שרשור ט"ו באב

../images/Emo46.gifהינה הזוג שלי,מה אתם אומרים?../images/Emo46.gif

אותו הדבר,לא?!?!?!?!?!?!?!? אז לי, פעם הבאה שאת מעתיקה,לפחות תבקשי!

../images/Emo163.gifמעתיקנית!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo67.gif

את מעתיקנית לי! זה מה שאת! ואל תגידו "זה דומה!" כי זה אותו הדבר, אני ישבתי שעה וניסיתי ליראות! ובסוף הדולי הבן שלי יש במיכנסיים אלכסון קטן אז גם אצלה יש! וכל כך רואים שאת הלבשת את המיכנסיים על הגוף שלו! כי זה חתוך! ורואים שהעפת את החגורה כדיי , "שלא יראו שהעתקתי"! מה את אומרת בקשר לזה??!?!??! אהההה לי?

sexy bomb

New member
לנועה הפצצה זה דחוףףףףףףף!!!!!!!!!!

1 אני לא העתקתי כלום 2 את המכנסיים אני עשיתי לבד ולא עשיתי לפי המכנסיים של הבן שלך 3 לא ראיתי ביכלל את הזוג שלך 4 מה את רוצה מהחיים שלי ???? 5לא העפתי את החגורה כי לא ראיתי את הזוג שלך וביכלל לא רציתי לעשות חגורה 6 אני לא מעתיקנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sexy bomb

New member
ועוד משהו קטן.....לנועה הפצצה!

אני מקווה שעכשיו את יודעת שלא העתקתי מימך ואם את עדיין חושבת ככה אז מה אני ייעשה אני יודעת שאני לא העתקתי מימך ואם את עדיין חושבת ככה אז זה דיי בעיה שלך מקווה מאוד שאת כבר לא חושבת ככה........

../images/Emo46.gifלי תעשי לי טובה!../images/Emo46.gif

רואים בסוף המיכנסיים של הבן שיש אלכסון כמו שאצלי בידיוק! ואני אוהבת לסיים את המיכנסיים באלכסון ואמרו לי כבר פעם שזה מוזר, ופיתאום אחרי הזוג שלי "גם את עושה"=יותר נכון=אני עושה!

sexy bomb

New member
נועה אני נישבעת לך אני לא .........

העתקתי כלום נכון גם לי וגם לך יש את האלכסון בסוף המכנסיים וזה לא אותו האלכסון שלי שונה משלך לא העתקתי כלום וגם לא רתי את הזוג שלך עד שאמרת שאני מעתיקת (ואני לא!!!!!!!!!) אז אני ממש לא יודעת מה את רוצה מהחיים שלי כי אני לא העתקתי כלום!!!!

NasTy GirL

New member
לא נראה לי שהיא העתיקה..../images/Emo108.gif

רק הלבוש של הבובות דומות, השיער ממש ממש לא, אז וואו-היא לקחה ממך את הרעיון של האלכסון במכנס...השמלות באותה גזרה, כי שתיכן עברתן על הקווים של הגוף ולא עשיתן משהו מקורי. אולי אם שתיכן תתחילו להיות טיפה מקוריות-לא יהיו לכן דוליז דומות. ולדעתי היא לא העתיקה.

sexy bomb

New member
תודה לירי..........

אני יודעת שאני לא מקורית כי .... כי אף פעם אין לי רעיונות מקוריים וז אני עושה פשוט לפי הקווים של הגוף אז בכל מיקרא תודה על ההערה וגם תודה שאת אומרת שאני לא העתקתי כי אני לא!!!!!!!!!!!!!!

אני לא רוצה להתערב אבל.......

אבל אני הדה שלי הכינה את זה לבדה!!!!!! בלי לעתיק

../images/Emo41.gifלפינק באני!../images/Emo41.gif

1.עדה זה עם "ע" ולא עם "ה" (תיקון קטן) 2.מוזר מאד שהיא עשתה אותו אלכסון שאני עשיתי במיכנס! 3.אותם מיכנסיים, ורואים במיכנס שחלק בצד שמאל למעלה גזור! 4.למי שלא מאמין לי,שלא יאמין,זכותו,אל תוכיחו לי כלום,לדעתי לי העתיקה וזהו... נקודה!

swirrrly

New member
לפי דעתי היא לא העתיקה...

אם היא באמת העתיקה, אז למה השאירה את זה כל כך דומה, לפי טענתך? ואולי האלכסון במכנסיים אותו דבר, אבל שאר הדברים - יש דמיון אבל זה בהחלט לא זהה! אני הסתכלתי על שניהם טוב טוב! חוץ מזה, המון דוליז בפורום נראות אותו דבר, כי זה מבוסס על אותו בייס!

NasTy GirL

New member
קופידה../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

או קופידית:) או קופיד גירל... או תמציאו משהו! למרות שלא אהבתי את הדולי...
לא יודעת למה, מצטערת...

הינה שלי

חג האהבה שמייח לכן
אני החג הזה לבד,ולא רק לבד... גם עובדת...ממלצרת בחתונה
אז יום שמייח לכן... ויום נישואין שמייח עוד יותר להורים שלי היום

אל תדאגי..../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אין לך מה למצוא לך מישהו. יש לך מלא זמן בשביל זה. בינתיים תהני לבד, לבד הכי כיף. תלכי לחתונה ותשיגי מלא טלפונים של בנים ובעוד החתן והכלה ירקדו ברחבה תקועים לנצח ביחד, את תשתוללי עם כל החתיכים בשיחים בחוץ..

למעלה