שרשור יומי, שבת, 16.9

obz4

New member
פשש גם לך יש?

כל יום אני מגלה עוד עוד אנשים שקיבלו גם זימון לראיון הזה. זה הראיון הראשון או השני שלך? לי אמור להיות ב25 לחודש ראיון שני.

Y M C A

New member
הם קקות!

למה אי אפשר להגיד לי בטלפון שכל מה שהם רוצים ממני זה לתייק מסמכים?? אתם מבינים, הם קראו לי כדי להציע לי להיות פקידה. וואי תודה באמת. בכל מקרה, חוץ מהחום, לא היה כזה נורא. אבל מה , הם עלו לי יותר ממאה שקל . הייתי אמורה לעבוד היום. טוב די, אני לא אוהבת את עצמי כשאני מתלוננת. אה! ועשיתי לי סיור בסינמה סיטי
וגם נורא התלהבתי מזה שיש שם את המשרדים של ראובני-פרידן
.

obz4

New member
אה את לתפקיד אחר

חשבתי לתצפיתנית...כבר יצא לי לדבר עם כמה שנבחנו שם לתפקיד...

onix 88

New member
העיקר שהסתדרת בהגעה../images/Emo3.gif

מוזר שזה באמת לפקידה, בטח זה קצת מעבר לזה לא?
שיהיה בהצלחה בכל אופן!

Y M C A

New member
פקידה עם חומר מסווג. וו-הו! ../images/Emo3.gif

לא משהו שאני לא אוכל להגיע אליו גם דרך כלל צה"לי.

onix 88

New member
אבל ככה תהיי במודיעין../images/Emo3.gif

סתם, אם את מרגישה שזה לא בשבילך תוותרי, דרך כל"צ אפשר להגיע גם לתפקידים טובים. בהצלחה!

onix 88

New member
למה ../images/Emo4.gif?

לא התכוונתי להעליב או לזלזל, אמרתי את זה בשיא הרצינות, אם את חושבת שזה לא בשבילך אז עשית את הדבר הנכון כשוויתרת. עם נתונים טובים באמת שאפשר להגיע לתפקידים טובים גם מכל"צ, לא אמרתי את זה סתם כדי לנחם, זה באמת נכון.

Y M C A

New member
זה בסדר, לא חשבתי שהתכוונת להעליב

או לזלזל. אני באמת מקווה שאני אקבל בכל"צ תפקיד אחר. בגלל זה וויתרתי. פקידה עם חומר מסווג אפשר לקבל גם בכל"צ ככה שחבל לי להתחייב לתפקיד הזה כבר מעכשיו.

מנסיון...

פעם נתקעתי מחוץ לבסיס בגלילות.. כי אבא שלי מפקד שם והוא הקפיץ אותי לסידורים ליד והוא היה חייב לחזור לבסיס מהר.. בקיצור יש הסעה לחיילים שהנהג הנחמד נתן לי לעלות למרות שאנ י לא חיילת שם.. אבל יש שם המון טרמפים. קו אוטובוס - אין...

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifהיה לי פעם ראיון לדו"צ שם

לא משנה שהלכתי מצומת גלילות עד לסינמה סיטי ברגל בשוליים של הכביש והרגשתי שאני עוד שניה נדרסת על ידי איזו משאית אימתנית
הנהג נתן לי לעלות על האוטובוס של החיילים [ההסעה שיש מאחורי הסינמה סיטי] כי אמרתי לו שבאתי למיונים של דו"צ... הוא הוריד אותי איזה 5 דקות הליכה מאיפה שהיו המיונים ואפילו היה ממש נחמד והסביר לי איך ללכת
זה לא היה אבל באתר הנצחה או ואטאבר... בכל מקרה בהצלחה

Taam YutvatA

New member
אני לא רוצה ללכת לישון ../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

כי אז אני יודעת, שכשאני אקום אז אין עוד הרבה לישון
עד יום שלישי
בכל מקרה. מחר. לישון והרבה. ללכת עם אמא לאנשהו אולי, למרות שאין לי כוח, ועבודה מ7 עד 11 =/

m i r u s h i

New member
היה בַאן-זונה D:../images/Emo108.gif

איזה כיף. ^_^ יצאנו לאשדוד,כרגיל כמו כל יציאה שלנו-המון חוויות P: היום,ללכת בבוקר לקיבוץ נגבה לקנות בגדים בערב ללכת שוב לקנות בגדים :] יום נפלא

Feehilys Girl

New member
איזה לילה מצויין!

בהתחלה חשבתי שהולך להיות יבש אבל בסוף הערב המס' שלי כבר היה אצל הבנאדם הכי חמוד שיש (ועוד מקיסריה..). *כולי אושר* לילה טוב לכם

Hangman Jury 87

New member
סופ"ש שקט

חזרתי מקודם מחוף הים, הייתי שם רק עם 2 חברים אבל היה ממש ממש נהדר, כיף להיות בשעות האלה בחוף הים... לקראת הסוף בדרך חזרה פגשתי ממש במפתיע מישהו שהיה איתי בטירונות! אני לא קלטתי את זה האמת הוא זיהה אותי חחח.... בלי לשים לב דיברנו איזה חצי שעה ובלי לשים לב עברה כמעט חצי שנה מאז! הוא סיפר לי איך היה להם אז בשבירת דיסטנז ובטקס השבעה (אני לא הגעתי לזה, עזבתי קצת לפני שהטירונות הסתיימה) וגם על הגדוד שלו שאני בעצמי הייתי אמור להיות שם, אבל טוב שעזבתי את זה, הוא סיפר שבזמן המלחמה עשו להם הקפצות ב-3-4 בלילה לצפון וזה לא היה ממש נעים... לילה טוב

jenngirl

New member
אני שונאת פלאפונים!../images/Emo82.gif

אתמול בלילה יצאתי עם חברות ופתאום הפלאפון החליט שהוא רוצה לכבות. ניסיתי להדליק אותו והוא דרש קוד.אז נתתי לו קוד.אבל לא מספיק לו קוד אחד,הוא רוצה עוד אחד. ניסיתי הרבה פעמים כמה קודים ופשוט לאהצלחתי להסיר את זה. מסתבר שאחרי שמנסים כמה קודים צריך להחליף כרטיס SIM! WTF בחיים זה לא קרה לי. אמרתי את זה לאבא שלי והוא נשאר אדיש[כי התקשרתי לאורנג' והם אמרו שהם צריכים לדבר עם בעל הפלאפון בלהבלהבלה].מעצבן אותי!כל החיים שלי נמצאים שם]; מה ומתי אני אלך להחליף את זה?זה כזה מעפן! היום בערב יש על האש אצל חברה שלי בבית,אבל אני לא יודעת אם אני אלך בגלל שלא יהיה לי זמן אחר ללכת לתקן את הפלאפון. ואני צריכה להתקשר לאחראית משמרת שלי במוצ"ש דחוף,והמס' פלאפון שלה נמצא אצלי בפלאפון.יופי|: יום טוב.

למעלה