שרשור יומי, שבת, 16.9

onix 88

New member
זה לא נכון!

מה הוא דורש ממך קוד pin או משהו כזה? מי אמר לך שצריך להחליף את הסים? זה ממש שטויות! תלכי לאורנג' והם צריכים לדעת את הקוד הזה. בהצלחה!

jenngirl

New member
:p../images/Emo82.gif

הצלחתי לעבור את ה-PIN ואז הוא דרש ממני קוד PUK שזה קוד שמקבלים כשרוכשים את הפלאפון. התקשרתי לאורנג' והנציג שם אמר לי שאם ניסיתי יותר מ-6 פעמים זה נחסם לגמרי ואפילו הקוד שיתנו לי לא יעזור וצריך להחליף את הכרטיס. אבל איך הפלאפון שלי הגיע בכלל למצב הזה?

onix 88

New member
מוזר מאוד

אני מציע שתלכי לנקודת שירות שלהם בעיר שלך ותדברי עם הנציג, מקווה שיצליחו להציל לך את הסים.

jenngirl

New member
יכול להיות..../images/Emo82.gif

מזל שזה קרוב לבית.אין לי כוח וזמן להסתובב בכל העיר רק בשביל זה. קודם ננסה דרך הטלפון תודה[:

yanivtr

New member
גם לי זה קרה

לא צריך ללכת אליהם, אפשר להתקשר והם נותנים את הקוד. אבל רק אם בעל המנוי מאשר זאת. ואני מניח שההורים משלמים.. אז את צריכה שהם יתקשרו או לפחות יאשרו את זה בטלפון

jenngirl

New member
כן זהו..אני אנסה את זה במוצ"ש../images/Emo82.gif

לפי מה שהבנתי אבא שלי מעדיף לחכות למוצ"ש. [זה גם יחסוך לו בחשבון פלאפוןD:].

Gal isr

New member
את אומרת שמבחינתו לא לאשר לך

בכלל?
יחסוך המון כסף

jenngirl

New member
הפלאפון חי ונושם../images/Emo82.gif

אבל אתמול בלילה כשחזרתי מהעל האש, הוא שוב נדפק והיום אבא שלי התעצבן על אורנג'D: גם ככה החלטתי שאני רוצה לשלם על החשבון פלאפון שלי[כי אני עובדת וזה יותר נוח ואני לא מגבילה את עצמי].

Gal isr

New member
כבר אמרנו לך הרבה פעמים,

את הפלאפון לא שמים על הרשת (של הגריל), את הרשת (של אורנג') שמים בפלאפון!

itai18n

New member
איזה יום .....

יום שבת >> אחד הימים האהובים בתקופת ביה"ס.. והאמת גם עכשיו... ..התעוררתי לא מזמן.. בצהריים, קצת חדר כושר.. בריכה.., נח ויוצא במוצ"ש... שבת מהנה לכולם !!! ...

4LeafClover

New member
היה כיף אתמול. ../images/Emo13.gif

הזוי ממש. יצאתי עם החבורה שהסתובבתי איתה לפני חצי שנה והתנתקתי מהם. והיה, להפתעתי, כיף ממש. היום- להפגש עם חברה הכי טובה שלי שחזרה מהצבא, להפגש עם ידיד שחזר מהצבא, ובערב לקנות בגדים כי קיבלתי מתנה לראש השנה מפוקס (אמרתי לכם ששווה לעבוד שם
) סופ"ש רגוע.

EcstaZ

New member
היום

לסדר את החדר, לכבס בגדים, לארגן את התיק לצבא.. יום שני קד"צ

Marble Arch

New member
בוקר אור לכולם! ../images/Emo214.gif

אני בסדר, אתמול בלילה הלכתי לרופא תורן אחרי שבכיתי להורים שלי שאני לא יכולה יותר לנשום מרוב כאב ואני חייבת לראות עוד רופא (יום קודם הייתי אצל רופאה והתלוננתי שהשקדים שלי בגודל דופלקס כל אחד מהם, והיא אמרה שזה ויראלי ואין מה לעשות חוץ מלחכות..) כנראה שב10 בלילה עולם הרופאים משתנה לחלוטין כי פתאום קיבלתי סם הרגעה (זה היה כ"כ טוב.. להיות מסוגל לבלוע בלי חמש דקות הכנה נפשית לפני, דקת התאוששות אחרי ופרצוף של גור שדחפו לו חצוצרה לתחת תוך כדי..), אנטיביוטיקה בשפע וגם נורופן פורטה, אחרי שהתבכיינתי לו שכל האדוויל והאקמול והאופטלין שבעולם לא מרגיעים את הכאב. אז היום אני בסדר, יש לי הרבה זמן בבית וספר נחמד (הנערה והאם/ ליילה מרואן). אני אהיה בסדר. התחלתי לעבוד אתמול, המקום ממש סבבה, העובדים האחרים ממש חמודים.. יש לי עוד שתי התלמדויות (בשכר מינימום
) ואז אני מתחילה משמרות.. זה טיפים עם השלמה ל22 באמצע השבוע והשלמה ל30 במשך השבוע, והבנתי שבדר"כ המלצרים עוברים את ההשלמה. אז נחמד מאוד. ביום שני אני מתחילה ללכת לבי"ס.
תהנו מהסופ"ש שלכם!

jenngirl

New member
גם את../images/Emo82.gif

תרגישי טוב בהצלחה בלימודים ובעבודה[:

danzk

New member
גם אני ככה..

עם השקדים..אני מרגישה שהם עוד רגע מתפוצצים או משהו כזה.. ואני מקפיאה את ההורים שלי עם המזגן..כל כך חם לי וקר לי באותו הזמן שאני כבר לא יודעת מה לעשות
תרגישי טוב

Marble Arch

New member
ואני כבר יומיים מסתובבת עם מעיל ../images/Emo6.gif

אני מרתיחה את החדר שלי וכולי עור ברווז.. אתמול היה לי חום של מעל 39, כשהחום גוף הרגיל שלי זה בכלל 35.. איזה פחד. תרגישי טוב גם את חומד!

למעלה