שרשור יום חמישי

ואו ליאת!!

נראית מעולה!!! מצאת לך פה כיוון חדש וממש ממש מוצלח

Aussie Girl

New member
גם אני אהבתי!

אני חושבת שאת צריכה לנסות יותר שמלות וחצאיות.
המכנסיים שראיתי עליך עד כה היו טובים פחות וטובים יותר אבל בגדול נראה לי שיש לך צורת גוף שיותר קשה להתאים לה מכנסיים מעולים וכדאי לך לנסות יותר שמלות וחצאיות.
איך את מרגישה לגבי גרביונים? כי ככה את יכולה להתאים שמלות וחצאיות למזג האוויר.

Black Star

New member
יום מעוך

התעוררתי כולי דואבת וכואבת ולא התחשק לי להשקיע. הרבה פעמים בימים כאלה אני פשוט לובשת מכנסיים (מחזה נדיר אצלי) אבל היום אומרים שיהיה חם
אז לבשתי שמלה שחורה צמודה עם שרוולים קצרים (של "שולי"), נעלי פיפ טואו שטוחות, שחורות עם נקודות לבנות, מהעונה הקודמת בקסטרו. עגילים שחורים קטנים תלויים מהאוזן, וזהו בערך. מנסה לחשוב איך אשרוד במשרד עד 18:00

lally5

New member
חמישי שמח!

הייתי אתמול בסירק דה סוליי והיה פשוט מדהים.
אומנם יתר ההופעות שלהם (לפחות אלה שאני ראיתי) יותר שוות, אבל באופן כללי אין כמוהם בעולם...

זה מה שלבשתי:

ג'ינס סקיני גבוה ללא כיסים של זארה
חולצת "אניס" מסטודיו פאשה
נעליים שקניתי במחיר מגוחך מ-24/7
עגילים אהובים מפוראבר 21

lally5

New member
והיום "מתגייסת" לחיל האויר

סתם לא... אבל כל פעם שאני לובשת את השמלה הזו אני מרגישה כמו קמב"צית

שמלה של ה&מ
פיפטואו של חשמל 15
חגורת דוד מחנות שאינה דוד וזימברה אותי במחיר
עגילים מדוכן ברכבת ישראל

shmickey

New member
וווווהאו!!

מהממת!
הלוק מאתמול גם נחמד אבל לטעמי החולצה צריכה להכנס לג'ינס.. מעבר לזה הנעליים הורסות! גמאני רוצה!

angh arad

New member
שפשוף נעים

אהבתי את הקונספט, פחות אהבתי את הביצוע - משהו בחגורה (אולי המיקום, אולי ההידוק, אולי סוג הבד, שממנו עשויה השמלה) יוצר רושם קצת חנוק ו"מתאמץ". אני לא מצליחה להביע את עצמי מילולית, וברור לי שהייתי מנסה את האאוטפיט הזה בעצמי, אבל ניגשת למועד ב' אחרי הביקורת במראה.

Aניס

New member

אחלה לוק להופעה!

באופן מפתיע אני לא מחבבת את הנעליים (למרות שאני חולה על פסים), לפחות לא בשילוב שלהן כאן.

הייתי נועלת נעלי סטילטו שחורות, או פיפ טואו ומוסיפה איזה צמיד עם נוכחות.

החולצה מהממת

lally5

New member
אל תגרשו אותי מהפורום

אבל אני לא אוהבת צמידים.

there, i said it.

וזה לא שאני לא אוהבת צמידים במובן שחושבת שזה לא יפה, אלא לא אוהבת ללכת עם צמידים ושעונים.
יש לי צמיד אחד בצבע פיסטוק שאני שמה לפעמים וזה עולה לי בבריאות. שריטה עמוקה שאני חייבת לתקן!

והנעליים, נו את צודקת, ואפילו מדדתי עם פיפטואו שחורות וזה היה יותר יפה, אבל הייתי חייבת לחנוך אותן בכל מחיר!

efroch99

New member
אפשר להצטרף לקבוצת תמיכה?

גם אני הגעתי למסקנה שלא כיף לי צמידים.
יותר מדי התעסקות. כל היום הצמיד בידיים שלי. מסיח את דעתי ואת דעת הסובבים שלי.
אני עושה את זה מדי פעם, אבל זה די לא בשבילי.
מה חבל. זה כל כך יפה לפעמים.

נו טוב גם אני...

כשהידיים עסוקות ( שזה רב היום) אין צמידים וטבעות (אם כי לעיתים אני עושה טובה ועונדת טבעת נישואין)
כשאני במנוחה ( יוצאת למקום בו אני לא עושה הרבה פעילות) אני מחנכת את עצמי לענוד צמידים כי זה באמת יפה ומעדן את הידיים אבל זה לא בא לי טבעי עדיין

למעלה