בכוח כדי לבוא אליי

a 90s Noah

New member
יום של נסיעות..

לכל מני מקומות, בין היתר להביא את התעודת בגרות שלי..מקווה לברוח לפני שאני אפגוש מורים מהעבר (מה שיהיה בלתי אפשרי כי זה בחדר מורים). כל אחד עם התחקורים אני אצא משם בערך מחר. איזה יום יפה..כבר שכחתי שאיך זה ללכת בחוץ בלי חרמונית.

a Warming Sign

New member
אבל הם אמרו שאפשר מה15 הקקות

את מי פגשת? אני פגשתי את שאול ששאל לשלומי,ואת עמנואל שבהה בי ולא אמר שלום,ואורית כמובן,שלא ידעה שלמדתי בבי"ס
והספרניות. אבל יש לי גם את יום ראשון:/

shuval1

New member
לא נתנו לך? קקות ../images/Emo6.gif

לא מאמין שאני הולך לנצל רגילה (טוב, בואו לא ניסחף, יום חופש) בשביל לחזור לקחת תעודה. יהיה מפדח.

a Warming Sign

New member
לא ביקשתי../images/Emo194.gif

זה פשוט מה שהם כתבו בדף ששלחו. וגם ככה אני עדיין לא זכאית,אבל אני עובדת על זה

shuval1

New member
אני מגיע בארבע הביתה...

ואני לא אלך לשם על מדים, זה גם ככה פדיחה.

a 90s Noah

New member
רחל אמרה לאמא שלי שאפשר כבר לקחת

ובסוף שכחתי ללכת היום.. חח ואיזה אורית? היום ראיתי את אורית המורה לספורט בגן שמואל...היא אמרה לי שלום אבל אני שם כסף שהיא לא זוכרת איך קוראים לי..:p ולשאול אני לא מסתכל בעיניים אחרי הציון שלי בבגרות

a Warming Sign

New member
אותה אורית../images/Emo194.gif

אני מגישה לה עבודה, ביום שבאתי לדבר איתה היא אשכרה התווכחה איתי איזה רבע שעה אם למדתי בבי"ס או לא

m i r u s h i

New member
אמנם יצאתי לרבעוש../images/Emo108.gif

אבל לא מהסיבות הנכונות. שיעול אף דולף כאבי ראש בקיצור,הרגשה שרכבת ישראל עברה מעליי בערך 14,000 פעמים. סוף שבוע טוב שיהיה

jenngirl

New member
וואו.ממש יפה![:../images/Emo82.gif

גם לי יש מנורת לבה,אבל בגוונים של ירוק-תכלת-טורקיז כזה.וזה דיי מתאים לחדר שלי כי הוא צבוע בתכלת. אהבתי,בהחלט מוכשר אבא שלך[:

למעלה