חשוב נא להיכנס
סטלה ממש יפה! כזה טרה נוסטרי. טאל וצ´טאוניר (ככה כותבים את זה?) גם בובות ממש יפות! צ´טאוניר הבובה יפה וריאליסטית. טאל הבובה שלך חמודה, כזאת גותית בורוד (אפשר להיות גותית בורוד?) ושמוצה מזל טוב רומנטי ביותר.. ועכשיו לחישוב קטן שעשיתי: שמתי את 2 הבובות שלי בסביבות עשר וחצי. (לפני בערך שעתיים וחצי) בינתיים היו מחוברות בערך עשר בנות +- בנות מתוכן 8 בשירשור אהבה ואני הגבתי ל-9 או יותר בובות. בינתיים הגיבו לי המפ.. ל-0 בובות. אני מניחה ששושו בטח קראה כי כשהיא שמה את הצ´אנקיז שלה היא אמרה שאין להם שמות ובלה בלה כי לצ´אנקיז שלי נתתי שמות. לא מגיבים לי בכלל ואל תגידו שאני לא מכירה אף אחד כי אני מתכתבת עם 5 בנות באיציק ו-2 בנות במסנג´ר. אני משתדלת להגיב לכול דולי שאני רואה, לעזור, ולתקן. במשך חדשיים שעקבתי אחרי הפורום כשהמחשב שלי לא הסכים להירשם הייתה לי דעה על בנות רק לפי מה שהן עשו לבנות אחרות לא לפי מה שהן עשו לי. הבנתי מי מקובלת יותר ומי פחות ואל תזבלו שאין מקובלים ולא מקובלים וממש נוצרו פה מאפיות קטנות. זה מה שקורה, אבל ככה זה בכול קהילה אנושית והרי זאת קהילה נכון? אז תעשו טובה ותשימו לב גם לבנות אחרות ושוב אל תגידו שלא שמתי לב לבנות אחרות ואני רק אומרת את זה כי אני מרוכזת רק בעצמי כי באמת השתדלתי לעזור לבנות אחרות שהיו צריכות עזרה או משהו. הפורום הופך בנות לממורמרות וכועסות. תודה באמת על כול התגובות הבונות ואני מקווה להשתפר...