כן.סופ"ש../images/Emo82.gif
שכל כך חיכיתי לו,אבל הוא לא יהיה כמו שציפיתי כי מעיין הייתה אמורה לבוא אליי כדי שנלך יחד לבלאקפילד,אבל היא חולה
לא מאמינה.אוף.מרפי מפגר. גם כן,הבוסית הפקאצה הזו.אמן יתקע לה הליפגלוס שלה בתחת. היינו רק 4 עובדות,עובדת אחת מחוץ לחנות ו-3 בתוך החנות.אחת על המכונת קפה[אני.יש מלא קפה ביום חמישי],אחת עם הלקוחות,ואחת מסדרת את החנות.הבוסית בכיף שלה,הולכת צוחקת עם אנשים,מסתובבת בכל הקניון,העיקר לא לעזור לנו! חוצפנית,אח"כ היא באה וצועקת עלינו למה החנות לא מסודרת ולמה אנחנו סתם עומדות. רציתי לדחוף לה פחזנית לפה שתסתום כבר,נראה אותה עושה עבודה כפולה כמו שאנחנו עשינו. היא ממש עיצבנה אותי ואת שאר העובדות.מזל שסבאוסבתא באו באמצע העבודה וזה שימח אותי[והלקוחות רק ראו שאלה סבא וסבתא שלי,פתאום נהייתה להם סבלנות.קקות]. אח"כ עוד חברה שפעם עבדה איתנו ואני רואה אותה כל חמישי בעיר באה לבקר,אחרי זה מישהי שלא ראיתי 3 חודשים ועבדה איתנו אמרה שלום.פשוט יום נוסטלגיות... אחרי זה עוד חברה טובה שאני רואה אותה כל חמישי בקניון אמרה שלום... כשסיימתי את המשמרת יצא מן כמו מפגש כזה ממש מצחיק.חברות מהעבודה,חברות מביצפר,חברות מהשכונה,ועוד כל מיני חברות אחרות-עומדות ומדברות באמצע הקניוןD: לפני כמה דק' סבאוסבתא באו אלינו..ועכשיו אני הולכת להתארגן כי יוצאים בערב לפגוש את כל העולם ואחותו בעיר,וסוףסוף לראות את טובה אחרי שלא ראיתי אותה מיליון שנה
שיהיה אחלה סופ"ש לכולכם
שכל כך חיכיתי לו,אבל הוא לא יהיה כמו שציפיתי כי מעיין הייתה אמורה לבוא אליי כדי שנלך יחד לבלאקפילד,אבל היא חולה