שרשור ט"ו באב

Tinke®Bell

New member
נ.ב.

את כ-ל הפלטות השקופות עשיתי בעצמי.
אני אעשה פלטה של צבע שקוף על צבע לא שקוף מתישהו...

שמוצה

New member
ואו!

הם יצאו מקסימים! הנעליים של הבת ממש יפים (למרות שאני לא מבינה למה עשית לה קוקו, היא הייתה נראית יותר "חגיגית" בלעדיו) והשיער של הבן יצא די יפה... הנה אחת חדשה שלי שנראית לי קשורה ט"ו באב --------------------------------------------------->

השער יפההההה

וגם השמלה. אבל אני חושבת שאת השער היית צריכה להתחיל מאמצע המצח ולא מעל המצח.....

תודה רבה ../images/Emo13.gif

בהתחלה תיכננתי לעשות לה שיער פזור, אבל לא ידעתי מאיפה להוציא אותו.... ולא היה לי כוח להסתכן בעובדה שאולי אני אצטרך למחוק הכל כי היה הרבה מחיקות בדוליז האלה...... והיו לי גם הרבה בעיות עם החלק הלמעלה של השיער כי בהתחלה עשיתי אותו שונו....

איזה דולי?

הנה גירסה שחברה שלי תיקנה לי את השער של הבן..... (היא כישרונית, לא כמוני) הדוליז האלה אמורים להיות אני ובנחה (השחקן שאני מתהההההה עליו!) רק שהארכתי לעצמי את השער

שמוצה

New member
את רואה....

את הדולי שבהודעה?! כן, כן, יכלה להיות דולי בהודעה, אפילו 2 שמחברים אותן! אז תסתכלי בהודעה שלי ותראי את הדולי שלי (כן היא גם בהודעה שלי וגם שלי, איזה צירוף מיקרים!) ותגיבי עליה!
שמוצה!

swirrrly

New member
חוסר התאמה

איזה תופעה מחרידה - תמיד הבת בשמלת ערב והבן או חסר חולצה או בגדים צמודים! יאללה, קצת טוקסידו, או בגדים אופנתיים מגניבים כאלה שעולים 250 שקל לא הזיקו לאף אחד חוץ מלארנק שלהם... חוץ מזה, מה אני יכולה להגיד: קבלי
, כי יפה-יפה.

swirrrly

New member
לא רוצה להישמע כמו ילדה פרנואידית

שחרדה לדוליז שלה וחושבת שכולם מעתיקים ממנה (ולא, אני לא מדברת על מישהי ספציפית, אלה בכללי על התנהגות כזאת), אבל השיער על הראש לא מועתק ממני? זה לא ממש מזיז לי, אבל יכולת להגיד שזה לא שלך, אם זה באמת נכון, לא היית חייבת להגיד של מי, אבל לפחות לא להגיד: "לא שלי". חוץ מזה, יצא לי מכוער, פאדיחה לראות את השיער ה
שלי מסתובב חופשי, כבר פעם II שאני רואה אותו - חלאס! אלא אם אתן חושבות שהוא יפה...

הוא כן,

כאילו כשעשיתי את הדולי הזאת
הייתי חדשה בעסק, ולא ידעתי איך לעשות שער.. אז בהודעה כשפירסמתי את הדולי הזאת כתבתי שהעתקתי את החלק העליון מהשער שלך.... והשתמשתי בוא גם פה בגלל שזה ממש דומה לשער שלי... וזה אמור להיות דולי שלי...... מקוה שלא אכפת לך
כבר כתבתי בהודעה אחרת שהזכויות לשער האלה שלך... (לחלק העליון כן, את הלמטה עשיתי לבד)

למעלה