שרשור יומי, שבת, 16.9

Gal isr

New member
אני יבש

למה באמת אני לא יוצא בשישי בערב? למה? לא יודע
אבל זה לא שרשור שישי אלא שבת- לנוח בבוקר, לעבוד אחר הצהריים לכיוון הלילה. יום נעים
.

onix 88

New member
לילה טוב! שבת שלום

גם אני נשארתי בבית הערב, לא היה יותר מדי מה לעשות, רוב האנשים סגרו את הסופ"ש הזה, וגם להשאר בבית בערב שישי זה לפעמים נחמד. בכל אופן סופ"ש זה תמיד טוב, זמן לנוח קצת מכל השבוע (לא שאין לי את האופציה לעשות את זה מדי יום, אבל עדיין, בסופ"ש זה שונה). ראיתי את הפרק הראשון של חברים! היה מצחיק, אבל לא כמו שחשבתי, מקווה שמכאן זה ילך וישתפר. אני קורא עכשיו ספר נחמד, הוא נקרא "פרא אציל", ואח"כ מחכה לי הספר "מישהו לרוץ איתו". גיליתי שאני די אוהב לקרוא, במילא אין משהו יותר טוב לעשות בתקופה הזאת, כבר אין כ"כ עם מי לדבר, הטלויזיה לא מי יודע מה מעניינת, אז ספרים זה פתרון טוב. למחר אין כ"כ תכניות, אני מקווה ללמוד לפסיכו'. לילה מצויין! סופ"ש רגוע!

Y M C A

New member
הפרק הראשון של חברים באמת לא

משו. במיוחד הסצינה הראשונה. היא פשוט לא מצחיקה. מזל שמאז זה רק הלך והשתפר

a Warming Sign

New member
אבל היו כמה קטעים טובים בפרק../images/Emo194.gif

sometimes i wish i was a lesbian..did i say it out loud?
וזה בהחלט הולך ומשתפר..
איך אני מתגעגעת לצ'נדלר,ג'ואי והקאנו
, או כשג'ואי נסגר בארון
..וכל הפרקים עם הברווזים,הכורסאות,ועם החילופי דירות..אלו העונות הכי שוות!!

DreamS_HunteR

New member
לא מצחיק?!?!../images/Emo121.gif

אני לא הפסקתי לצחוק
אולי כי אני מאוהב בהם יותר מידי :-| אבלז ה היה פרק טוב
והתוודות: לא ראיתי את הפרק הזה מעולם בשלמותו. זה אחד מהפרקים היחידים שלא ראיתי בשלמותם.

Y M C A

New member
זה כנראה כי אתה מאוהב בהם יותר מידי

אני לא זוכרת את שאר הפרק, אבל הסצינה הראשונה בבית הקפה לא טובה.

onix 88

New member
אז סיימתי את הספר

והוא באמת מומלץ, יש בו כמה חלקים שדי קשה לקרוא, אבל בסה"כ הוא ספר טוב. "פרא אציל"/דודו בוסי. היום בערב אני אתחיל את "מישהו לרוץ איתו"/דויד גרוסמן. מבחינת הפסיכו' התקדמתי בעוד פרק של הכמותי, אולי אני אמשיך לעוד פרק עוד מעט. המשך יום טוב!

shiran™

New member
למה? הוא פרק טוב...

אפילו מורן ראתה אותו באילת בדירה
מורן - נהנית?
חברים

s h u g i t

New member
ערה מ5 בבוקר../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

עוד מעט הולכת להתקלח ולישון. מחר בבוקר- נוסעת לחוף ים בקיסריה עם אחים שלי ובירות [כולל 'לף בלונד' שקנו לי במיוחד]
בטח עד הצהריים. ואז לישון-->
ואחה"צ להפגש עם חברים. שבוע הבא אני כנראה לא סוגרת |מסיבה|

Y M C A

New member
הוו את!

את נמצאת בגלילות נכון? את יכולה להסביר לי איך אני מגיעה לאתר ההנצחה שם? אם אני באה מהסינמה סיטי... תודה

onix 88

New member
כן ראיתי, זה באמת מבלבל

בשביל מה את צריכה להגיע לשם? אם מותר לשאול..

Feehilys Girl

New member
יש לי תשובה בשבילך

שאלתי את אחותי שנוסעת יום יום לגלילות. היא אמרה שבעיקרון יש הסעה מהסינמה סיטי, אבל היא רק לחיילים. אבל את יכולה לנסות לתפוס משם טרמפ לבסיס (האתר הנצחה צמוד אליו). האופציה השנייה היא ליסוע ברכבת לתחנת ת"א מרכז ומשם לקחת קו 149 ולבקש מהנהג שיוריד אותך בתחנה אחרי הגשר. מהתחנה הזו את תראי המון חיילים שהולכים ישר, תלכי איתם כמה דקות עד שתראי מצד שמאל את האתר הנצחה.

s h u g i t

New member
הוו את!! ../images/Emo15.gif

יש הסעות לחיילים מסינמה סיטי עד לחמ"ל שנמצא בתוך הבה"ד. במילים אחרות: את לא יכולה לעלות את האוטובוס הזה. האתר הנצחה ממש ליד הכניסה לבסיס ואין לי מושג איך להגיע לשם באוטובוס
המממ אבל למה שתרצי להיות שם? זה לא כזאת אטרקציה תאמיני לי

Y M C A

New member
יש לי שם ראיון למודיעין

עדיין לאר ברור לי אם עדיף לקחת אוטובוס מחיפה שעוצר ברב מכר גלילות ומשם לנסות להבין לאן ללכת או לחילופין, לקחת אוטובוס לת"א ומשם 149? אני חושבת שאני אעשה הגרלה בבוקר. תודה בכל מקרה. יהיה לי מעניין מחר.

onix 88

New member
פייי בהצלחה! חשבתי שאת נוסעת לאיזה

טקס של חברה.. ראיון בגלילות נשמע מכובד, זה לא כמו שכולם צריכים להגיע לבית אליהו, את ישירות לגלילות

למעלה