כרגיל, אהבתי ממש מזל טוב!
B Black Star New member 9/8/12 #57 מקסים!!! יש לי את אותה חצאית (כל כך אהבתי אותה שקניתי אותה גם בשחור וגם בירוק ). אני רק מתוסכלת מהעובדה שהיא דורשת גיהוץ. שלא תביני לא נכון, אני מאוד אוהבת לגהץ אבל אין לי ראש לזה בבוקר בדר"כ... והסנדלים? הורסים - את - הבריאות! אני רוצה!!!
מקסים!!! יש לי את אותה חצאית (כל כך אהבתי אותה שקניתי אותה גם בשחור וגם בירוק ). אני רק מתוסכלת מהעובדה שהיא דורשת גיהוץ. שלא תביני לא נכון, אני מאוד אוהבת לגהץ אבל אין לי ראש לזה בבוקר בדר"כ... והסנדלים? הורסים - את - הבריאות! אני רוצה!!!
L lally5 New member 9/8/12 #79 מזל טוב זה פשוט הזוי שיש לך ילד בן 9 אבל כנראה שאני לא אצליח להתגבר על זה לעולם... אני מתה על כל החלק התחתון (כבר אמרתי שאני חושקת בנעליים האלה...). החולצה פחות לטעמי, אבל כמו שאמרת, עלייך זה עובד.
מזל טוב זה פשוט הזוי שיש לך ילד בן 9 אבל כנראה שאני לא אצליח להתגבר על זה לעולם... אני מתה על כל החלק התחתון (כבר אמרתי שאני חושקת בנעליים האלה...). החולצה פחות לטעמי, אבל כמו שאמרת, עלייך זה עובד.
A angh arad New member 9/8/12 #80 יום מרגש ואאוטפיט חגיגי ומקסים - "אימהי" וקליל. מזל טוב והרבה אושר ושמחה.
מ מיסטיקנה New member 9/8/12 #100 באמת לא להאמין שאת עוד שנייה אמא כבר 10 שנים! מוכנה כבר עכשיו להיראות ככה,ללא ילדים מזל טוב! וכרגיל,נראית נהדר! (גם אני זממתי על הנעליים האלה בוינס ידידינו ובסוף הכרחתי את עצמי לעצור ב-2 זוגות..)
באמת לא להאמין שאת עוד שנייה אמא כבר 10 שנים! מוכנה כבר עכשיו להיראות ככה,ללא ילדים מזל טוב! וכרגיל,נראית נהדר! (גם אני זממתי על הנעליים האלה בוינס ידידינו ובסוף הכרחתי את עצמי לעצור ב-2 זוגות..)
ז זרימת חיים New member 9/8/12 #104 את לגמרי נראית בחורה צעירונת הגוף והלבוש משגעים וכמובן שפע ברכות לילד
S shmickey New member 9/8/12 #19 Geek Chic היום אני במראה גיק שיק. בעלי הזדעזע ולא האמין שאני יוצאת ככה לעבודה זקוקה לדעות נוספות
P pixie lul New member 9/8/12 #24 גיקית מתוקה אני אוהבת את המראה - פרט למוקסינים... הנעליים של אתמול היו עובדות פה הרבה יותר טוב לדעתי (או כל זוג אחר עם עקבים).
גיקית מתוקה אני אוהבת את המראה - פרט למוקסינים... הנעליים של אתמול היו עובדות פה הרבה יותר טוב לדעתי (או כל זוג אחר עם עקבים).
S shmickey New member 9/8/12 #30 תודה בובית! האמת שרציתי לנעול את הנעליים מאתמול אבל בעקבות הודעות השנאה אליהן, החלטתי ללכת עם הלוק החנוני עד הסוף ולנעול מוקסינים
תודה בובית! האמת שרציתי לנעול את הנעליים מאתמול אבל בעקבות הודעות השנאה אליהן, החלטתי ללכת עם הלוק החנוני עד הסוף ולנעול מוקסינים
M michali278 New member 9/8/12 #110 מתוקה בהחלט מסימה לגביי הנעליים. לדעתי אוקספורד היו באים כאן בול בפוני.