שרשור ט"ו באב

שרשור ט"ו באב

לכבוד חג האהבה!!!! שימו כאן בובות הקשורות לאהבה

swirrrly

New member
רעיון טוב, אני ישר אצא למשימה!

הצייר - הנה אני באה!!

swirrrly

New member
למקרה שזה לא ברור..

מרכיב ה"אהבה" בה זה השיער... אממ.. עכשיו כשאני חושבת על זה, לבבות קטנים על השמלה לא יזיקו... בסגול בהיר... כן, ללא ספק אני ישר יוצאת למשימה להוספת לבבות קטנים סגולים! אחלו לי בהצלחה!

../images/Emo23.gifהכנתי משהו!!!!!!../images/Emo23.gif

בבקשה תיכתבו לי תגובות, עבדתי על זה באמת הרבה! (הדבר היחיד שלא אהבתי היה הנעליים של הבן)...
אבל כל השאר לדעתי היה
אז שיהיה לכם יום אהבה שמח!
ב-
-נועה

swirrrly

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שני כוכבים כי הם זוג, ולכל זוג מגיע כוכב כללי על ביצוע, לא קיבלת 5 כי פשוט לא אהבתי... באמת שהכל טוב ויפה, אבל השילוב ביניהם לא אהבתי, מצד אחד לבן בגדים צמודים, לבת שמלת ערב חמודה
כשעושים זוג, צריך להתחשב בגורמים ובנסיבות, האם הם הולכים ביחד לנשף, חתונה, הם במיטה, מה, איפה הם??!! ללב הייתי נותנת שתי כוכבים אבל יש לי הרגשה שאת לא עשית אותו.. אם כן, אז קבלי התנצלותי וכוכביי:
וזהו, השמלה חמודה, כמו שאמרתי...

france

New member
אוקיי

הנה שלי! זוג צ´אנקיז קטנים ושמם בישראל הוא : האנה וצ´ארלס (הייתי חייבת להמציא להם שמות) הזוג שלך יפה מאוד למרות שהשיער של הבת קצת מוזר.... בבקשה תגיבו!

../images/Emo41.gifאיזה יפה זה הזוג!../images/Emo41.gif

השימלה...! איזה יפה היא!!!!! איזה מהמם זה!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכן ענבר אליך התכוונתי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה כזה יפה!

visitor

New member
ניסתי לעשות משהו.....

לא נראה ממש טוב אבל יש לבבות אז איכשהו מתאים לט"ו באב.... לנועה הפצצה אהבתי את הגופייה של הבן , לא ממש את השמלה של הבת היא לא רעה ועשית הצללה אבל נראה פשוט..... לילדה השנייה שעשתה את הזוג (מצטערת לא זוכרת את השם) אהבתי את הרעיון ויפה

france

New member
תגובה

את מתכוונת אליי בתור הילדה השנייה שעשתה את הזוג? אוקיי אז נעליים אהבתי גם את החצאית אהבתי, החולצה קצת מוזרה אבל יפה וההצללה בשיער לא כל כך יפה אבל השיער עצמו יפה

swirrrly

New member
מתוך 5 אני נותנת לך 0 כוכבים

מצטערת, לא אהבתי, כי הם לא לובשים בגדים, בסה"כ שינית את הצבעים של הגוף שלהם, והצבעים ביחד ככה, שחור לבן ואדום, ממש צורם לי בעיניים, זה צבעי אזהרה גם וכל זה... מקוה שלא נשמעתי קשוחה מדי, לפחות הסברתי למה לא אהבתי, וזאת בכלל דעתי, אז אל תעלבי, רק כי יש לי דעה כזאת, והשתדלתי לא להישמע מנייאקית, למרות שקשה לי להתכחש לטבע שלי..

למעלה