שרשור ט"ו באב

Jelly Beans

New member
טוב.. הנה שלי ../images/Emo60.gif

אמ.. זה בשרשור אחר אבל אף אחד לא מגיב לי, אז אני ישים את זה פה.. תגיבו! קרדיט לאור על סנדלים ועל הצללה בפוני יום טוב שיר

Jelly Beans

New member
אמ.. ../images/Emo60.gif

אני קינג קינג קינג אני קינג קינג קינג! תגיבו לשמלה שלי! הודעה קצת יותר למעלה.. יום טוב שיר

שמוצה

New member
אמ....

לא אהבתי כול כך, סורי והנה משהו חמוד שעשיתי וזה בטח יהיה מגעיל ככה אז לא להתעצל ולפתוח בקטן\גדול....

swirrrly

New member
מדהימים! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חמודים ביחד ויפים! מקוריים, ומתוקים! פשושים, נחמדים, וכל הדברים הנחמדים שאפשר להגיד! המון המון ח"ח! ועוגיות!

AnG£L Fi®e

New member
../images/Emo23.gif בובה ליום האהבה ../images/Emo23.gif

טוב, אז קבלו בובה שבהתחלה לא היתה מתוכננת ליום האהבה אבל בסוף כנראה שכן! לא עצרתי את זה! אז הנה היא:

swirrrly

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

היא ממש יפה ומגניבה, אבל תנסי לעשות את שתי קונצי-השיער האלה על הפנים יותר דקים, כי ככה זה פשוט, אממ... מפריע, וגם תעשי אותם יותר קצרים, זה יצא יותר מתוקי
... אמממ... החולצה מאוד לא מובנת, הייתי מורידה עליה שתי כוכבים, אם הייתי מדרגת בשיטה הזאת, אבל הדולי יפה! אז היית מקבלת שלוש
טוב, מאוחר מדי, אני רואה שכבר דירגתי בשיטה הזאת..
אבל שלושת הכוכבים האלה, מייצגים את ההשקעה והמתוקיות והנחמדות שבדולי שלך!!!!!

AnG£L Fi®e

New member
כמה דברים

החולצה לא מובנתב כוונה כי היא מסובכת- אבל זה שהיא מסובכת לא אומר שהיא מכוערת או יפה ועשיתי עבים בכוונה שיהיה מראה פרוע וגם יסתיר מהפנים- מסתוריות עכשיו אני מעדיפה שלא תדרגי בשיטת כוכבים את הבובות שלי כי לפי דעתי שיטת כוכבים אינה משקפת את הדיעה על הבובות וזה סתם מגעיל לפי דעתי, וגם את לא יודעת לדרג בחמישה כוכבים (מצטערת אבל זה נכון), לפי מה שאמרת זה בגלל החולצה הלוריד שני כוכבים ויש בסך הכל חמישה... זה נתח גדול מדי רק בשביל חולצה מסובכת, הורדת כמעט חצי- כלומר כמעט חצי בובה לא לדעתך לכן אם מישהי רוצה לדרג בשיטת הכוכבים שתדע לפני כן ~מצטערת אם ההודעה פגעה~

swirrrly

New member
בסדר

נתתי ניסיון לשיטה הזאת, וכבר הבנתי שהיא מעליבה, והצהרתי שאני אפסיק איתה...

france

New member
חמודה

אין לי כל כך מה לכתוב כי היא מדולמיקר....אהם

Tinke®Bell

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הדוליז שלי אף פעם לא מדולמייקר
אז אל תקפצו למסקנות!

france

New member
סורי תום!

כבר התנצלתי באיציק! אני פשוט לא סובלת את הבייס הזה!

Tinke®Bell

New member
מצידך לקפוץ למסקנות? ../images/Emo46.gif

ילדה,את יודעת על הדוליז של מי את יורדת. אל תתעסקי איתי
עוד אחת- ואם תסתכלו טוב,תוכלו לראות את החלוק הלבן השקוף

למעלה