שרשור יומי 08.02

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך
מזגן על חום לא מווסת עושה לי רע:'(

כרגיל במשרד.. היום איחרתי רק ברבע שעה.. ולא, זה לא בגלל שהתמעטו הפקקים בבר אילן (והם באמת התמעטו!!!
) זה בגלל שרציתי לעקוף אותם ונסעתי ברכבת.. אני כ"כ ריחפתי... לא יודעת למה ואיך.. אבל שמעתי את הכרוז אומר "נוסעים נכבדים שלום הרכבת תעצור מיד בתחנת ת"א השלום" ואין לי מושג איך לא קישרתי בין השלום לעזריאלי... ועוד אמרתי לעצמי שאני צריכה לרדת ב'השלום'...מוזר!!
בסוף ירדתי בתחנת מרכז ולקחתי 82 לפה.. איזה כיף, זה עושה לי חצי דרך ברחוב קפלן חבל שאין לי גם לזה נסיעות חינם
דנה, עוד ארבעה ימים אני בחיפה.. אתה מארחת אותי?

danzk

New member
עוד ארבעה ימים? זה לא יוצא שבת?

או ראשון? היום יום חמישי?

זה כן..

דנה לא יודעת חשבון ולא רציתי לפדח אותה פה ליד כולם..
חח אבל יאללה מה זה משנה עוד כמה ימים זה? העיקר שיגיע ויעבור בשלום

danzk

New member
מודה באשמה

סתם, אני איבדתי תחושת זמן. ואני לא מתמצאת בימים כי זה לא מזיז לי באיזה יום אנחנו או מה השעה. אז מה את עושה בחיפה?!

Taam YutvatA

New member
ארבעה ימים לאזרחות ../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

בוקר מעולה. היום שוב יום ללא מטרה..לראות ורוניקה מארס. אני חייבת לסיים את הפרקים עד הצבא... כי בצבא יהיה לי זמן לפרק בשבוע... ולא לכמה...נקווה. אולי לראות או.סי וזהו.. יום מעולה

a Warming Sign

New member
גם אני חייבת לסיים לראות../images/Emo194.gif

את הפרקים של האוס
וגם את העונה החדשה שתגיע לארץ באפריל,ומי יודע אם ומתי יצא לי לראות אותה..

Taam YutvatA

New member
אוי. הזמן לא בא לי בטוב בכלל../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

עכשיו אני פתאום מגלה עוד תוכניות ועוד כל מיני דברים שאני רוצה להספיק, אבל לא. הוא חייב להיות יום שני.. למרות שזה בטח מה שהיה קורה אם הייתי מתגייסת גם עוד חודש או חודשיים
בהצלחה בהאוס

a Warming Sign

New member
כן,זה תמיד ככה..../images/Emo194.gif

אבל נו,הייתה לנו איזה חצי שנה לעשות את כל הדברים האלו

shuval1

New member
יום מעייף.

בקושי ישנתי. צל"בניקים מטומטמים. והאוטובוס היה כ"כ מפוצץ, כל המסייעת של גולני עלו במָכה! אבל מ'כפת לי, הגעתי הביתה. שיהיה סופ"ש נעים.

shiran™

New member
עבדתי!

קיצור היום הבוס הודיע לי שאני עובדת עד ה19 לחודש, (התכנון שלי היה דומה לזה.. אולי כמה ימים יותר אבל לא נורא) והוא יתן לי את הימי חופש שמגיעים לי
אח"כ גם הבנתי שמתכננים לקנות לי מתנה . האחראית שואלת אותי מה אני רוצה. מה אני אמורה להגיד לה?! פאדיחות. טוב.. זהו.. עכשיו חברה באה אליי נאכל פיצה
+שוקו שוק! וזהו. יאללה המשך יום נעים.
דין דין אביב ויעל נעים - משמעויות

l'd gladly walk across the desert

with no showes upon my feet, to share with you the last bite of bread I had to eat I whould swim out to save you in your sea of broken dreams when all your hopes are sinking let me show you what love means....... הלוואי שיהיה מישהו שאני ארגיש ככה כלפיו והוא גם ירגיש את התחושות האלה כלפי, כן יהי רצון ונאמר אמן.
ולענייננו P: אני חשה קרבית בצהלים, דרגת סיכון א' סימן אדום מתחת לכומתה
תוספת סיכון למשכורת
אני בנשקיה ומחוץ לה אפשר לראות טנקים חוזרים מהשטח.....ככה שבנתיים נחמד לי להריח את ריח הצבא....|חיל| עכשיו הלכתי להריח את ריח המקלחת ואז את ריח המיטה ונראה אח"כ מה..... סופ"ש מקסים! ד"א> שירנוש את מתוקה סתם שתדעי, אוהבת אותך!

shiran™

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo120.gif

אוו תוספת סיכון
סופ"ש מעולה שיהיה לך ונדבר במסן או משהוו!! לילה טוב

למעלה